štvrtok 23. novembra 2023

Lancôme - Lash idôle

Ahojte!

Po veľmi dlhej dobe sa ozývam a vraciam sa na blog. Dôvodov prečo som nepísala bolo niekoľko, od zdravotých problémov, veľkých zmien, pokazeného notebooku až po nedostatok času. O tom ale v inom článku.

Dnes sa zameráme skôr na jednu riasenku. Ak je niečo, čo naozaj veľmi najradšej skúšam, tak je to práve riasenka. A po tejto som pokukovala od vtedy, čo vyšla. Jedná sa o riasenku Lash idôle od značky Lancôme.  

Na riasenke ma zaujal jej pekný obal, ktorý je niečím výnimočný a veľmi sa mi zapáčil. Navyše som si za poslednú dobu veľmi zamilovala značku Lancôme, a tak bol najvyšší čas vyskúšať aj nejakú riasenku tejto značky. 

Lash idôle má 8 ml, stojí okolo 25 € a kupovala som ju na eshope Notino. Úlohou tejto riasenky je riasy vytočiť a dodať im objem. 

Kefka je zvláštna, má na jednej strane dlhšie a na druhej kratšie štetinky. Okrem toho je tak podivne vyhnutá. Vôbec som nevedela, aký efekt mám očakávať, pretože si neviem spomenúť, či som sa už s takouto kefkou stretla.

Ja si robím lash lifting, takže mám riasy vytočené stále, preto neviem posúdiť, nakoľko riasenka riasy vytočí. Riasy mám aj prirodzene dlhé, preto od riasenky vyžadujem len poriadny objem. Prvé použitia som veľmi spokojná nebola, no u mňa je to už klasika, že musím riasenku nechať trošičku vyschnúť. Potom je konzistencia riasenky o čosi hustejšia a s takými riasenkami sa mi pracuje najlepšie. Po tomto naozaj dokázala vyčarovať objemné riasy, čo ma veľmi prekvapilo. 

Počas dňa sa mi riasenka nerozmazáva a neotláča. Vydrží mi v dobrom stave 12 hodín, dlhšie som ju na riasach ešte nemala, ale verím, že by zvládla aj oveľa dlhší čas. 

Čo sa odličovania týka, tak to ide úplne jednoducho. Ja používam mikrofázové odličovacie tampóny, ktoré stačí namočiť vo vode. Aj len čistou vodou sa dá riasenka dobre odlíčiť, no ešte rýchlejšie to ide, keď namočím tampóny do micelárky. 

Celkovo som z riasenky milo pekvapená a veľmi rada ju používam, určite si ju ešte niekedy kúpim znovu, pretože ju zaraďujem medzi tie lepšie riasenky a môžem vám ju vrelo odporúčať. 

Dajte mi vedieť v komentároch, či ste túto riasenku už skúšali a ako sa vám páčila.

Mimochodom nezabudnite, že práve prebiehajú na Notino.sk Black friday zľavy, ktoré si ani ja nenechám ujsť. Už mám na mojom wishliste niekoľko produktov. Zajtra poobede mám niekoľko hodín len pre seba a tie strávim s čajom pri notebooku, už teraz som zvedavá, koľko kozmetiky si nakúpim so skvelými zľavami :D Riasenka je tiež v zľave...

Tento článok vznikol v spolupráci s Notino, za čo veľmi pekne ďakujem!

1 komentár:

  1. Your writing style is captivating. Thank you for making the topic so engaging!

    OdpovedaťOdstrániť