utorok 14. februára 2017

Amazon Beauty - valentínsky beauty box

Ahojte!
V decembri som vám už ukázala jeden beauty box od amazonu (článok TU). Vtedy som ešte ani netušila, že amazon príde s ďalším. Tentokrát prišli s valentínskou edíciou.



Tento box bol taktiež v akcií, že keď nakúpite kozmetiku v hodnote 40 €, tak ho máte zadarmo. Box sa však dal aj kúpiť a stál 30 €. Ja som ho samozrejme mala zadarmo.


Dizajn boxu sa mi veľmi páči. Box je ružový a v dvoch rohoch má kvety. V rovnakom dizajne bola aj kartička s popisom produktov.


Po otvorení boxu som si ako prvú všimla poukážku na nákup kozmetiky. Poukážka je v hodnote 10 €, háčik je však v tom, že musíte nakúpiť kozmetiku v minimálnej hodnote 40 €.

Po vybratí tejto poukážky som už videla samotné produkty, ktoré ma už na prvý pohľad zaujali a potešili...




RevitaLash
Lash Serum
Revitalash je jedinečné sérum na riasy, ktoré zmierňuje vypadávanie mihalníc a zároveň ich posilňuje. Prvé výsledky používania sú viditeľné už po 30 dňoch. Riasy pôsobia plnšie a objemnejšie. Sérum obsahuje ochranný komplex látok a môže byť používané aj pri nosení kontaktných šošoviek alebo umelých rias. 
Cena: 75,00 € za 3 ml, v boxe 1 ml tohto produktu

Ďalšie sérum na riasy. Momentálne mám doma 4 séra na riasy a toto je piate. Z podobných produktov sa vždy poteším, pretože viem, že ich využijem. Možno nie teraz hneď, ale keď spotrebujem tie ostatné séra, tak určite. Okrem toho sérum od RevitaLash mi je celkom známe, už som o ňom dosť veľa čítala, preto ma potešilo ešte viac.


Babor
Reversive Anti-Aging-Creme
Tento vysoko účinný krém proti vráskam a stárnutiu pleti obsahuje Re-Youth komplex, ktorý je vhodný pre všetky typy pleti. Krém podporuje aktivitu pleťových buniek a napomáha elasticite pleti. Pleť bude hladkejšia, pevnejšia a viditeľne mladšia. 
Cena: 120,00 € za 50 ml, v boxe 10 ml tohto produktu

Pri tomto kréme som sa trikrát pozerala na tú cenu a stále som nemohla uveriť. Musela som si to skontrolovať na stánkach značky Babor. A naozaj za krém chcú 120 €. Tak teraz neviem, či je to zázrak alebo nevedia, čo od radosti. Každopádne ho nechám otestovať mojej mamke a ak bude vyzerať ako 20-ročná, tak vám určite dám vedieť :)


Percy & Reed
Session Hold Haarspray
Tento sprej je perfektný pre dodanie prirodzenej výdrže účesu. Sprej je jemný, dodáva hydratáciu a zaručuje vysokú fixáciu vlasov.
Cena: 16,50 € za 250 ml, v boxe 50 ml tohto produktu

Od značky Percy & Reed som už mala šampón, s ktorým som bola veľmi spokojná. Lak na vlasy veľmi nepoužívam, ale toto malé balenie určite spotrebujem.



Rituals
Yogi Flow - foaming shower gel sensation
Tento sprchový gél sa po kontakte s vodou mení na hustú penu, ktorá sa necháva ľahučko rozotrieť po tele. Vôňa tejto peny je kompozíciou vybraných zložiek ako sladkého mandľového oleja a indickej ruže. 
Cena: 8,50 € za 200 ml, v boxe 50 ml tohto produktu

Ja zbožňujem sprchovacie peny a najviac peny od značky Rituals. Túto penu som už mala vo veľkom balení, preto ju nechám pre vás do blížiacej sa giveaway, aby ste si ju tiež mohli vyskúšať a aby ste vedeli, prečo ich tak zbožňujem.



It´s Skin
Pearl Bright Essential Sheet Mask
Perly sú symbolom krásy. Perly obsahujú minerálne látky a dôležité stopové prvky. Perlový extrakt redukuje znečistenie pleti, upokojuje podráždené miesta a dodáva hydratáciu. Táto maska navyše podporuje prirodzenú výmenú látok pleti a dodáva pleti svieži vzhľad.
Cena: 20,00 € za 5 ks, v boxe 1 ks tohto produktu

Túto značku vôbec nepoznám, no masky na pleť veľmi rada testujem. Najradšej mám zlupovacie masky, ale rada používam aj látkové alebo gélové masky. Už som zvedavá, aká bude táto.



Jessica Cosmetics
Nail polish - Royal Red
Formula lakov od Jessica Cosmetics obsahuje antioxidačné vitamíny, ktoré nechty vyživujú a navyše aj ochranný faktor pred škodlivým slnečným žiarením. Tieto laky sa nechajú ľahučko naniesť a na nechtoch zanechávajú pekný dlho držiaci lesklý finiš. Laky nie sú testované na zvieratách a sú 5-free.
Cena: 9,90 € za 7,4 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Už viackrát som písala, že si nechty nemôžem lakovať, okrem toho mám červených lakov už veľa, preto aj tento poputuje k vám. Jeho popis znie zaujímavo a rada by som ho vyskúšala, ale zbytočne by mi tu schol.





the Balm
Meet Matte Trimony Eyeshadow
V boxe bol tento očný tieň v odtieni Matt Moskowitz, ktorý je z paletky Meet Matte Trimony od the Balm. Tento matný slivkový odtieň má jemnučkú zamatovú textúru. Neobsahuje parabény a nie je testovaný na zvieratách. 
Cena: 14,95 € za 3,4 g, v boxe 0,5 g tohto produtku

Môj úplne prvý produkt od the Balm. Áno, ja som asi tá posledná na svete, čo ešte nemá známy rozjasňovač tejto značky, dokonca ani žiadne očné tiene. Som veľmi zvedavá, aký bude tento tieň, len si nie som istá ako často tento odtieň využijem. Obal toho tieňu mi však učaroval, ten je naozaj podarený.



Beauty is life
Pinzeta
Pinzeta určená na vytrhnutie aj tých najjemnejších chĺpkov obočia. Je vyrobená z ušľachtilej ocele. 
Cena: 32,00 € za 1 ks

Nedávno som si kúpila novú pinzetu, pretože s mojou starou som nebola až taká spokojná. Ale tá nová tiež nie je nič moc. Uvidím, aká bude táto, ale podľa tej ceny, by mala niečo dokázať.




Invisibobble Bee Mine Edition
Nano Crystal Clear & Original Rose Muse
Nano gumičky napomáhajú účesu držať bez toho, aby ich bolo vidno. Môžu nahradiť gumičky ale aj sponky. Original sú určené na zafixovanie vrkoča bez toho, aby vlasy veľmi stláčali, ničili a lámali.
Cena: 5,95 € za 1 bal. - 6 ks, v boxe 1 balenie

Keď tieto káblové gumičky prišli na trh, vravela som si, že ich nepotrebujem. Potom mi niekto daroval moju prvú a vtedy som pochopila, prečo sú také obľúbené. Teraz už mám niekoľko balení Invisibobble gumičiek v rôznych farbách a prevedeniach. Sú skvelé a používam ich vždy keď mám vrkoč, drdol alebo iný účes, kde sú gumičky potrebné.



REN
Vita Mineral Daily Supplement, Moisture Creme
Tento krém dodáva pleti hydratáciu, obsahuje vitamíny A, E, P a F, ktoré sa o pleť starajú a vyživujú ju. Krém posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pleti a obnovuje tvorbu pleťových buniek. Meď, zinok a horčík oživujú unavenú pleť a rozjasnia ju. 
Cena: 16,70 € za 50 ml, v boxe 15 ml tohto produktu

Jeden krém od značky REN som už mala v amazon adventnom kalendári. Nebol to presne tento istý, ale taktiež som ho ešte neskúšala. Zatiaľ mám iné krémy, ktoré musím spotrebovať a potom sa zrejme pustím do tejto značky.


T. LeClerc
Loose Powder
Legendárny púder vytvorený na tajnej formule na ryžovej báze bol vytvorený v roku 1881 v jednej parížskej lekárni. Púder je skvelý na fixáciu, dodáva prirodzený efekt a je vhodný aj pre citlivú pleť.
Cena: 39,00 € za 25 g, v boxe 1 g tohto produktu

V boxoch boli tri rôzne odtiene tohto púdru, ja som ho žiaľ, dostala v celkom tmavom odtieni, preto neviem, či ho využijem. Musím vyskúšať ako bude vyzerať na pleti. Púdru je len malá vzorka, ale o tomto púdre som už veľa počula, hlavne o tom v odtieni Banana.



Navyše bola do boxu pridaná vzorka vône od Elizabeth Arden. Vonia veľmi žensky a príjemne. Kvetinovo, no trošičku sladko. Mne sa zapáčila.



V kartičke s produktmi bola aj poukážka na nariasené nohavičky od značky Passionata. Dali sa objednať z amazonu a pre držiteľky tohto beauty boxu boli zadarmo. Normálne stoja 16,99 €.

Čo hovoríte vy na tento box? Mne sa box od amazonu začína páčiť viac ako iné beauty boxy. Škoda je len to, že nevychádza pravidelne, ale len niekedy a je veľmi rýchlo vypredaný. Inak je box skvelý a som zvedavá, aký bude ten ďalší.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára