piatok 24. septembra 2021

Augustové beauty boxy - Glossybox, Lookfantastic, Goodiebox

 Ahojte!

Máme tu koniec septembra a ja som zistila, že mám pri posteli ešte kôpku zloženú z augustových boxíkov, ktoré som vám ešte nestihla ukázať. V auguste boli len tri, pretože My little box vydal v júli dvojitý box, aby mohli mať v auguste dovolenku. Tá je im dopriata, pretože už doma mám aj septembrový boxík, ktorý je skvelý a čoskoro ho uvidíte, sľubujem. Dnes sa však spolu ešte pozrieme na tie augustové boxíky...

GLOSSYBOX

Glossybox v auguste oslavoval desiate narodeniny, preto vyšiel s názvom 10th birthday edition. Krabička je klasicky ružová, no sú na nej aj tri disko gule. Tentokrát bolo v boxe 6 produktov.

A prvým z nich je Celebration edition eyeshadow palette od značky Steve Laurant. Ide o maličkú paletku s deviatimi očnými tieňmi v ružových a hnedých odtieňoch. Ešte som ju neskúšala, tak neviem, aká je, no jednu paletku od tejto značky už mám a tie tiene sú super pigmentované.

Detangling brush od značky Dessata je kefa podobná Tangle teezer. Vlasy sa s ňou majú dať ľahučko rozčesať. Je celkom zle spracovaná, pôsobí veľmi lacno, no niekde na dovolenku, kde by som ju mohla zabudnúť je dobrá. 

Pro-collagen marine cream od značky Elemis je skvelý krém na tvár, ktorý už doma mám a zbožňujem ho. Veľmi ma prekvapilo, že značka Elemis sa už častejšie vyskytuje aj v boxoch, pretože je veľmi drahá. Ja mám takto aspoň krém do zásoby.

Retiazka na nohu od značky Six ma veľmi nepotešila. Podobná bola už v letnej limitovanej edícií Glossyboxu a dala som ju preč, pretože retiazky na nohe nenosím. Túto tiež niekomu podarujem.

Pure pastel peach Edp od značky Betty Barclay ma potešil o to viac. Je to parfém v peknej letnej vôni. Je taká ovocno-kvetinová, čo sa mi veľmi páči. Okrem toho som vône tejto značky ešte nikdy neskúšala.

Posledným produktom je What the fake! plumping lip filler od značky Essence. Ide o lesk na pery, ktorý má urobiť efekt plných pier. Trošku na perách štípe, veľa blogerov ho porovnáva k podobnému produktu od značky Too faced. 

LOOKFANTASTIC

Lookfantastic box v auguste vyšiel s edíciou Togetherness Let´s get together again..., čo je veľmi aktuálne a dúfajme, že už to bude len a len lepšie a budeme sa môcť stretávať. Aj v tomto boxe bolo 6 produktov. 

Prvým produktom je Age-purify intensive od značky Filorga. Jedná sa o sérum, ktoré obsahuje niacinimidy, mandľový olej, kyselinu citrónovú a kyselinu glykolovú. Filorga je známa značka, ktorú som už skúšala, no mňa veľmi neočarila. Rada vyskúšam aj toto sérum, no viem, že moje nenahradí. 

Eye sheet mask od značky Skimono je malá plátenková maska určená pod oči. Maskami ma boxíky vždy dostanú, pretože ich používam veľmi rada. Táto obsahuje kolagén, harmanček, uhorku a vitamín C. Od tejto značky už mám aj masku na tvár, tak uvažujem, že ich vyskúšam spolu.

Smoothing body lotion od značky Ahava je hydratačné telové mlieko,  ktoré pokožke dodáva hĺbkovú hydratáciu. Ja som na telové mlieka veľmi lenivá, preto ich mám doma plno. Používam ich naozaj veľmi zriedkavo, preto mi trvá celú večnosť jedno spotrebovať. Toto niekomu podarujem. 

Glow-to illuminating blush od značky Ciaté je rozjasňujúca lícenka v peknom odtieni, aký som doma ešte nemala. Od značky Ciaté sa mi toho nazbieralo celkom dosť, preto uvažujem, že vám ich ukážem v extra článku. 

Rhubarb & custard bath fizzer od značky Bubble T je šumivá bomba do kúpeľa s vôňou rebarbory a vaječného krému. Od Bubble T som už mala viacero produktov a vždy som bola spokojná. 

Mask remover od Glov je handrička na odstránenie masky. Na zmývanie masiek z tváre som taká lenivá, že radšej používam len tie plátenkové. Rada však vyskúšam, pretože krémových masiek na tvár mám tiež mnoho.

GOODIEBOX

Goodiebox vyšiel v auguste s témou Claim your happiness. Je klasicky vo forme šuplíčku, tentokrát vo fialovej farbe. Box obsahoval 5 produktov. 

Prvým produktom je Able skin care Hyaluronic acid age recovery night cream. Jedná sa o nočný krém, ktorý pleť hydratuje, vyživuje, redukuje jemné vrásky a zmenšuje póry. Obsahuje kyselinu hyalurónovú. Značku vôbec nepoznám, no krém rada vyskúšam, môj nočný krém je pomaly na dne. 

Micellar water 02 od značky Karmameju je micelárna voda, ktorá pleť čistí, spevňuje a hydratuje. Obsahuje výťažok z pomaranča a aloe vera, ktoré pleť upokojujú. Túto micelárku nie je nutné umývať. Značku Karmameju už poznám, dokonca som už mala aj túto micelárku. Už je to ale dlhá doba, ale pamätám si, že som s ňou bola spokojná. 

Hair scalp massager od značky Gold professional je pomôcka na masírovanie hlavy. Má zvýšiť prekrvenie, odstraňuje odumreté kožné bunky a nadbytočný maz. Pomôže aj pri odstránení stajlingových produktov. Ja som predtým nič podobné neskúšala, no musím povedať, že pred zmývaním vlasov je to veľmi príjemné a naozaj mám pocit, že mám menej suchých šupiniek. 

019 Reddition revitalizing shampoo od značky Terre de mars je šampón, ktorý obsahuje extrakt z kávy, aloe vera, pšeničný proteín, po ktorých sú vlasy jemné, hebké a lesklé. Od tejto značky už mám sprchový gél a keď domíňam produkty, čo mám aktuálne otvorené, pustím sa do testovania tejto značky. Som veľmi zvedavá. 

A posledným produktom je Infinite summer bronzer od značky Sandstone scandinavia. Je to maličký bronzér, ktorý má robiť pekný prirodzený efekt. Neobsahuje parfumáciu ani žiadne éterické oleje. Ja som ho ešte neskúšala, pretože chcem dva, ktoré sú už na dne spotrebovať, než sa zase pustím do nového. Ale som zvedavá, aký bude. 


Augustové boxíky boli také priemerné, no potešila som sa viacerým produktom, objavila som nové značky a aj úplne nové produkty. Tento mesiac mi chýbal My little box, pretože v tom boxe vždy je aj niečo iné ako len kozmetika a na to sa vždy teším. 

Ak by som si mala vybrať, ktorý box bol podľa mňa najlepší bolo by to veľmi ťažké. Vo všetkých sú produkty, ktoré sa mi veľmi páčia, ale aj produkty, ktoré ma až tak nenadchli. 

Čo hovoríte vy na tieto boxy? Ktorý by sa vám páčil najviac?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára