streda 15. októbra 2014

Pop art edition - Glossybox

Pop art edition - Glossybox

Ahojte! Konečne sa dostávam aj k septembrovému Glossyboxu, ktorý mi tu už nejakú tú dobu leží. Produkty som žiaľ ešte nevyskúšala, pretože teraz skúšam a používam iné. Takže neskôr, keď sa k týmto produktom konečne prepracujem budú recenzie. 




Ale už poďme k samotným produktom, ktoré sa tento mesiac v boxe objavili.
Kartička, v ktorej sú popísané produkty
Benefit It´s potent! eye cream
Očný krém od značky Benefit bol tentokrát tým produktom, ktorý sa objavil v každom boxe. Ostatné produkty sa môžu líšiť. V kartičke sa píše, že tento vysoko kvalitný očný krém redukuje kruhy pod očami, vyrovnáva jemné vrásky a očné okolie hydratuje. 
V plnej veľkosti produkt stojí 32,00 € / 14,2 g.



Figs & Rouge mini hand cream
Táto značka sa riadi mottom: "100% pure & natural". Tento krém na ruky má príjemnú vôňu, ktorá naozaj vonia tak čisto bez chémie. Obaly tejto značky sú samé o sebe umeleckým dielo, a preto sa k pop art edícií dokonale hodia. Krém vyživuje vaše ruky kakaovým a bambuckým maslom. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva žiadny mastný film. A navyše, táto mini verzia je vhodná do každej kabelky.
 Cena: 4,99 € / 20 ml

 
So susan flutter mascara
Táto maskara ponorí vaše riasy do hlbokej čiernej a postará sa o ne pomocou drobnučkých guličiek, ktoré obsahujú kyselinu hyalurónovú. 
 Cena: 15,90 / 4 ml

 
Eau thermale Avéne micelárka
Odstraňuje make up bez zbytočného vysušovania pleti. Z pleti taktiež odstraňuje nečistoty.
 Cena: 14,90 / 200 ml

 
lavera naturkosmetik trend sensitiv glossy lips
Inovatívny aplikátor sa postará o perfektný výsledný efekt, a to už pri jednom prejdení po perách. Textúra tohto lesku je pritom extra jemná. Bio-kvetinkové maslo z ruží, tak ako biologický kokosový orech, arganový olej, bambucké maslo a prírodné éterické oleje sa starajú o vaše pery.
Cena: 6,95 € / 6,5 ml



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára