sobota 24. decembra 2016

Kozmetický adventný kalendár 2016 - Amazon Beauty

Ahojte! 
Dnes som otvorila posledné okienko môjho amazon adventného kalendára. Pre inšpiráciu možno na budúci rok vám chcem ukázať, čo všetko v čom bolo a prezradiť vám, či som s ním bola spokojná. 

Samotný kalendár stál 49 €, čo naozaj nie je málo, ale predával sa naozaj rýchlo. V priebehu pár dní bol vypredaný, preto som mala veľké šťastie, že som to stihla. Predával sa výlučne na stránke amazon, kde som ho zakúpila tiež.


Mňa zaujal už na prvý pohľad. Nevyzeral ako všetky ostatné ako poznáme aj tie s čokoládou, ale mal iný tvar a bol rozhodne väčší ako kalendáre, čo som mala doteraz. 



Taktiež prevedenie nie je také klasické. Hoci vyzerá ako nejaký domček, neotvárajú sa mu okienka, ale zo spodnej časti sa vyťahujú krabičky. Akonáhle jednu vytiahnete, vypadne ďalšia. Podľa mňa je tento kalendár dobre vychytaný a premyslený. 

Určite vás však najviac zaujíma, čo v ňom bolo. Tak sa na to poďme pozrieť...




V krabičke číslo 1 sa ukrývali už všetkým známe káblové gumičky od Invisibobble v zlatej farbe. Ja tieto gumičky zbožňujem, no strácam ich tak rýchlo, že nestíham dokupovať. Takže ďalšie do zásoby ma určite potešili. Okrem toho v zlatom prevedení sú na vianočný čas ako stvorené. 



V krabičke číslo 2 sa ukrývala vonná esencia do kúpeľa od značky Kneipp. Takéto produkty si v zime veľmi užívam a rada si ich do kúpeľa pridávam. Takže určite využijem aj tento produkt. 



V krabičke číslo 3 som objavila krém na ruky od značka I want you naked, ktorú som doteraz vôbec nepoznala. Je to prírodná značka, ktorú ručne vyrábajú. Krém vonia po rozmaríne a citróne, veľmi príjemne a tlmene. Ruky veľmi dobre hydratuje. Celkovo ma tento produkt prekvapil svojou kvalitou, ale aj tým ako vyzerá, hlavne ten drevený vrchnáčik. 




Krabička číslo 4 ukrývala ampulku s hydratačným koncentrátom na pleť. Značka Babor je ampulkami známa, ja som ich už pár mala v Glossyboxe a bola som spokojná. Určite využijem aj túto.



V škatuľke číslo 5 som našla poukážku v hodnote 5 € na nákup kozmetiky na stránke amazon. Určite využijem :)



Číslo 6 ukrývalo sprchovú penu od značky Rituals. Má síce len 50 ml, ale tieto peny pomerne dlho vydržia, preto aj 50 ml je dosť. Táto pena nádherne vonia, je poriadne hustá a jemná k pokožke.



V 7. krabičke som objavila ampulku na pitie, ktorá má obsahovať látky kráse prospešné. Obsahuje prírodný vitamín C z extraktov z aceroly a šípky, kyselinu hyaluronovú, vitamíny a minerálne látky. Ešte som ju neochutnala, pretože neviem, kam som ju zapotrošila.



Číslo osem ukrývalo zafarbený balzam na pery od značky Burt´s Bees. Táto značka je známa hlavne kvalitou svojich balzamov, ja som ešte žiadny nevyskúšala. Zafarbené balzamy mám celkom rada, preto ma aj tento veľmi potešil.



Krabička s číslom 9 schovávala matný tekutý rúž od Maybelline. Je vo veľmi peknej farbe, ktorá sa podľa mňa hodí na jeseň, ale určite využijem aj v iné ročné obdobia. Jeden tekutý rúž tejto značky už mám dlhšie, tak neskôr bude recenzia.



V 10. krabičke som objavila masterpiece max riasenku od Maxfactor. Túto riasenku som už raz mala a bola som s ňou veľmi spokojná. Zatiaľ mám veľmi veľa otvorených riaseniek, ktoré používam, ale po ich spotrebovaní sa rada vrátim k tejto.




11. decembra mám narodeniny, preto som sa veľmi tešila, keď som otvárala túto krabičku. Dúfala som v niečo výnimočné. A aj keď laky na nechty teraz používať nesmiem, tak ma tento od Sally Hansen potešil. V marci mám dovolenku, tak si tento lak vezmem so sebou na Slovensko a bude mi robiť spoločníka aspoň, kým nebudem pracovať.



V krabičke číslo 12 boli čistiaci tampóniky od značky Nip+ Fab, ktorú vôbec nepoznám. Tampóniky sú vlhčené a pleť čistia naozaj dobre. Je na nich však varovanie, že po ich použití je potrebné naniesť na pleť krém s ochranným faktorom spf.




V krabičke číslo 13 sa ukrývala miniatúrka parfému od značky Costume national, ktorú taktiež vôbec nepoznám. Vôňa je veľmi príjemná - kvetinová a trošku svieža.



Číslo 14 obsahovalo pílingovú hubku na telo od značky Daily Concepts. Ja radšej používam pílingy osobitne a takého špongie na telo nemám vôbec rada. Môj priateľ však podobné hubky používa bežne, preto aj túto posuniem jemu.



V krabičke číslo 15 sa schovával olejček na vlasy od značky Wella. Oleje na vlasy využívam len na končeky vlasov, preto mne takéto balenie naozaj dlho vydrží. Mám ešte dva otvorené, preto tento budem mať do zásoby.




V 16. krabičke som našla očné tiene od značky Manhattan. Od tejto značky som skúšala zatiaľ iba intense effect eyeshadow, ktoré boli veľmi dobré. Tieto však nie sú mono, ale v podobe malej paletky so 4 odtieňmi. Tóny fialovej, hnedá a jemný rozjasňujúci odtieň... Veľmi pekne poskladané.





17. krabička obsahovala riasenku od značky Christian Breton. O značke, ani o riasenke som ešte nič nepočula. Má však obsahovať nejaké vlákna, ktoré predĺžia a zahustia mihalnice. Som na riasenku veľmi zvedavá, musím však najskôr nejaké riasenky minúť.



V škatuľke číslo 18 sa schovával vanilkový Eos. V tejto príchuti ho ešte nemám, preto pribudne do zbierky. V každej kabelke nosím nejaký balzam na pery, na nočnom a kozmetickom stolíku nejaké mám, takže si aj tento nájde nejaké miestečko.



Krabička číslo 19 ukrývala krém od značky REN, o ktorej som už počula. Nepoznám ju však z vlastnej skúsenosti, preto som naň zvedavá.




V 20. škatuľke boli nano gumičky do vlasov od značky Invisibobbles. Neviem ešte presne, čo s vlasmi, aby mi ich udržali takéto malé gumičky, ale niečo vymyslím.




V krabičke 21 som našla lak na nechty od značky Faby. Lak od tejto značky som minulý rok dostala od šéfa, ale v červenej farbe, bol veľmi dobrý, celkom dlho vydržal, kryl už v jednej vrstve. Tento má pekný tmavý sivo-modrý odtieň. Je veľmi zaujímavý.



Škatuľka číslo 22 obsahovala pleťové tonikum od značky Radial. Od tejto značky som ešte nikdy nič nemala, takže premiéra. Tonikum mi už aj dochádza, tak ho o pár dní začnem používať.



Blížime sa ku koncu... Číslo 23 ukrývalo micelárny čistič pleti. Vhodný má byť pre citlivú a suchú pleť. Je od značky SBT, na ktorú som už pozerala v Douglase. Podľa toho, aký bude tento produkt sa rozhodnem, či od značky ešte niečo vyskúšam.




A sme na konci. Posledná 24. krabička v sebe ukrývala kefku na čistenie pleti od značky Foreo. Je to mini cestovná verzia a ja som ju dostala v čiernej farbe. Táto kefka stojí normálne okolo 39 €, čo nie je málo. Jej jedinou nevýhodou je to, že táto mini verzia vydrží len 100 použití a potom ju musíte vymeniť. Ja však už mám aj väčšiu verziu, ktorá je dobíjateľná. Onedlho ju uvidíte v článku o mojich narodeninových a vianočných darčekoch.

Kalendár mal obsahovať 24 produktov v celkovej hodnote okolo 330 €. Či takú hodnotu naozaj má som nerátala, no pre mňa sa aj tak oplatil, pretože som v ňom našla množstvo produktov, ktoré sa mi páčia, ktoré nepoznám alebo také, po ktorých som už niekedy pokukovala.
Čo hovoríte vy na tento kalendár? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára