pondelok 14. októbra 2024

Septembrové beauty boxy - Glossybox, Lookfantastic, Blissim a Mahina club

 Ahojte!

Dnes vám chcem ukázať septembrové beauty boxy. Ani neviem ako to zbehlo a už tu máme takmer polku októbra a ja čakám už len na posledný októbrový beauty box a potom vám môžem ukázať aj tie. Potom mi však došlo, že na tie septembrové som úplne zabudla... 

V septembri mi prišli 4 boxy - Glossybox, Lookfantastic a Blissim. Okrem týchto beauty boxov som členkou aj Mahina club od značky Purelei. 

Glossybox

Glossybox prišiel v klasickom ružovom boxíku a mal v septembri tému Time to relax. Pri tejto téme si predstavím nejaké hydratačné sérum a krém, nejakú pleťovú masku alebo hydrogélové vankúšiky pod oči. V boxe tentokrát bolo 6 produktov a boli to tieto... 

Drama - Ultra volume mascara od značky Teeez cosmetics je vegánska riasenka, ktorá má špeciálnu kefku s tromi guľkami. Má riasy predĺžiť a dodať im objem. Obsahuje ricínový olej a má tak prirodzene podporovať aj rast rias. Riasenka má 9 ml a stojí 24 €.

Wipeout swipes duo od značky Magnitone sú znovupoužiteľné odličovacie tampóniky, ktoré sú z mikrofázových vlákien. Sú veľmi jemnučké a mäkkučké a perfektné aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Môžem to len potvrdiť, používam ich už roky a som veľmi spokojná. Veľmi som sa potešila, že som ich v boxe našla. V tomto balení sú 2 kusy a stoja 9,40 €.

Lip gloss od značky Laritzy je lesk na pery v jemnej nude farbe vibe. Má byť dobre pigmentovaný, nelepiť. Má byť na perách veľmi príjemný a dodať elegantný lesk. Lesk má 3 g a stojí 15 €.

Bergamot & jasmine shampoo a conditioner od značky Espa sú produkty na vlasy, ktoré ich majú revitalizovať, počas toho čo ich vôňa oživí zmysly. Vďaka kondicionéru sa budú dať vlasy aj ľahšie rozčesať, navyše má vlasom dodať lesk, zdravší vzhľad a príjemnú vôňu. Obidva majú po 40 ml a stoja 5,50 €.

Anti-stress-maske od značky Luvos je maska s liečivím bahnom, ktorá obsahuje aj rumanček kamilkový. Má pôsobiť proti stresu, posilniť prirodzenú bariéru pleti, regenerovať a pleť upokojovať. Maska je na dve použitia a má tak 2x7,5 ml a stojí 0,75 €.

Lookfantastic

Lookfantastic box mal tentokrát tému Celebration of beauty, aj keď som si takmer istá, že túto tému v presne tomto boxe sme už mali. Moje tvrdenie sa podvrdzuje aj tým, že Lookfantastic už dlhšiu dobu chodí v kartóne bez takéhoto boxíku. Asi sa len potrebovali zbaviť posledných boxov. To je však jedno, dôležité sú produkty, ktoré v boxe boli. Tentokrát ich bolo 6. 

Prvým z nich je I need a nude eyeshadow v odtieni muse z paletky I need a nude palette od značky Natasha Denona. Má krémovú vysoko pigmentovanú textúru. Tento odtieň je trblietavý jemný zlatý odtieň, ktorý spestrí každé líčenie. Ak keď mono očné tiene veľmi nepoužívam, som z neho nadšená. Tento tieň má 0,4 g a má hodnotu približne 12 €.

Lip line long wear retractable pencil v odtieni pout od značky Delilah je krémová kontúrka na pery so super jemnou textúrov v nude odtieni. Táto ceruzka na pery má na druhom konci aj strúhatko. Má 0,37 g a stojí 26 €.

Bergamote & jasmine body lotion od značky Espa je telové mlieko, ktoré má ľahkú textúru, má sa rýchlo vsiaknuť. Obsahuje čisté eseciálne oleje a vonia po jazmíne a bergamote. 250 ml stojí 25 €, v boxe bolo 75 ml tohto produktu. 

Skin filter serum od značky The nue co. je sérum, ktoré má byť šetrnejšou náhradou retinolu. Je plné rastlinných extraktov, ktoré majú napomôcť zjemniť jemné vrásky. Navyše má pleť aj hydratovať. Toto sérum má 10 ml a stojí takmer 12 €.

FirmX peeling gel od značky Peter Thomas Roth je gél, ktorý obsahuje trio multi-funkčných enzýmov. Majú odstrániť odumreté kožné bunky a zjemniť póry. Nemá pleť vysušovať. Tento pílingový gél má 15 ml  a stojí okolo 14,30 €.

Posledným produktom je Scalp scrub exfoliating scalp treatment od značky Umerto Giannini. Je to produkt, ktorý má pomôcť v boji proti lupinám. Obsahuje len prírodné pílingové zložky. Má 50 ml a stojí okolo 4,70 €.

Blissim box

Blissim box je maličký boxík, ktorý bol tentokrát s témou Beauty game. Obsahuje vždy minimálne 5 produktov, väčšinou v malých cestovných baleniach. V septembri však bolo možné vybrať si buď vosk na obočie od značky Fenty beauty alebo ceruzku na obočie od značky Anastasia Beverly Hills.  

A ja som sa rozhodla pre ceruzku na obočie Brow wiz skinny brow pencil od značky Anastasia Beverly Hills. Vybrala som si ju v odtieni taupe. Je to tenká ceruzka na obočie v odtieni, ktorý mi naozaj sedí. Na druhej strane ceruzky je aj praktická kefka na obočie. Táto ceruzka má 0,085 g a stojí 28 € (momentálne som ju našla vo výpredaji aj za 18,39 €).

Bergamote & jasmine body lotion od značky Espa je telové mlieko, ktoré má ľahkú textúru, má sa rýchlo vsiaknuť. Obsahuje čisté eseciálne oleje a vonia po jazmíne a bergamote. 250 ml stojí 25 €, v boxe bolo 75 ml tohto produktu. (Okopírované, pretože sa mi to nechcelo písať znovu)

Foaming cream cleanser od značky Korres je čistič pleti s krémovou textúrou, ktorý neobsahuje mydlo. Má pleť zbaviť nečistôt a make-upu a zanechať príjemný pocit na pleti. Má 20 ml a stojí 3,50 €.

Dreamy serum od značky Disciple je nočné pleťové sérum, ktoré obsahuje retinol. Má pleť omladiť a zjemniť vrásky. Sérum aj dobre hydratuje. Má 30 ml a stojí 32 €.

Aqua bomb brightening vitamin C cream od značky Belif je hydratačný krém, vhodný pre všetky typy pleti. Pleť rozžiari a napomáha v boji proti pigmentovým škvrnám. 50 ml tohto krému stojí 38,99 €, v boxe bolo 10 ml tohto krému. 

Navyše, pokiaľ ste si tento box objednali na tri mesiace, dostali ste zadarmo Love fest eyeshadow palette od značky Huda beauty. Boxu som chcela dať šancu tak či tak, no tá paletka bola veľmi vítaným prídavkom. 

Mahina club

Mahina club je šperkový boxík, ktorý taktiež chodí každý mesiac. Občas k nemu pridajú aj nejaký produkt navyše, tentokrát to bol Glanz booster z rady Gliss od značky Schwarzkopf

Šperky boli v téme Sunflower, čo je jasné hneď, keď ich uvidíte. Je to presne môj štýl - jemná retiazka s príveskom slnečnice. Náušničky sú klasické zapichovacie s maličkou slnečnicou. Tento rok som ich nevynosila, no budúce leto na ne určite nezabudnem.


Beauty boxy tento mesiac mali niečo spoločné. A to značku Espa. Našla som v nich naozaj skvelé produkty. Najviac ma potešili odličovacie tampóniky, očný tieň od Natasha Denona, ale aj ceruzka na obočie od Anastasia Beverly Hills. 

Potešili by tieto boxy aj vás? 


6 komentárov:

  1. Najviac by ma potešila tá retiazka a paletka od Hudy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lookfantastic mam aj ja, ale ako si sa dostala ku glossyboxu a tym dalsim?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Espa mám ráda, je kvalitní a voňavá.

    OdpovedaťOdstrániť