pondelok 19. apríla 2021

Laneige - Lip sleeping mask

 


Ahojte!

Maske na pery od značky Laneige som sa dlho vyhýbala, no po vyskúšaní masky od Mroobest, som sa rozhodla jej dať šancu. Veľakrát som čítala chválu na túto nočnú masku, preto som si povedala, že si ju teda objednám... 

Chvíľu som váhala, no keď su ju v Sephore (nemeckom eshope) našla v zľave za 16,95 € povedala som si, že je ten správny čas vyskúšať ju. Objedna som rovno dve. Jednu pre mňa a jednu pre manžela. Pôvodne som tú s vôňou grapefruit chcela pre seba, no nakoniec mi ostala varianta berry. Masky voňajú veľmi jemne, takže mi to vôbec nevadí. 

Masky prišli v malých škatuľkách, v ktorých sa ukrývali nie len samotné masky, ale aj ich aplikátor v obale s nápisom Laneige. 

Aplikátor má jemnú silikónovú špičku, ktorou sa maska veľmi dobre a hlavne ľahučko nanáša. Takýto aplikátor je pre mňa veľmi praktický, pretože podobné špachtličky doma nemám. Viem, mala by som to napraviť, nejaké by sa mi zišli aj na krémy, aby som do nich nemusela furt špárať prstami. Ale viem, že moje krémy používam len ja, a pred tým ako do nich siaham si vždy umyjem alebo dokonca aj vydenzifikujem ruky. Späť však k aplikátoru, takto nemusím masku nanášať prstom. Aplikátor jednoducho utriem vatovým tampónikom alebo ho umyjem vodou. 

Po otvorení viečka masky je ešte chránená bielym plastovým vrchnákom, ktorý sa dá jednoducho odstrániť. Ja som ho nevyhodila a vždy ním masku zakrývam. 

Maska má konzistenciu ako bežný balzam na pery v kalíšku. Je určená na noc, má sa na pery naniesť pred spaním. Počas noci má maska za úlohu pery vyživovať a regenerovať. Samozrejme ich má poriadne hydratovať a ráno majú byť hebké a poriadne napité. 

To znelo skvelo, preto som sa na masku veľmi spoliehala. No zázrak sa u mňa nekonal. Tým nechcem povedať, že je tá maska zlá, to nie. Ale mám obyčajné balzamy na pery, ktoré mi počas noci spravia lepšiu službu. Nezdá sa mi, že sú pery až tak vyživené a hydratované. Ale taktiež ich nemám suchšie a netvoria sa mi ani suché šupinky, s ktorými v zime mávam problém. A to už je malé plus pre túto masku. 

Tejto nočnej maske na pery som dala šancu aj počas dňa, pretože na perách je príjemná. Niektoré balzamy mi vadia, no pri tomto produkte to tak nie je. Dokonca na perách aj dobre vyzerá, takže som jej našla nové využitie. Momentálne sa ani nelíčim, ráno si len umyjem, vyčistím a nakrémujem tvár a nanesiem balzam na pery. Masku chcem ešte vyskúšať, aká bude pod rúžom. To ma naozaj zaujíma, no v tejto dobe to nemám veľmi ako vyskúšať, pretože sa veľmi nelíčim. 

Skúšali ste už niečo od značky Laneige? Čo hovoríte na produkty tejto značky? 

3 komentáre:

  1. Ja som z tejto masky nadšená, ale čítala som, že to tak nie je u všetkých. Dokonca jedna baba písala, že jej pery dokonca vysušila.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som už dlho chcela vyskúšať túto masku, pretože podľa mňa pobláznila svet. Ale zaskočilo ma, že u teba to taký efekt nemalo. No, to len potvrdzuje aký jedinečný každý sme a to čo vyhovuje jednému nemusí druhému.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maska by se mi líbila, jen mi přijde, že udělá skoro stejnou službu, jako balzám na rty. A za tu cenu... No, nevím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť