sobota 14. novembra 2020

Moje kozmetické adventné kalendáre (2020)

 Ahojte!

Pomaly, ale isto sa blížia Vianoce. Ja sa na ne tento rok veľmi teším, pretože budem mať viac voľna ako roky predtým a plánujem si ich poriadne užiť. Na predvianočný čas u mňa nesmú chýbať adventné kalendáre a viac ako tie čokoládové zbožňujem tie s kozmetikou. Tento rok som to s nimi trošku prehnala, a to ešte stále po nejakých pokukujem a čakám či náhodou nebudú v akcii. 


Vybrala som si sedem (ja viem sedem!) adventných kalendárov. Na moju obranu - ani jeden som nekúpila za plnú sumu. Všetky ma niečím zaujali a ja som si proste nemohla pomôcť. A za tento ťažký rok som si povedala, že si ich aj zaslúžím. 

Dnes vám chcem ukázať, aké kalendáre som si vybrala a pár informácií k nim. Niektoré sa ešte dajú objednať, niektoré sú už vypredané. 


Z drogérie mám tento rok len jeden kalendár, no pokukovala som aj po tom od značky Nivea. Nakoniec ma zlákal Essence kalendár, ktorý má tento rok veľmi pekný dizajn. Každý rok v ňom bývajú pekné vianočné limitky, a keďže ja značku Essence bežne používam, určite ich aj využijem. A čo nie, môžem podarovať pod stromček alebo ako malé pozornosti. 

Essence kalendár má 24 okienok, jeho cena je 24,95 € a ja som ho v Dm našla v akcii za 22,95 €. 


Z parfumérie Douglas mám tento rok dva kalendáre. Luxury advent calender som si vybrala pretože sú v ňom len produkty značky Douglas a ja som nejaké chcela vyskúšať. Douglas vydal tento rok viacero kalendárov, no tento ma zaujal o čosi viac. 

Tento kalendár má taktiež 24 okienok a jeho cena je 39,99 €. Ja som kalendáre z Douglasu objednávala v akcii 1+1 zadarmo. A to sa veľmi oplatilo. 


Druhý kalendár z Douglas parfumérie obsahuje rôzne značky ako Zoeva, Anastasia Beverly Hills, Hones beauty, Ariana Grande, Real Techniques a veľa ďalších. Tento kalendár mávam každý rok, preto som hneď vedela, že ho musím mať aj tento rok. 

Cena tohto kalendára je 39,99 €, ale ako som už písala vyššie, ja som jeden z kalendárov mala zadarmo. Má taktiež 24 okienok.


Sephora adventný kalendár nebol v pláne, no keď som na youtube videla jeho obsah, nechala som sa zlákať. Obsahuje veľa produktov, ktoré som už dlhšie chcela vyskúšať, je v ňom však veľa miniatúriek, no na vyskúšanie to stačí. Sú v ňom značky ako Benefit, Huda, Hourglass, Too Faced, Pixi a veľa ďalších.

Sephora kalendár má 25 okienok a stojí 109,95 €, ja som ho kupovala počas Glamour shopping week so zľavou a zaplatila som zaň 87,96 €.


Adventný kalendár od Lookfantastic v pláne bol. Minulý rok som si to neskoro rozmyslela a bol rýchlo vypredaný. Tento rok som ho objednala hneď prvý deň, čo vyšiel. Obsahuje značky ako Natasha Denona, Eve Lom, Rodial, Rituals, Illamasqua, Elemis, Sleek a veľa ďalších. 

Tento adventný kalendár má 25 okienok a stojí 95 € (už je dlhšie vypredaný), ja ako odoberateľka Lookfantastic beauty boxu som dostala zľavu 15 €.


Glossybox vydal svoj tretí adventný kalendár a ja som ho musela mať. Mala som ho aj minulý aj predminulý rok. Glossybox tento rok vydal svoju vlastnú značku pleťovej kozmetiky a jeden krém sa ukrýva aj v kalendári, okrem toho značky ako Babor, Neutrogena, Fenty beauty, Avant, Illamasqua, Iconic London a veľa ďalších. Veľmi sa mi páči aj dizajn tohto kalendára a už sa naň veľmi teším. 

Glossybox kalendár má 24 okienok, stál 99 € (už je taktiež vypredaný), ja ako odoberateľka Glossyboxu som ho kúpila v predpredaji za 80 €.


Posledný kalendár mám od Brigitte Box. Tento kalendár som mala aj minulý rok a bol skvelý. Tento rok som ho neplánovala kúpiť, no nechala som sa zlákať, keď bol v predpredaji v zľave. Obsahuje značky ako Babor, Nuxe, Batiste a veľa ďalších. 

Tento kalendár má 24 okienok, stojí 84,95 €, no ja som si ho objednala v zľave za 67,98 €.


Všetky kalendáre budem otvárať postupne a len dva si chcem nechať na december. Chcete vidieť obsah niektorého kalendára? Rada napíšem článok. Okrem toho mi napíšte aké kalendáre máte tento rok vy.

Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Tak to je pěkná sbírka kalendářů. Já si koupila jen dva a to od Essence a Yves Rocher. Obsah kalendářů nám klidně ukaž. Zaujaly mě ty od Douglas.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooooo tak to je bomba! Krásné jsou všechny! Obsah bych moc ráda viděla u všech! Já mám z DM drogerie Bio kalendář, myslím že je tam jídlo :D pak mám ještě čajový od Sonnentoru. Kosmetický zatím nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť