utorok 28. mája 2024

Májové beauty boxy - Glossybox, My little box, Parfümerie Kalland, Mahina club

Ahojte!

Po pár týždňoch nám dneska opäť prší, tak som sa rozhodla sadnúť si ku počítaču a konečne dokončiť niekoľko rozpísaných článkov. Vo foťáku som však objavila fotky májových beauty boxov, a tak som sa rozhodla, najskôr spracovať tento článok. Pretože viem, že ak vám ich teraz neukážem, za pár dní dorazia nové a potom na to zabudnem. 

Tento mesiac vám výnimočne ukážem aj Sommer beauty box od Parfümerie Kalland. Parfuméria Kalland totiž to normálne taktéto beauty boxy nevydáva, maximálne tak 4krát do roka, a toto je ich letný box. Bola som naň veľmi zvedavá, tak som si jeden objednala. Stál 15 €.

Tu môžete vidieť box už rozbalený. Musím povedať, že za 15 € je to v poriadku, avšak celkom ma sklamalo, koľko v ňom bolo rôznych doplnkov a málo kozmetiky. Očakávala som nejaké vzorky parfémov, či miniatúrky krémov...

V boxe bola kozmetická taštička od značky Jil Sander, šnúrka na mobil, ktorá nevyzerá zle, ale ja také šnúrky nepoužívam. Viem už však o niekom, kto také šnúrky využíva a tak ju posuniem ďalej. Okrem toho som v boxe objavila ešte menovku na kufor v tvare žabky, ktorú taktiež podarujem spolu s ružovým vejárom. 

Čo ma však v tomto boxíku veľmi potešilo bol setík od značky Lancôme, v ktorom je mini riasenka, mini voňavka La vie est Belle a vzorka krému. Okrem toho tu boli dva produkty od značky Clarins, ktoré určite využijem a telové mlieko Sunset od značky Jil Sander

Dajte mi vedieť, čo si o tomto boxe myslíte a hlavne, či by ste si ho za 15 € objednali. 

No a teraz sa spolu pozrime na moju klasiku, ktorou je už 10 rokov Glossybox, ktorý tentokrát vyšiel s témou Time to feel free. V Glossyboxe býva vždy minimálne 5 produktov. Tento mesiac ich bolo dokonca 6, a ktoré to boli vám hneď ukážem.

V Glossyboxe sú vždy 3 produkty, ktoré sú v každom boxe rovnaké a ostatné sa môžu líšiť. Najskôr vám vždy ukážem tie, ktoré sa nachádzajú vo všetkých boxoch. 

Prvým z nich je Cleanformance awaking eye cream od značky Babor. Je to očný krém, ktorý obsahuje 95 % prírodných zložiek. Jeho úlohou je očné okolie zosvetliť, rozžiariť a hydratovať. Okrem toho napomáha proti opuchom a vďaka svojim svetlo-odrážajúcim pigmentom zakrýva aj tmavé kruhy. Podporuje elasticitu pleti, čím predchádza tvorbe jemných vrások. Tento očný krém má 15 ml a stojí 32,90 €.

Sunlit Highlighter od značky Floss Beauty je rozjasňovač, ktorý pleti dodáva lesk. Má jemnú zamatovú textúru, ktorá sa jednoducho prispôsobí pleti, a tým vytvára prirodzený rozjasnený efekt. Sľubuje dobrú výdrž. Tento rozjasňovač stojí 18,95 € a má 4 g.

Naked gel liner od značky Appeal cosmetics je gélová kontúrka na pery, ktorá sľubuje, že pery budú vyzerať plnšie, má zvýšiť výdrž rúžu. Kombinovať sa má dať s rôznymi produktami na pery - či už tekutými alebo krémovými. Táto ceruzka na pery stojí 19 € a má 1,4 g.

Pri produktoch, ktoré sa v boxe líšia som ja mala šťastie na Peeling Fussmaske od značky Schaebens. Jedná sa o pílingovú masku na nohy, ktorá obsahuje niaciamidy a bambucké maslo, ktoré dodávajú pokožke hydratáciu. Pílingové a zároveň ošetrujúce zloženie tejto masky napomáha chodidlám uvoľniť sa. Po použití sú nohy dokonale hydratované a zbavené odumretých buniek a drsných miest. Táto maska na nohy stojí 3,50 €.

Nachtpflege od značky The Skinimalist je nočný krém v tyčinke. Obsahuje retinol a vitamín C, ktoré pomáhajú pleti sa počas noci revitalizovať. Pleť má po použití vyzerať hladšie a byť hydratovaná. Značka The Skinimalist patrí nemeckej influencerke a youtuberke Sophii Thiel. Táto nočná tyčinka stojí 14,95 € a má 30 g. 

Festes Shampoo od značky Foamie je tuhý šampón na vlasy, ktorý obsahuje arganový olej, ktorý vlasom dodáva lesk a stará sa o to, aby vlasy vyzerali zdravšie. Toto má byť malé praktické balenie, ktoré je vhodné na cestovanie. Tento tuhý šampón stojí 1,95 € a má 20 g. 

Mojou druhou klasikou je aj My little box. Ten narozdiel od Glossyboxu obsahuje vždy 2 doplnky a 3 kozmetické produkty. Práve dnes som sa dočítala, že v júny príde dvojitý box za jún a júl, na ktorý sa už veľmi teším. 

V májovom My little boxe boli ako doplnky malá kozmetická taštička, ktorú posuniem ďalej. Nie preto, že by sa mi nepáčila, ale z toho dôvodu, že mám kozmetických taštičiek už asi 10 a viac ich naozaj nepotrebujem. A druhým doplnkom je scrunchie gumička do vlasov v jemnej fialovej farbe. Tú si nechám. 

Okrem doplnkov v boxe boli 4 kozmetické produkty. Prvým z nich je Lips don´t lie od značky My little beauty, čo je vlastná značky My little boxu. Jedná sa o cukrový píling na pery, ktorý jemne sladko vonia, má odstrániť suché šupinky a pomocou olejov pery aj hydratovať. Píling má 15 ml a stojí 4,99 €.

Cream skin toner & moisturizer od značky Laneige je hybridný dva v jednom produkt, ktorý má ľahučkú textúru, ktorá kombinuje krém a pleťovú vodu. Pleti dodáva hydratáciu a navyše podporuje ochrannú bariéru pleti, aby ostala čo najdlhšie dobre vyživená a hydratovaná. Tento hybrid stojí 32,95 € za 170 ml. Toto maličké balenie má 15 ml. 

Space glam holo highlighter od značky Catrice je púdrový rozjasňovač s holografickým efektom. Hádže odlesky do ružovej, zlatej a limetkovo-zelenej farby. Má mať ľahkú textúru, vďaka ktorej sa dá dobre vrstviť, a tak si viete dobre nastaviť intezitu odleskov. Tento rozjasňovač má 4,6 g a stojí 4,99 €.

Hydrance boost concetrated hydrating serum od značky Avène má byť koncentrované hydratačné sérum, ktoré pôsobí dlhých 48 hodín. Obsahuje 96 % zložiek prírodného pôvodu, kyselinu hyaluronovú a vitamín B3. Má ľahučkú gélovo-vodovú konzistenciu, ktorá nie je lepivá, ani nezanecháva mastný povlak na pleti. Pleť má byť po ňom hladká, jemná, zdravo vyzerajúca a dobre hydratovaná. Toto sérum stojí 24,90 € za 30 ml. Toto balenie má 10 ml, čo na vyskúšanie úplne stačí. 

A posledným boxíkom, ktorý vám chcem ukázať je Mahina club od značky Purelei. Tento mi chodí taktiež každý mesiac a predstavila som vám ho v článku Mahina club - Tropical glam edition. Ide o malý boxík so šperkami. Tentokrát prišiel pod témou Strong like nature a okrem šperkov v ňom bola aj ovocná tyčinka, ktorú som ešte nezjedla, takže vám neprezradím, aká je. 

Samotné šperky vyzerali takto. Ja som sa rozhodla pre zlatú variantu, pretože nosím zlaté náušnice, retiazku aj prsteň, preto sa mi zlatá najlepšie kombinuje. Tentokrát sú šperky v tyrkysových odtieňoch a na náhrdelníku sú aj biele perličky. Viem si ich predstaviť v lete k nejakým bielym šatám. Tieto šperky určite ostanú u mňa. 

Celkovo bol máj celkom úspešný, čo sa beauty boxov týka. Našla som v nich veľa produktov, ktoré som nepoznala a ktoré veľmi rada vyskúšam. Dajte mi vedieť, ktorý box sa vám najviac páčil a aj ktorý produkt by ste rady vyskúšali.


2 komentáre:

  1. Škoda, že v tom prvním boxu bylo tolik doplňků, protože kosmetické produkty jsou v něm super. Obsah Glossy boxu super a ty ostatní mě moc nezaujaly.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to si aj ja myslím, že tam bolo veľa doplnkov.

      Odstrániť