pondelok 7. decembra 2015

Glossybox - Let it Snow! Christmas Edition

Ahojte!
A je to tu! Dočkala som sa. Pred dvomi dňami zazvonila teta poštárka a priniesla mi Glossybox. 
Veľmi som sa naň tešila, pretože ide o špeciálny vianočný Glossybox. 
Tento box stál o čosi viac ako bežný (15 €) Glossybox, pretože sú v ňom iba plné balenia produktov a nie je ich už zvykom býva 5, ale 6. Tento box stál 29 € pre tých, čo Glossybox pravidelne odoberajú a 49 € pre tých, ktorý mali záujem len o toto výnimočné vydanie boxu. Ja, ako už viete, patrím medzi stálych zákazníkov, takže za tú cenu som si urobila malé predvianočné Vianoce. 

Krabička tentokrát bola veľmi pekná. Medenej farby s bielymi gulôčkami a logom Glossybox.


Bolo veľmi ťažké krabičku odfotiť tak, aby ste ju videli v celej jej kráse. Medená metalická farba totiž to odrážala nie len blesk, ale aj denné svetlo. Tak dúfam, že si to aspoň trošku viete predstaviť. 


Na bočnej strane spodnej časti krabičky je nápis Let it Snow! taktiež tou peknou medenou farbou.


Mašlička bola tentokrát v zlato-ružovej farbe a Glossy magazín bol taktiež celý vianočný. Pod mašličkou a magazínom už je iba papier a pod ním už samotné produkty... Tak poďme na to! :)




Langé Paris
BB Cream Enhance - Me
Tento BB krém obsahuje vyrovnávací komplex aktívnych látok, ktoré pleť zjednotia, vyhladia a nechajú zažiariť zdravím. Na pleti zanecháva vyhladený a zamatový pocit. Mix denného krému a make-upu pleť hydratuje, zároveň obsahuje ochranu 10 pre UV žiarením.
Cena: 38.00 € / 30 ml



hey honey
take it off exfoliating honey peel off mask
Po tejto peel off maske americkej značky hey honey sa pleť cíti odpočinutá a osviežená. Veľmi výživná kombinácia medu a včelieho vosku (prírodné antiseptikum) dodáva žiarivo čistý vzhľad. Pleť je po maske jemná a hebká.
Cena: 26,00 € / 50 ml


Karmameju
Star Micellar Water 02
Pleť je v zime namáhaná viac ako v iných ročných obdobiach. Preto je dôležité pleti dodávať potrebnú hydratáciu, s ktorou pomôže aj táto micelárna voda dánskej značky Karmameju. Bio aloe vera a bio horký pomaranč pleť čistia a vyživujú, zatiaľ čo extrakt z ruže z Jericha pleť chráni pred vonkajšími vplyvmi prostredia. 
Cena: 18,00 € / 200 ml



L´Atelier Maquillage
Mascara Keracare
Ak existuje produkt, bez ktorého sa žena nezaobíde, tak je to perfektná riasenka. Táto dva v jednom riasenka pre výživu a farbu francúzskych expertov na riasy a obočie L´Atelier Maquillage je veľmi vyhľadávaná. Krémová textúra a na keratínovej báze založená formula dodáva riasam potrebné látky, ktoré mihalnice predlžujú.
Cena: 26,00 € / 11 g



Laqa & Co. 
Lip Cube
Tento Lip Cube od Laqa & Co. je ako lesklý hydratačný balzam na pery. Perám dodáva jemnú farbu a lesklý efekt. Formula tohto produktu je založená na báze mäty a bambuckého masla. Mäta prináša sviežosť pri každom použítí a bambucké maslo pery vyživuje a hydratuje.
Cena: 18,00 € / 2 g


Luxie
Rose Gold large powder brush
Tento štetec na púder neobsahuje žiadne parabény. Je antibakteriálny a šetrný k pleti. Jeho vysoká kvalita ostáva verná dlhý čas, a to aj počas každodenného používania. Štetec je veľmi jemný a vhodný aj pre citlivú pleť. 
Cena: 21,00 € / 1 ks

Moje hodnotenie boxu:
Na tento box som sa neuveriteľne tešila. A nie som z neho vôbec sklamaná, naopak ma potešil ešte viac ako som čakala. Každý jeden produkt z tohto boxu využijem a som na ne veľmi zvedavá.
BB krém ma veľmi potešil. Značku nepoznám, ešte som o nej ani nepočula, tak som veľmi zvedavá, aký bude. Farbou sa trafili. Krém má príjemnú jemnú vôňu a obal, ktorý ma zaujal.
Maska s medom a včelím voskom znie veľmi zaujímavo. V zime používame s drahým masky dosť často, preto sme sa tejto novej obaja potešili a dnes sa ju chystáme prvýkrát vyskúšať. 
Micelárna voda sa zíde vždy, teraz síce používam jednu od značky Balea, ale aj na túto príde rad. Od tejto značky som už mala konjakovú špongiu, ktorá bola skvelá a ak taká úžasná bude aj táto micelárka, tak sa mám na čo tešiť.
Značku riasenky taktiež nepoznám, ani som o nej nepočula. Na riasenku som veľmi zvedavá, pretože písali, že dokáže vďaka keratínu riasy predĺžiť. No, uvidíme. Takýmto veciam ja veľmi neverím.
Zafarbený balzam na pery je mojou láskou na prvý pohľad a použitie. Vonia jemne po mäte, čo ja mám veľmi rada, ale niekomu to môže byť nepríjemné. Na perách je veľmi príjemný a má peknú nude farbičku. Na perách sa leskne a dobre hydratuje.
A nakoniec štetec. Štetcov na púder mám celkom dosť, no tento je taký mäkučký a jemný, že ho určite budem veľmi rada a často používať. Ružová rukoväť je taktiež niečo pre mňa, takže palec hore Glossybox :)

Čo hovoríte vy na tento box? Potešil by vás alebo by ste tých 29 € využili na niečo iné? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára