utorok 21. júla 2015

Vybarvi se - trblietky

Ahojte!
Na úvod vám chcem objasniť, prečo tak hrozne s článkom meškám. V nedeľu boli na rade trblietky. A keďže som ja články dopredu napísané nemala a tvorila som ich vždy v deň ich publikovania, tak nastali menšie komplikácie. 
Opäť pripomínam trblietky... Ako som sa tak líčila, pár trblietok sa mi dostalo do očí. Ja viem, som veľmi šikovná :D. Takže v nedeľu mi celý deň oči slzili. No a včera som ich mala ešte červené, takže som tiež žiadne líčenie nevytvorila. Dúfam, že to chápete a nehneváte sa, že posledný článok tretej časti projektu Vybarvi se vychádza až dnes. 

Ale teraz už k tomu trblietavému článku :). Trblietky, ligôtky... mám ich veľmi rada, no oblečenie s nimi nemám vôbec žiadne. Za to doplnkov celkom dosť - opasky, náhrdelníky, náušnice, gumičky do vlasov... V mojej kozmetickej zbierke som našla nejaké laky nechty, nejaké očné tiene, tak sa na ne poďme pozrieť...



  Ako prvé vám ukážem tie laky na nechty, pretože som si ani nemyslela, že ich toľko mám. Tak sa na to rovno vrhnem...


Tri trblietavé laky ne nechty od p2 majú pieskový efekt a niekedy dávnejšie som ich milovala a používala naozaj často. Ale dajú sa len veľmi ťažko odlakovať, tak som ich odložila na poličku a nikdy viac nepoužila, čo je veľká škoda a musím to napraviť :)


Od značky alessandro mám tiež dva trblietavé laky. Sú to len mini verzie a ani jeden som si nekúpila sama. Oba boli v Glossyboxe. 



Laky od ciaté milujem! A mám ich najviac. Všetky tieto sú trblietavé a musím priznať, že ešte ani jeden z nich som nevyskúšala. 


A mám aj jednu veľkú verziu ciaté laku. So striebornými trblietkami.


Dva laky s trošičku väčšími trbietkami od models own. Opäť laky z beauty boxu. 


Tento top coat som dostala asi pred tromi (dvomi?) rokmi na Vianoce od maminky. Je takmer prázdny a už hrozne hustý. Nejakú dobu som používala vždy, keď som si lakovala nechty.


Strieborné trblietky od bellápierre. To sú práve tie, čo som mala v oku :D



Roll on od značky NYX obsahuje malé zlaté trblietky. Tento produkt je možné použiť na oči, tvár, telo... Ale kto by chcel mať všade trblietky :D


Paletka party look od essence je plná trblietavých vecí. Ako lesky na pery, lícenka, rozjasňovač a očné tiene. 


V paletke od bh cosmetics som našla tieto štyri krásne trblietavé očné tiene.


A jedna komplet celá trblietavá paletka od claire´s. 

Líčenie nebolo zložité, no tá zložitá časť nastala, keď som sa snažila odfotiť to tak, aby ste všetky tie trblietky videli. Myslela som si, že teraz to už vidno dobre, no keď si teraz tie fotky pozerám nie som vôbec spokojná. 

Toto prvé líčenie je prvý nedeľňajší pokus o trblietavé líčenie. Druhé vám sem už nedám, pretože to už som mala červené a uslzené oči.





Dnešný pokus o líčenie s trblietkami dopadol nasledovne... Vzala som trblietavú striebornú do vnútorného kútika oka. Nakoniec som ju potiahla až do stredu viečka. Potom som vzala trošičku trblietavej čiernej a dala ju do vonkajšieho kútika a rozmazala do stratena.




A keďže sa mi zdalo predchádzajúce líčenie dosť nudné pridala som trblietavú  fialovú.



Myslím, že trblietky v týchto líčenie je dobre vidieť akurát tak napadané na mihalniciach :D Čo vy a trblietky? Máte ich radi?

Farebný tag - trblietky

 Máš rada trblietky? Áno, mám.

Na čom trblietky neznášaš? Na produktoch na pery.

Nosíš trblietavé líčenie len na Vianoce alebo po celý rok? Na výnimočné príležitosti by som povedala.

Tvoje trblietavé laky? Všetky nájdete vyššie. 

Tvoj obľúbený trblietavý produkt? Lak na nechty, ktorý mi dala moja mamka.

Farby a trblietky? Vravím áno. Podľa mňa super kombinácia. 

Tvoj trblietavý wishlist? Na leto by som si želala nejaký krásne trblietavý rozjaňovač, no zatiaľ som nenašla taký, ktorý by ma naozaj nadchol.

Samozrejme nezabudnite pozrieť ako sa to trblietalo u ostatných slečien...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára