nedeľa 29. novembra 2020

Essence adventný kalendár 2020

 

Dnes je prvá adventná nedeľa a ja som sa rozhodla, že je ten správny čas ukázať vám rozbalenie prvého adventného kalendára. Vybrala som kalendár od Essence, pretože mi jedna z vás písala, že ten by rada videla ako prvý, pretože sa ešte stále dal zohnať. Dokonca som prezerala pár stránok aj dnes a ešte stále sa dá objednať. 



Ja som ho kupovala začiatkom novembra v Dm drogérií, kde bol vtedy zlacnený z 24,95 € na 22,95 €. Najskôr som ho kupovať nechcela, no mne stačí maličká zľava na to, aby som zmenila názor. Od značky Essence zbožňujem gél na obočie a fixačný púder, no už dlho som nič nové nevyskúšala. Tak som sa rozhodla, že adventný kalendár je skvelá príležitosť vyskúšať nové produkty tejto značky. 


Kalendár má krásny dizajn, dá sa postaviť na stôl a pekne na ňom stojí, vďaka krídlam na oboch stranách. Mimochodom, ak budete hľadať číslo 13 a 23, tak pozrite práve na tie krídla. Ja som si už myslela, že mi dve okienka chýbajú. Okienok je 24 (píšem to len preto, že niektoré kalendáre, čo mám ich majú 25), obsahovať majú dekoratívnu kozmetiku, laky na nechty, či malé drobnosti. 

No ale dosť bolo kvákania, poďme sa pozrieť na jeho obsah... 

Hneď v prvom okienku ma očakával mini zmatňujúci fixačný púder s pekným vianočným dizajnom. Ten určite využijem a budem ho počas zimy veľmi rada používať.



V druhom okienku sa ukrývali dva mini rúže, jeden v staroružovom a jeden v červenom odtieni. Určite ich vyskúšam, pretože od Essence nemám doma žiadne rúže. 


V treťom okienku bola maličká čierna pinzeta s tučniakmi, je veľmi zlatučká, no pinziet mám hotovú zbierku a určite sa jej poteší niekto iný. 


V štvrtom okienku boli nálepky na nechty, ktoré určite nevyužijem. Majú však milé vianočné motívy a ja určite nájdem niekoho, komu sa budú páčiť. 


V piatom sa nachádzali visačky na darčeky. Tie určite tento rok použijem, mám ešte aj iné, ale tieto sú rozkošné a na červenom baliacom papieri určite zažiaria. 


V šiestom okienku bol štetec na očné tiene. Ten rada vyskúšam, pretože neviem ako sú na tom Essence štetce s kvalitou, ale na prvý pohľad vyzerá dobre. 


Siedme okienko ukrývalo kajalovú ceruzku v čiernej farbe. Ja kajalové ceruzky vôbec nepoužívam, a preto ju podarujem ďalej. Má pekný dizajn a keby to bola očná linka veľmi by som sa potešila. 


V ôsmom okienku sa schovával tento zlatučký krém na ruky s labuťou. Okamžite putuje do mojej kabelky, aby ma mohol sprevádzať počas zimy. No, minimálne počas decembra, pretože ja míňam denne veľmi veľa krému na ruky. 


Deviatka schovávala malý lak na nechty v bronzovom metalickom odtieni. Lak som už skúšala a veľmi sa mi páči. Vydržal mi asi tak tri dni, ale ten problém aj s drahšími značkami. 


V desiatke bola I love extreme riasenka, o ktorej som už veľa počula, čítala som veľa kladných recenzií. Avšak nikdy som ju neskúšala a stále neviem prečo. Teraz mám šancu a využijem ju, no nejakú dobu to potrvá, pretože mám aktuálne asi tri otvorené riasenky. 


V jedenástom okienku bolo malý náramok s hviezdičkou. Ten je skôr vhodnejší pre mladšie ročníky a ja ho niekomu podarujem. 



V dvanástom okienku bol balzam na pery, ktorý mení farbu. Má veľmi príjemnú vôňu, no mám kopu balzamov, tak ešte neviem, či si ho nechám. Každopádne by som ho rada vyskúšala, tak ešte uvidím. 


V trinástom okienku boli ukryté kamienkové nálepky na tvár. Aj toto mi príde ako určené pre mladšie dievčatá. Využitie to môže mať akurát tak na karnevale či nejakom festivale. 



V štrnástom okienku bolo strúhatko na ceruzky. Toto som presne potrebovala a ani som o tom nevedela. Moje strúhatko je už v katastrofálnom stave, takže mám konečne náhradu. 


V pätnástom okienku bol malý nadlak. Ten žiaľ nevyužijem, pretože používam nadlak len od Sally Hansen alebo Nails inc, pretože mi fungujú najlepšie. Nebudem ho ani otvárať a podarujem ho. 


V šestnástom okienku boli púdre na obočie. Tento produkt veľmi dobre poznám a nevedela som, že ho ešte vyrábajú. Používala som ho asi pred piatimi rokmi a vtedy som minula niekoľko balení. Potom som prešla na ceruzku a gél na obočie, no na tento produkt nikdy nezabudnem. 


V sedemnástom okienku boli dve gumičky do vlasov. Ja mám takéto gumičky do vlasov veľmi rada, pretože ich vždy nosím na zápästí, že ak náhodou. Vlasy si viažem do chvosta keď idem jesť, ale momentálne v škole aj keď píšem. Tieto taktiež využijem.




V osemnástom okienku bol trbietkavý topper na pery. Neviem, na čo ho využijem, no tak ma to zaujalo, že to chcem vyskúšať. 



V devätnástom okienku bol znovupoužívateľný odličovací obrúsok. Už dlhšiu dobu používam takéto odličovacie tampóny, no keď sú všetky v praní, mám aj niekoľko podobných obrúskov a tento si rada pridám do zbierky. 


Dvadsiatka ukrývala malý červený lak, ktorý podarujem s tým priehľadným. Červených lakov mám doma doslova horu a ďalší naozaj nepotrebujem. 



V dvadsiatom prvom okienku sa nachádzal malý zápisník. Ten si dám do kabelky pre každý prípad. Rýchlo všetko zabúdam, a tak by som si to aspoň mala kam zaznačiť. 




V dvadsiatom druhom okienku bola mini rozjasňujúca tyčinka, ktorá ma veľmi milo prekvapila. Má veľmi pekný odtieň. Krémové produkty veľmi nepoužívam, no tento rozjasňovač chcem poriadne vyskúšať. 


V dvadsiatom treťom okienku boli zlaté tetovačky s vianočným motívom. Na telo ich určite nepoužijem, ale možno by sa dali natetovať aj na nejaký vianočný pozdrav, či visačku s menom. 



V poslednom okienku som našla štetec na púder, zaujímavá je na ňom jeho rúčka s trblietkami. Je ale dosť maličký, dá sa však využiť na lícenku alebo bronzer. Pekné ukončenie kalendára. 


Celkovo je kalendár od Essence veľmi podarený, plných milých malých prekvapení. Páčil sa aj mne, no aj tak si myslím, že je skôr určený pre mladšie baby, tak v tínedžerskom veku. Pár produktov poputuje ďalej, niektoré si nechám a z niektorých som veľmi pozitívne prekvapená. Najviac ma potešil púder, riasenka, strúhatko, rozjasňovač a krém na ruky. 

Čo hovoríte vy na tento kalendár? Máte ho tiež?

Prajem vám pekný nedeľný večer a hlavne krásny prvý advent! 

3 komentáre:

  1. Moc hezké a využitelné produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento kalendář se mi moc líbí :) Na můj vkus je tam možná až moc produktů nekosmetických, ale i tak bych kalendář klidně brala :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento je pěkný, ani jsem nevěděla, že ho mají.

    OdpovedaťOdstrániť