štvrtok 20. októbra 2016

Amazon nákupy

 Ahojte!
Dnes pre vás mám článok s nákupmi zo stránky amazon. Nie len preto, aby ste vedeli, čo si na amazone máte omrknúť, ale hlavne preto, aby ste vedeli, aké recenzie chystám na blog. 




Okrem recenzií by som chcela rozbehnúť aj nový formát článkov s názvom Naozaj to funguje?, v ktorých by som chcela porovnávať reklamy s tým, čo tie produkty naozaj dokážu. A prvým kandidátom na takéto porovnanie je táto čierna maska. O čiernych maskách ste už určite niečo počuli. Ja som si vybrala túto, pretože stála 3 eurá. Síce som na ňu 3 týždne čakala, a či to za to stálo sa už čoskoro dozviete. 




Rozjasňovače značky Becca sú taktiež pomerne známe. Ja som sa rozhodla pre tento setík s púdrovým a tekutým rozjasňovačom vo farbe Opal. Obidva majú béžovo-zlatú farbu. S tým púdrovým sme sa dokonale spriatelili, k tomu druhému si ešte hľadám cestu. Tento set stál 17 € keď som ho kupovala ja, teraz ho zoženiete za 23 €.




Veľmi som si priala nejaký bronzer od Too Faced. Ale nevedela som sa rozhodnúť. Takže musíte pochopiť, že keď som tento produkt zbadala, musela som ho mať. Niektoré z bronzerov som si obľúbila natoľko, že už používam iba tie. Táto paletka s ôsmymi bronzermi ma stála 48 €, čo je dosť veľká suma, ale stálo mi to za to. Teraz paletku zoženiete za 53 €. 






Tento zaujímavý rúž mi padol do oka len preto, že stál pár centov a vyzeral byť priesvitný so zlatými kúsočkami. Čakala som, že to bude len nejaký balzam na pery, ale nie je. Je to naozaj zázračný rúž. Viac sa dozviete v recenzii. 


Nový stojan na kozmetiku už bol nutnosťou. Už teraz v ňom je pár produktov, ale chcela by som si kúpiť nejaké nové rúže, takže sa určite rýchlo zaplní. Stojan stál 15 € a ja budem potrebovať asi ešte jeden :D. 


Našla som ešte jeden stojan, tento sa dá použiť na ceruzky na oči alebo na pery. Ja v ňom mám nejaké hrubšie rúže v ceruzke a kontúrky na pery. Miesta je v ňom dosť, tak si nejaké kontúrovacie ceruzky môžem dokúpiť :D Tento stojanček stál 8 €.



Za 2 € som si kúpila aj toto podivné vajíčko, ktoré slúži na čistenie štetcov. Musím uznať, že čistenie naozaj uľahčuje a stalo sa mojím pomocníkom pri umývaní ušpinených štetcov.




Tohto pomocníka na čistenie pleti som si vybrala kvôli dobrým recenziám. Stál 7 €, čo som bola ochotná obetovať, aj keď som vedela, že možno budem sklamaná. Sklamaná nie som, ale viac neprezradím, to sa dozviete v recenzii.





Zistila som, že si mi make-up nanáša ľahšie hubkami ako štetcami alebo prstami. Samozrejme niektoré hubky mi až tak nevyhovovali, preto som opäť siahla po tom, čo už mám overené. Objednala som si beauty blender za 17 € a real techniques hubku za 5 €. Mám ich ale do zásoby, pretože aktuálne používam hubky, ktoré som si kúpila už dávnejšie.


Za 12,99 € som si objednala beauty box Juvenilis, v ktorom bolo pár produktov. Aké to boli sa dozviete v inom článku.



Toto zrkadlo sa mi zapáčilo, pretože má bielu nôžku, takže pasuje na môj kozmetický stolík. Navyše má aj svetlo, ktoré imituje denné svetlo, a tak sa pri tomto zrkadle veľmi dobre líči. Za zrkadlo som dala 17,99 €, no teraz sa dá zohnať od 20 eur vyššie.



Poslednou vecou, ktorú som si na amazone objednala je táto lampa. Pretože som niekedy cez deň vôbec nestíhala fotiť a začína byť čoraz skôr tma, tak som sa rozhodla kúpiť si lampu. Rozhodla som sa pre túto, pretože mala dobré hodnotenia a nebola až taká drahá. Stála 22,99 €. Som s ňou veľmi spokojná a dúfam, že aj fotky budú lepšie.

Čo vy? Nakupujete na amazone? A čo ste si naposledy kúpili? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára