štvrtok 28. októbra 2021

Michael Kors Gorgeous!

Ahojte!

Nedávno prebiehala na Notine akcia, ku kúpe parfému od značky Michael Kors bola malá bledo ružová kabelka tejto značky zadarmo. Doma už mám dve iné vône a celkovo som veľký fanúšik tejto značky, preto som neváhala. Vybrala som si vôňu Gorgeous!, ktorú vtedy bola horúcou novinkou.

Vôňa ma zaujala hlavne svojim minimalistickým a veľmi elegantným flakónikom, Vždy si objednávam vône len v 30 ml balení, pretože mám naraz otvorených niekoľko parfémov (aktuálne 8) a bojím sa, aby sa mi nejaký nepokazil a stihla som ho spotrebovať. 

Gorgeous! vonia veľmi žensky, zmyselne, elegantne. Je to nádherná kvetinová vôňa, aká mi v zbierke chýbala. 

Hlavou tejto vône sú bergamotový olej, mandarinkový olej a ružové korenie. Srdcom sú tabak, ylang-ylang, jazmín pravý, tuberóza a okvetné lístky pomarančového kvetu. Základom sú bezoin, semiš, kašmeran, fazule tonka, cédrové drevo, styrax a guajakové drevo. 

Vôňa Gorgeous! sa taktiež zaradila medzi moje obľúbené vône. Vyvoláva vo mne teplý pocit, preto sa dokonca stala mojou najobľúbenejšou vôňov tejto jesene. Momentálne nepoužívam žiadny iný parfém. Skúšali ste ju už? Ako sa páči vám?

Zdroj - Notino.sk

Aj keď vôňa Georgeous! vyšla len tento rok, značka Michael Kors už vydala aj jej sestru Super Georgeous!, ktorá ma taktiež ihneď zaujala a pridala som si ju na svoj wishlist. Flakónik má rovnaký ako jej predchodkyňa, no predsa sa trošičku líšia...

Hlavou vône Super Georgeous! sú bergamotový olej, mandarinkový olej a myrha. Srdcom sú ylang-ylang, koreň kosatca, jazmín pravý a okvetné lístky pomarančového kvetu. Základom vône sú olibanum, fazule tonka, cédrové drevo a santalové drevo. Vôňa má byť kvetinová, drevitá. 

Rada by som najskôr vyskúšala vzorku, no myslím si, že sa aj táto vôňa pridá k mojej zbierke. 

Obe vône nájdete na eshope Notino, kde nájdete široký výber vôní rôznych značiek. Určite mi v komentároch dajte vedieť, na aké vône sa oplatí pozrieť alebo ktoré sú vaše obľúbené. 

Tento článok vyšiel v spolupráci s Notino, za čo veľmi pekne ďakujem!


1 komentár: