piatok 13. septembra 2013

Beauty boxy


                                      GLOSSYBOX

     

 Glossybox funguje na principe ako v Cesku
Senzabox a Ladybox, ak to poznate. My tu mame
ale len Pinkbox alebo Glossybox (z kozmetickych boxov). Samozrejme sa na trhu vyskytuju uz aj boxy s liekmi, potravinami, vecami pre babatko, boxy pre psy a macky a kadejake ine.









                     Tieto boxy funguju tak, ze si ho objednate, pridu vam v nom produkty, niektore v plnych velkostiach, ine len vzorky. Ide o testovanie produktov, ktory
 v nich najdete.

Najlepsie na tom celom s boxami je, ze nikto vopred nevie, co v tom boxe bude. :) 

                     





... Ale teraz spat k Glossyboxu...

Glossybox sa deli na viacero boxov. Mate tam hlavny BEAUTY BOX, YOUNG BOX, MEN BOX, ECO BOX. A samozrejme na Den zien, Den matiek, Vianoce, Velku noc byvaju extra boxy, ktore stoja uz trosku viac, ale o to viac produktov v nich najdete.


 Okrem toho su skvelym darcekom pre kazdu zenu, pretoze toto nikdy ziadnu neurazi :) A kedze v ponuke je aj box pre muzov, mozete obdarovat aj svoje polovicky.


Ja sama som predtym odoberala GLOSSYBOX YOUNG, po dobu 6 mesiacov. Tento box fungoval tak, ze vam prisiel jeden za dva mesiace. Stoji 9,95€ za dva mesiace a musim povedat, ze som si v nom nasla nemalo  produktov, ktore si s radostou kupim znovu a znovu.
Teraz som sa vsak rozhodla objednat ten BEAUTY BOX, ten stoji normalne 15€ na mesiac, ked si ho vsak predplatite na minimalne 6 mesiacov, tak stoji 12,50€ na mesiac. A presne toto som urobila.

V priebehu 12 dni by mal moj GLOSSYBOX dorazit, potom sa dozviete o produktoch, co sa vo vnutri ukryvali a po dvoch tyzdnoch pridam aj recenzie k jednotlivym kuskom.

Ak mate moznost si to objednat, velmi radi skusate nove veci, tak nevahajte kliknite SEM a vyskusajte, slubujem, ze nebudete lutovat :)





1 komentár: