piatok 14. októbra 2016

Giveaway za 50 tisíc zobrazení blogu

Ahojte.
Dnes pre vás mám ako poďakovanie malú súťaž. Som vám veľmi vďačná, že ste na blog chodili aj počas môjho neaktívneho obdobia. Počet zobrazení blogu napriek tomu, že som nič nepridávala, vzrástol na neuveriteľných 50 tisíc (momentálne už takmer 54 tisíc). 


Ako poďakovanie som si pre vás prichystala krabičku plnenú kozmetickými produktami. 


V krabičke nájdete niečo na telo, na oči, pery, nechty, ale aj jednu malú drobnosť. 


Na telo v krabičke nájdete sprchový gél, telové mlieko a akútne sérum na telo a pleť. Všetky tieto produkty sú miniatúrky od značky Luvos, ktorá vyrába prírodnú kozmetiku s obsahom liečivého blata.


Na oči som pre vás vybrala riasenku od značky Icona Milano a mini ceruzku od značky Lancome.


Na nechty som vám vybrala dva laky. Jeden jemnejší v príjemnej ružovej farbe, je od značky beautybird. Výraznejší červený je od značky Catherine.


Na pery som pre vás vybrala trošku podivný produkt, ktorý sama práve testujem. Jedná sa o akoby lesk, ktorý si na pery nanesiete a necháte zaschnúť. Po zaschnutí to  z pier strhnete a na perách ostane jemná, prirodzená farba. Zaujímavé, že?


A ako posledné mám pre vás takú malú drobnôsťku. Je ňou malý makrónik, do ktorého si môžete schovať náušničky, alebo slúchatká. 

Podmienky zúčastnenia sa giveaway sú jednoduché. Stačí byť pravidelným čitateľom blogu. A pridať komentár, pod akým menom odoberáte. Pripíšte aj váš e-mail, aby som vás v prípade výhry mohla kontaktovať. 

Ak by ste chceli svoju šancu na výhru zvýšiť môžete pridať komentár s menom, pod ktorým sledujete na fb. Ak by vám ani to nestačilo môžete pridať ešte jeden komentár s nickom, pod ktorým sledujete na instragrame. 

Giveaway trvá od dnes do 21. novembra. Potom vyhlásim víťaza v tomto článku a budem ho kontaktovať mailom. 
Držím vám palce a ešte raz ďakujem.

Ukončené! Víťazkou sa stala Betty Behanová, ktorú som už kontaktovala mailom. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára