nedeľa 8. novembra 2020

Neutrogena - Hydro boost

 Ahojte!

Tento rok je všade hotový blázinec, no je dôležité nájsť si čas pre seba. Ja som si ho za poslednú dobu našla viac a vďaka tomu som vyskúšala a objavila veľa nových produktov, medzi ktorými som si našla nových obľúbencov. 

Takto som objavila značku Neutrogena, ktorú som dlho obchádzala. Občas som niečo vyskúšala, ale nikdy som jej nevenovala svoju plnú pozornosť. Až dokým som neprehľadávala eshop Notino a  neobjavila hydro boost radu. 

Najskôr som si kúpila len micelárnu vodu a čistiaci gél, no potom sa moja zbierka rozšírila aj o pleťový krém a sérum. 


Micelárnu vodu som si prvýkrát kúpila pretože som dúfala, že mi nebude vysušovať pleť, pretože tá sa mi za posledného pol roka veľmi zhoršila. Napriek tomu, že som vyhádzaná ako puberťáčka, tvorilo sa mi čoraz viac suchých šupiniek okolo nosa a na lícach. Skúšala som rôzne dvojfázové odličovače, no vždy mi vadila olejová zložka. Ja na olejčeky na tvár vôbec nie som. Odličovacie mlieká taktiež veľmi nemusím, tak som začala čoraz viac sahať po micelárnych vodách. Niektoré mi vyhovovali viac, niektoré menej. Túto som začala používať pred štyrmi mesiacmi a odvtedy som jej verná. Používam ju každý večer pri odličovaní make-upu, a čo sa mi na nej hneď zapáčilo bola jej príjemná vôňa a sviežosť, ktorú zanecháva na pleti. Navyše skvele odličuje, netreba veľmi drhnúť, či odličuje aj vodeodolené produkty potvrdiť neviem, pretože ich nepoužívam. Po pár týždňoch používania som si všimla, že sa mi trošičku zlepšil celkový stav pleti - menej vyrážok a menej suchých šupiniek. 

Táto micelárna voda má 400 ml.



Čistiaci gél som si kúpila len preto, že som chcela používať produkty z rovnakej rady, aby som videla, či naozaj fungujú. Veľkú pozornosť som mu však nevenovala a už som to chcela vzdať, pretože som pri prvých použitiach mala pocit, že mi pleť napína a bála som sa, že ju bude vysušovať. No po pár použitiach som si všimla, že mi suché šupinky miznú čoraz viac, pleť sa mi pekne vyčistila (trvalo to pár mesiacov, ale iné produkty mi vôbec nepomohli, a to aj od drahších značiek!). Pri čistení pleti vždy používam čistiaci gél a kefku na čistenie pleti od značky Foreo. Spolu fungujú skvelo a moja pleť je čistá, hebká, no vôbec nie vysušená. Gél ma taktiež príjemnú vôňu a je celkom tekutej gélovej konzistencie. Stačí ho máličko, dobre sa napení a skvele čistí. Môžem len odporúčať. 

Čistiaci gél má 200 ml.




Po úspechu s micelárnou vodou a čistiacim gélom som sa rozhodla objednať si ďalšie produkty. Prvým z nich je tento pletový krém. Na ňom ma ako prvé zaujala jeho svetlo modrá farba, ktorá vo mne akosi evokuje hydratáciu. Má gélovú konzistenciu, vďaka ktorej sa rýchlo vsiakne do pleti. Najskôr som sa jej bála, no zvykla som si a dokonca som si ju obľúbila. Po tomto pleťovom géle mi ostáva pleť jemne lepkavá, čo mi vadilo počas karantény, kedy som sa nelíčila. No keď som opäť začala chodiť do práce zistila som, že je to skvelý podklad pod make-up a ja som tomuto krému nemala viac, čo vytknúť. Moja pleť ostáva hebká, jemná, hydratovaná a to počas celého dňa. Používam ho len ráno, na večer používam krém od inej značky, ktorý je hustejší a zanecháva na pleti mastný povlak. No ako denný krém by som tento nevymenila, dokonale mi vyhovuje.

Hydratačný pleťový krém má 50 ml.


Sérum na pleť je najmladší prírastok v mojej hydro boost rodinke. Ešte je vo fáze testovania, no už teraz viem, že ho rada používam. Má podobnú konzistenciu ako pleťový gél, no sú v ňom malé biele gulôčky, ktoré obsahujú vitamín E. Na pleti je toto sérum veľmi príjemné a taktiež sa rýchlo vsiakne. Používam ho pred pleťovým krémom, nechám ho vstrebať sa a nanesiem krém. Pleť mi dobre hydratoval aj krém samotný, ale v kombinácií s týmto sérom mám pocit, že by som si pleť večer nemusela krémovať vôbec. Je stále hebká a jemná. 

Hydratačné pleťové sérum má 30 ml. 



Pred pár dňami som prehľadávala šuplíky s maskami a objavila som dve balenia dvoch párov masiek pod oči. Musela som ich samozrejme hneď vyskúšať. Pod oči sa majú dať na 15 minút. Zo začiatku veľmi chladili, no po chvíli to bolo veľmi príjemné. Ja si masky vždy nechávam na pleti o čosi dlhšie ako sa odporúča, preto som si aj tieto nechala pod očami približne 20 minút. Očné okolie potom bolo hydratovanie a mala som pocit, že aj vyhladené. Každopádne to určite zopakujem. 



Ja som si radu hydro boost veľmi obľúbila, a aby ste videli, že si nevymýšlam, na tejto snímke je vidieť, že mám niektoré produkty už aj v zásobe, no mojim obľúbencom sa stala micelárna voda, ktorej mám doma slušnú zásobu. Rada skúšam nové produkty, ale myslím, že túto micelárku už nič nenahradí. 

Z rady hydro boost by som ešte rada vyskúšala pleťový píling, pleťový krém s SPF 25 a hydrogélovú masku. Už po nich pokukujem a neviem ako dlho to ešte vydržím :).

Produkty značky Neutrogena môžete nájsť na stránke Notino.sk


Skúšali ste už nejaké produkty z tejto rady? Ale máte radšej inú radu značky Neutrogena? Určite mi dajte vedieť, ktoré produkty tejto značky máte najradšej, rada vyskúšam nejaké nové. 

Článok vznikol v spolupráci s Notino.sk, za prejavenú dôveru ďakujem!

Prajem vám pekný deň!


1 komentár:

  1. Ja z tejto rady používam len tú micelárnu vodu a tiež som s ňou veľmi spokojná. Ten čistiaci gél tiež vyzerá dobre.

    OdpovedaťOdstrániť