utorok 30. apríla 2024

Aprílové beauty boxy - My little box, Glossybox

 Ahojte!


Ani neviem ako a je koniec apríla. Rýchlo to letí, až tak, že som aj pozabudla, že prídu nové beauty boxy. Tentokrát tu mám len dva boxy, pretože som sa rozhodla, že si Lookfantastic box zaplatím len vtedy, keď v ňom budú naozaj zaujímavé produkty. Okrem toho som si predplatila Mahina club, čo je maličký boxík so šperkami a často v ňom bývajú aj nejaké kozmetické produkty. Ten vám tiež budem ukazovať spolu s beauty boxami. Nechcem však zdržovať, poďme sa pozrieť, čo priniesli aprílové boxy...

My little box - napriek tomu, že chodí priamo z Francúzska, tak nikdy nesklame a vždy dorazí ako prvý. Tento box mám veľmi rada hlavne preto, že v ňom nie je len kozmetika, ale aj rôzne doplnky, či nejaké dekorácie. Tento box stojí teraz 19,90 €, ja platím ešte stále 17,99 €.

Prvými dvomi produktami z My little boxu bola veľká látková taška, ktorá je obojstranná. Keď sa otočí má podobný vzor s kvietami a ako ten malý zápisníček, ktorý poputuje do kabelky. 

Zaujímavejšie sú však tento mesiac skôr tie kozmetické produkty. Prvým produktom je Vinosource-hydra moisturizing sorbet od značky Caudalie. Je to krém, ktorý má pleť upokojovať a zároveň podporovať jej prirodzenú obrannú schopnosť. Pleť má byť potom menej začervenaná a menej citlivá. Krém má 40 ml a stojí 23,90 €.

Cream conditioner od značky Les secrets de Loly je kondicionér na vlasy, ktorý je určený na brčkavé a vlnité vlasy. Má im dodávať lesk, nezaťažovať ich a majú byť po ňom poriadne hebké. Má taktiež dodávať hydratáciu a podporovať flexibilitu brčavých vlasov. Ja nemám ani vlnité ani brčkavé vlasy, preto ho niekomu posuniem. Tento kondicionér má 100 ml. 250 ml stojí 17,00 €.

The genuine lapland cream tinted lip balm od značky Polaar je zafarbený balzam na pery, ktorý má dodávať hydratáciu, pery vyživovať a dodať im jemnú farbu. Je v odtieni soft pink, čo je jemnučký ružovo-malinový tón. Balzam má 10 ml a stojí 11,85 €.

Posledným produktom je cleansing foam od značky My little beauty, čo je vlastná značka tohto boxu. Vyrába sa priamo vo Francúzsku a s ich produktami som mala doteraz len dobré skúsenosti. Táto pena má pleť jemne čistiť, zbaviť ju nečistôt. Cenu žiaľ neviem, pretože sa tento produkt len tak kúpiť nedá. Pena má 125 ml. 

Celkovo bol aprílový My little box nejaký slabší. Chýbala mi nejaká dekoratívka, no naopak taška a krém od Caudalie ma veľmi potešili. Ďalej poputuje len kondicionér, ktorý nie je vhodný pre moje vlasy. Dúfam však, že májový box bude lepší. 

Glossybox mal tentokrát tému Time to bloom. Tentokrát v ňom bolo 5 produktov. Za Glossybox platím mesačne 12,50 €, je to však predplatné na celý rok. V Glossyboxe sú vždy 3 produkty, ktoré sú vo všetkých boxoch rovnaké a ostatné sa môžu líšiť. Vždy vám naskôr ukážem tie, ktoré sú v každom boxe.


Prvým produktom z aprílového Glossyboxu je Refreshing hyaluronic acid toner od značky Eclat skin London. Je to pleťový toner, ktorý je špeciálne formulovaný tak, aby pleti intenzívne dodával hydratáciu. Obsahuje aj aloe vera, takže pleť aj vyhladzuje a upokojuje. Toner má 100 ml a stojí 34,55 €.

Ready set! go setting powder od značky Lottie London je púder, ktorý má fixovať make-up. Má za úlohu kontrolovať lesknutie sa pleti, pričom má vyzerať veľmi prirodzene. Je v odtieni brightening pink. Tento púder má 5 g a stojí 4,95 €.

Eye line long wear retractable pencil od značky Delilah je ceruzková linka na oči, ktorá má byť odolná voči vode. Má jemnú krémovú textúru, ktorá zaručuje intenzívnu farbu. Sľubuje výdrž až 12 hodín a je vhodná aj pre citlivé oči. Má integrované strúhatko. Táto ceruzka na oči stojí 26,95 €.


Luminous 630 od značky Nivea je olejové sérum proti striám. Je to novinka, ktorú uviedla Nivea na trh len pred nedávnom. Obsahuje patentované účinné zložky, ktoré sľubujú redukciu strií a pigmentových škvŕn, a to už po 4 týždňoch pravidelného používania. Olejček má 100 ml a stojí 13,99 €.

Coconut cuddle hair cream od značky Brave new hair je vyživujúci krém na vlasy, ktorý obsahuje kokosový olej a extrakty z quinoa a zeleného vlašského orechu. Má vlasy ochraňovať pred škodlivým UV žiarením a taktiež pred teplom. Farbené vlasy má chrániť pred vyblednutím farby a dodávať im lesk. Tento krém na vlasy stojí 7,00 € a má 50 ml.

Glossybox sa mi tentokrát páčil o čosi viac. Preč poputuje len ten krém na vlasy a aj to len z toho dôvodu, že nemám rada kokosovú vôňu. Ostatné produkty ostávajú u mňa. Najviac ma potešil toner, ale aj ceruzka na oči, ktorá má krásny hnedý odtieň.

Čo hovoríte vy na tieto boxy? Ktorý by sa vám páčil viac?

2 komentáre:

  1. Naozaj sa podaril Glossybox viac, aj keď tentokrát by som si ani z toho na zadok nesadla.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Glossy box je super, ale i ten druhý se mí líbí.

    OdpovedaťOdstrániť