štvrtok 28. marca 2019

Moja vysnívaná svadba, časť štvrtá - obrúčky

Ahojte!
Dnes tu pre vás mám ďalšiu časť článku o mojej vysnívanej svadbe. Dnes sa bližšie pozrieme na naše obrúčky.


Pri výbere obrúčok som mala jasnú predstavu len o tom, že chcem kombináciu bieleho a ružového zlata. Obrúčky sme s drahým vyberali spolu. Rozhodli sme sa pre jedny od Rubin Juwelier.


Prišli nám v škatuli, ktorú sme doslova roztrhali, tak veľmi sme sa na obrúčky tešili. Zo škatuli sme potom vytiahli bielu papierovú taštičku. Už to bolo pre nás prekvapenie, pretože na stránke boli vyobrazené len obrúčky a s tým, že to príde nejak zabalené sme nerátali. To však nebolo všetko v taštičke totižto bola malá biela škatuľka... 



A z bielej škatuľky sme vytiahli túto červenú krabičku v tvare srdca s ružou. To nás veľmi potešilo, pretože sme niečo podobné chceli objednať. Pre istotu, aby sme obrúčky nezapotrošili.


Ako som už spomínala, veľmi som chcela kombináciu bieleho a ružového zlata, čo sa páčilo aj môjmu drahému. Pri hľadaní obrúčok sme najviac pozerali na niečo jednoduché, ale hlavne, aby sme obaja boli spokojní.


Do oka nám padli tri rôzne druhy, no nakoniec sme sa rozhodli pre tieto. Je to nie len kombinácia dvoch farieb zlata, ale aj kombinácia matnej a lesklej časti.


Ženská obrúčka sa navyše odlišuje troma malinkými zirkónmi. Väčšie kamienky som nechcela, takto sa mi to veľmi páči. Viem, že to nie je pre každého, no ja som so svojou obrúčkou veľmi spokojná.


Chlapská obrúčka je jednoduchá a čistá, presne taká, akú si môj drahý prial. Je taktiež veľmi spokojný a nemenil by.


V cene obrúčok sme mali aj gravírovanie. Vybrali sme každý meno toho druhého - ja mám vyryté Pavol a on Zuzana, dátum svadby - viem, že to nie je dobre vidieť, tak vám to prezradím, je to 24. novembra 2018, a symbol dvoch prsteňov. Hádam vďaka tomu drahý nezabudne na výročie svadby :D. 




Všimli ste si ako fotenie obrúčok bavilo môjho modela? :D Celý čas sa usmieval :D  Čo hovoríte vy na náš výber?

2 komentáre:

  1. Jsou nádherné :-) :) Máme podobný styl, jen mi jsme vybírali jednobarevný kov, jen v provedení matu/lesku půl na půl a já tam mám malý kamínek :-) šířka 4mm

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné! To ružové zlato sa tam veľmi pekne hodí a takisto oživenie kamienkami je krásne :O
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť