nedeľa 1. apríla 2018

Glossybox Have a glossy Easter

Ahojte!
Veselú Veľkú noc prajem! A keďže tu už máme tú Veľkú noc, chcela by som vám ukázať veľkonočný beauty box. Je opäť od Glossyboxu, ale už na prvý pohľad vidieť, že sa jedná o špeciálnu edíciu. 



Po otvorení tohto boxu som zbadala, že je iný ako normálny Glossybox. Zaujímavé na tomto boxe je, že samotné produkty sú ukryté vo vajíčkach.  


Tie sú v dvoch farbách a na jednej strane majú čierne logo Glossyboxu. 


Najväčším prekvapením však bola veľkosť tohto boxu. Pri porovnaní s bežným Glossyboxom, tak sa zdá byť obrovský. Keď mi ho poštárka priniesli, myslela som si, že sa pomýlila. Vedela som, že mi má box prísť, ale v tejto veľkosti som ho nečakala. 


Pri rozbaľovaní som mala malú pomocníčku, tak to išlo o čosi ľahšie. A teraz sa už poďme pozrieť, aké produkty sa vo vajíčkach ukrývali.



Manna Kadar
Runway ready face primer
Táto báza pod make-up dodáva pleti matný hodvábny základ, ktorý napomáha k dokonalému naneseniu make-upu. Ten sa na báze udrží a vydrží celý deň, bez vytrácania sa. Navyše retušuje jemné vrásky a póry.
Cena: 34,00 € za 20 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Táto báza pod make-up ma zaujala už svojim obalom. Dlho som nemala žiadny podklad, ktorý by mi vyhovoval. Túto bázu som skúšala zatiaľ len trikrát, no zatiaľ som veľmi spokojná. Doma sa mi nazbieralo už viacero produktov od značky Manna Kadar, preto uvažujem, že na ne urobím recenziu.



Mitchell and Peach
Fine radiance face oil
Britská kultová značka Mitchell and Peach prichádza s pleťovým olejom, ktorý obsahuje veľa vitamínov a antioxidantov, s ktorými sa pleť cíti vypnutejšia, pevnejšia a žiarivejšia. Jeho jedinečná formula s vitamínom E a olejom z lieskových orieškov dodáva pleti pocit akoby ste si ju napúdrovali.
Cena: 40,00 € za 20 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Olejov na tvár sa mi za poslednú dobu nazbieralo doma niekoľko. Nestíham ich spotrebovať, takže tento zrejme niekomu podarujem. Značku už poznám, preto si viem predstaviť, že tento olejček bude skvelý a ja už teraz viem, komu sa bude veľmi páčiť. 



Hey Honey
Show your glow - colloidal gold & honey beauty mask
Táto maska prinúti tvoju tvár rozžiariť sa. Táto kvalitná maska je na báze medu a pravého zlata, maska hydratuje a minimalizuje jemné vrásky. Pleť bude pevnejšia a žiarivejšia ako kedykoľvek predtým. Viac pleť nepotrebuje, aby v plnej kráse privítala jar!
Cena: 50,00 € za 50 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Masky, to ja môžem. Mám ich doma veľa, no stále nemám dosť. Masky používam veľmi rada, a nielen ja, ale aj môj snúbenec. Takéto drahé masky si však sama nekupujem, o to viac sa teším, keď ich nájdem v nejakom boxe. Avšak už si dlhú dobu brúsim zúbky na masky od Glamglow. 



Ciaté London
Nail polish - pepperminty
Tento lak sa krásne leskne, dodáva intenzívnu farbu a zabraňuje odlupovaniu sa. Má praktickú fľaštičku a ergonomicky formovaný štetček, ktorý je široký, čo umožňuje jednoduché a rýchle nanášanie. 
Cena: 13,53 € za 13,5 ml, v tomto boxe plné balenie tohto produktu

Laky na nechty od značky Ciaté som milovala. Veľmi sa mi páči ich obal a mám ich už celú zbierku. Avšak nechty si už takmer vôbec nelakujem, takže aj tento poputuje ďalej. Farbička je to krásna, preto sa na ňu môžete tešiť v nasledujúcej súťaži. 



Baija Paris
Nuit a pondichery lotus ginger - body scrub
Počas zimnej sezóny pokožku schovávame, ale na jar je čas jej kúsok ukázať. Preto ju treba osviežiť pomocou tohto jemného pílingu. Jeho prenikavá svieža vôňa po zázvore lieči tvoje zmysly a dokáže zdvihnúť náladu. Vďaka svojim cukrovým zrniečkam a extraktu zo zázvoru pokožku pílinguje, čistí a zároveň regeneruje. Pokožka ostane jemná a prevoňaná. 
Cena: 15,00 € za 60 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Pílingy sú taktiež produkt, z ktorého mám vždy radosť. A momentálne som už v polke môjho aktuálneho, takže sa tento o chvíľu dostane na rad. Vonia veľmi krásne a sviežo a zatiaľ som ho skúšala len na ruke, ale bol veľmi príjemný. Už sa naň teším.




Uslu Airlines
IPC mataveri airport
Ružové drevo - táto farba pristane každému odtieňu pleti. Decentné pigmenty, ktoré obalia pery sú vhodné do práce, na rande, na cestovanie... proste na každú príležitosť. Ako každý produkt tejto značky je aj tento limitovaný rúž pomenovaný po letisku. A tento, hodiac sa k Veľkej noci, je pomenovaný po letisku Mataveri, ktoré leží na Veľkonočných ostrovoch. 
Cena: 24,00 € za 4 g, v tomto boxe plné balenie tohto produktu

Rúž ma poteší vždy, a hlavne keď je v takomto nude odtieni. Tie nosievam najradšej. Jediné, čo by som tomuto rúžu vytkla je jeho obal, vyzerá trošičku ako tampón a to nie to, čo by som na verejnosti chcela vytiahnuť z kabelky. Ale na líčenie doma, super.


Skoro by som zabudla. Tento box stál 70 €, no pre predplatiteľky boxu to bolo lacnejšie a vyšiel ich na 50 €. Ja som však mala ešte nejaké Glossy kredity, ktoré keď som pri platení použila, nakoniec som za tento box zaplatila len 30 €. Keby som zaň dala 70 €, neviem, či by som bola taká nadšená. Hodnota produktov je však vyše 170 €.

Celkovo hodnotím tento box známkou 1. Najviac ma potešila báza, maska, píling a rúž. Olejčekov mám už príliš veľa, preto ma ten až tak nepotešil, no viem, že poteší niekoho iného. A laky na nechty žiaľ nepoužívam, napriek tomu sa mi veľmi páči jeho farba a určite by som ho využila, kebyže si nechty lakujem...

Ako sa vám páči tento box? Ktoré produkty by vás potešili najviac?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára