pondelok 6. mája 2024

Nákupy apríl 2024

 

Ahojte!

V apríli som sa s kozmetikou snažila veľmi krotiť, pretože som si objednávala nejaké kvietky a rastliny do záhrady a okrem toho som si dopriala nový mobil. Pár novým kúskom som sa však nevyhla, a aj keď ich tentokrát nie je veľa, chcela som vám ich ukázať. Ak by vás niečo zaujímalo bližšie, dajte mi vedieť. 

Vankúšikové masky pod oči od značky Isana som si veľmi obľúbila, určite ich niekoľko uvidíte v článku o spotrebovaných produktoch. Tieto sú z limitovanej edície Disney a je na nich Bambi. Majú obsahovať aloe vera, kyselinu hyaluronovú a vitamín E. Musím priznať, že najviac ma dostali svojím rozkošným obalom a keby ste videli ako vyzerajú samotné vankúšiky... Sú biele so zlatou potlačou, na ktorej je taktiež Bambi. Kúpila som ich 6 kusov a za jeden som zaplatila 99 centov. 



Obalom ma dostali aj kryštály do kúpeľa, ktoré sú taktiež od značky Isana. Sú v troch rôznych vôňach, oranžové sú s vôňou pomaranču a jazmínu, ružové s vôňou grapefruitu a pomaranča, a zelené s vôňou kokosu a broskyne. Hoci sa končí moja kúpacia sezóna a začína sa tá sprchovacia, no občas je aj v lete tak škaredé upršané počasie, že mám chuť si napustiť vaňu a poriadne si oddýchnuť. Tento setík s tromi baleniami stál 2,49 €.


Luminous 630 day fluid od značky Nivea som si kúpila po testovaní miniatúrky, ktorú som mala v nejakom beauty boxe. A čo vám poviem... zamilovala som si ho. Je skvelý pod make-up, alebo aj samostatne, príjemne vonia, a čo je na ňom najúžasnejšie je, že má SPF 50. Nezanecháva biely povlak na pleti, čo je pre mňa dôležité. Tento fluid má pôsobiť proti pigmentovým škvrnám, ktorých ja síce veľa nemám, no ani ďalšie mať nechcem. Dá sa kúpiť aj v zafarbenej variante, ktorý si tiež plánujem kúpiť. Má 40 ml a normálne stojí 26,99 €, no v Rossmann appke bola zľava 25 %, takže to až tak nebolelo. 



Pokukovala som aj po Build-a-brow od značky Maybelline. Zaujal ma ten tenučký štetček, ktorým sa dajú dokresliť chýbajúce chĺpky, a presne niečo také hľadám. Na ľavom obočí mám totiž miesto, kde mi chĺpky chýbajú. Nemá sa rozmazávať, má byť odolný voči vode a potu a má mať výdrž až 24 hodín. Som veľmi zvedavá. Tento produkt stál 12,99 € a mám ho v odtieni 260 deep brown.



Super stay 24 h skin tint od značky Maybelline som skúšala u kamarátky a prvý dojem bol dobrý. Rozhodla som sa, že si ho kúpim tiež a poriadne ho vyskúšam. Má to byť alternatíva make-upu, ktorá je obohatená o vitamín C, ktorý napomáha v boji proti pigmentovým škvrnám a dodáva pleti zdravé vyžarovanie. Má mať lesklý finiš, čo presne hľadám. Matné make-upy alebo aj bázy pod make-up už dávno nie sú nič pre mňa. Moja suchá pleť potrebuje niečo, čo počas dňa hydratuje a vyzerá prirodzene. A hlavne nezvýrazňuje suché šupinky a nezalieza do vrások. Som veľmi zvedavá, aký tento produkt bude. Má 30 ml, stál 14,95 € a mám ho v odtieni 03


Shine & click gloss in a stick od značky Trend it up je produkt, ktorý nájdete len v Dm. Ja už dva mám a veľmi rada ich používam, preto som sa rozhodla pre ďalší odtieň. Sú to naozaj také balzamové lesky na pery s jemnou farbou. Mám pocit, že pery jemne chladia, čo trvá len chvíľku. Mám rada ich krémovú textúru a aj tento click systém sa mi zapáčil. Tento produkt má 1,8 g, je v odtieni 030 light pink a stojí 3,25 €.



Pure radiant tinted moisturizer od značky Nars som kupovala od jednej slečny, od ktorej som už častejšie kúpila nejakú kozmetiku. Pracuje v parfumérií, a tak sa vie dostať k produktom za lepšie ceny. A pretože som tento zafarbený krém chcela dlhšie vyskúšať, napísala som jej či by sa nedal zohnať v nejakom svetlom odtieni. Toto je odtieň light 2 alaska, ktorý sa u nich na predajni predával najlepšie. Na ruke mi príde dosť oranžový, no keď ho poriadne roztriem na tvári, tak má pekný odtieň. Nezaliezol mi do vrások a ani nezvýraznil suché miesta na pleti, preto som zatiaľ spokojná. Chcem ho však ešte poriadne vyskúšať a mať ho na pleti aj viac ako 6 hodín. Veľmi oceňujem, že má aj SPF 30. Má 50 ml a kúpila som ho za 20 €.


Okrem toho, že som v apríli veľa investovala do záhrady, dopriala som si aj nový mobil. Už roky som verná Samsungu. Do teraz som mala Samsung S21, ktorý ešte stále skvelo funguje, no zdalo sa mi, že je čas ho vymeniť. Vybrala som S24 vo farbe cobalt violet, ktorý sa zapáčil. Mám ho zapnutý ešte len prvé dni, no zatiaľ som nenašla nič, čo by mi vadilo. 

Čo hovoríte vy na moje nákupy? Čo ste si v apríli dopriali vy?






1 komentár:

  1. Tie produkty od isana sú naozaj rozkošné, tiež by som ich vzala. Taktiež som si v apríli kupovala mobil, ale z druhej ruky.

    OdpovedaťOdstrániť