štvrtok 20. februára 2014

Novinky u mňa :)

Novinky u mňa

Ahojte! Dnes prinášam článok o produktoch, ktoré som si kúpila a o tých, ktoré mi prišli na testovanie. 
Tak poďme rovno na to...

 Prvým produktom je lak na nechty od Essie, ktorý som si nekúpila ja, ale dostala som ho od drahého. Jeho cena je 7,95 €. Je v nádhernej ružovej farbe. Dlho vydrží, so štetčekom sa nádherne pracuje.





 Kúpila som si aj niečo nové na Nail Arty, stálo ma to 2 € a som zvedavá, či to s tým pôjde a ako to bude vyzerať, potom určite dám vedieť. 



 Tento produkt už asi každá z vás pozná. Baby Lips som chcela už dlhšiu dobu, no až teraz som si to konečne zaobstarala... 2,29 € v DM.


A teraz k tomu všetkému, čo mi prišlo od rôznych kozmetických značiek. Ako prvé mi dorazili krémy od Calu. Calu je prírodná kozmetika, preto som na krémy veľmi zvedavá. Na Facebooku som tiež informovala o tom, že hľadám parťáčku na testovanie a vybrala som si Rebeku z blogu http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/.


Ďalším produktom je telový krém, ktorý je určený na rôzne ekzémy a psoriázu. Ja nemám ani jedno z toho, ale v jednom nemeckom fóre som sa vyjadrila, že ma sem-tam zvyknú svrbieť ruky a jedno miesto na stehne. Oslovila ma teda firma (neviem, či je rakúska, ale z Rakúska mi  posielali) Caricol. Poslali mi teda krém na telo a tvár Caricol derma (recenzia bude, mám aj testerku s ekzémom, aby ste vedeli, či sa oplatí si ho zakúpiť).




A z tohto produktu som sa tešila úplne najviac :). Mala som ponuku na otestovanie šampónu od Aussie. Vybrať som si nemohla, a tak som dostala rovno ten istý, ako som mala v Glossyboxe. Ale aj tak sa veľmi teším a šampóny určite spotrebujem.






A čo máte nové vy? Zakúpili ste si niečo nové?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára