nedeľa 6. októbra 2019

Narodeninové beauty boxy - Glossybox vs. Lookfantastic

Ahojte!
Dnes mám pre vás zaujímavý súboj dvoch beauty boxov. Glossybox už z môjho blogu poznáte a Lookfantastic som videla už na veľa slovenských či českých blogoch. Glossybox oslavoval v autuste ôsme narodeniny a lookfantastic v septembri piate. A tak ma napadlo, že by som mohla tieto narodeninové špeciály porovnať a celkovo zhodnotiť aj samotné boxy... Tak poďme na to.



Začala by som porovnaním cien:
flexibilné predplatné (každý mesiac ho môžete ukončiť) stojí LF 20,00 € a GB 15,00 € za box
na tri mesiace dopredu - LF 18,00 € a GB 14,50 € za box
na šesť mesiacov dopredu - LF 17,00 € a GB 13,50 € za box
na rok dopredu - LF 15,50 € a GB 12,50 € za box

Ja mám pri Glossyboxe flexibilné predplatné, takže platím 15 € mesačne, pri Lookfantastic mám predplatné na 6 mesiacov, takže som zaplatila 102 € naraz (6 krát 17,00 €). 



Čo sa týka boxíkov, sú to vždy pekné krabičky, do ktorých si neskôr môžete uložiť, čokoľvek chcete. Ja mám nejaké v kuchyni, v špajzi, v kúpelni, v spálni, v obývačke... Používam ich na čaje, koreniny, malé sáčky, ale aj na kozmetiku, či gumičky a ozdoby do vlasov, v obývačke v nich mám baterky a nabíjačky na mobil, rôzne perá a pastelky...

Dizajn narodeninových boxov sa im naozaj podaril, ani sa neviem rozhodnúť, ktorý sa mi páči viac. Kým GB zvolil holografický povrch so stekajúcim efektom, vsadil LF na čistý biely podklad so zlatým nápisom, čo je tak čisté a minimalistické, že sa mi to zapáčilo hneď na prvý pohľad. 


Obsah boxov sa veľmi líšil. V GB bolo produktov 5. 


Luvia Cosmetics - blush brush
štetec na lícenku


Signal - White now infinite shine
bieliaca zubná pasta



STYLondon - peach blossom blush
lícenka



The Body Shop - body jogurt
telový jogurt s vôňou grapefruitu


Bioré - self-heating one minute mask
pleťová termo maska s čiernym uhlím


V LF bolo produktov 6.


Oskia - renaissance cleansing gel
pleťový čistiaci gél


Molton Brown - orange & bergamot body wash
sprchový gél s vôňou pomaranča a bergamotu


Pixi - pixi liplift max 
lesk na pery v odtieni honey sheen


Caudalie - premier cru the eye cream
očný krém



Sleek - brow stylist
ceruzka na obočie


Bubble T - limited edition lookfantastic birthday bath bomb
šumivá bomba do kúpeľa

Za mňa sú obidva boxy podarené, každý má niečo do seba a produkty, ktoré využijem a potešili ma, no o niečo viac sa mi páčil LF box. 
Mimochodom GB the birthday edition obsahuje produkty v celkovej hodnote 47 € a LF birthday edit v hodnote 65 €. Tak sa môžete samy rozhodnúť, ktorý z týchto boxov by sa vám viac oplatil. 

Obidva tieto boxy patria pod spoločnosť The Hut.com Ltd., pričom Lookfantastic pod ňu patril vždy, ale Glossybox spoločnosť odkúpila len tento rok. Napriek tomu medzi nimi sú ešte rozdiely a niektoré ženy obľubujú jeden, druhé ten druhý a aj obidva :D.

GB aj LF robia rôzne spolupráce so známymi značkami. Glossybox často spolupracuje so značkou Babor, ale boli už aj špeciálne boxy so značkou Clinique, Rituals, či Benefit. Lookfantastic mal boxy v spolupráci so značkou Mac, Nars, Elemis a veľa ďalších. 

Glossybox aj Lookfantastic majú aj tento rok svoje adventné kalendáre. Minulý rok som mala obidva, tento rok mám doma (áno, už ho mám 4 týždne doma) len ten od Glossyboxu, pretože Lookfantastic ma nezaujal ako výberom produktov, tak ani dizajnom. Ale posúďte samy...

Glossybox adventný kalendár 2019, zdroj - Google.de

Lookfantastic adventný kalendár 2019, zdroj - Google.de

Čo hovoríte vy na tieto boxy? A hlavne tie narodeninové edície? A ako sa vám páčia adventné kalendáre? Chystáte sa nejaké si kúpiť?

7 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Coloring: On the market primarily because Light Feathering: Zero, imagine with printer ink drips in addition to soaked contract writing instruments Bleed-through: Certainly not one Show-through: Rather low whilst this cardstock is not really solid Texture and consistancy: Very sleek, similar to producing regarding wine glass Dried Precious time: Much time, although a lot less than Tomoe Water. https://imgur.com/a/OYdNE5T https://imgur.com/a/Mc0qQkh https://imgur.com/a/0MKFJdd https://imgur.com/a/W80EX1g http://pnpik73fvg.dip.jp https://imgur.com/a/GGyc1Xv https://imgur.com/a/YoZyofg

    OdpovedaťOdstrániť