nedeľa 16. novembra 2014

Glossybox - Herbstzauber edition

Glossybox - Herbstzauber edition

Jesenné čaro, tak nazvali októbrový Glossybox. Už o pár dní mi teda poštárka zazvoní s novembrovým, preto bolo na čase, aby som pridala článok o tom predchádzajúcom. 



Tento mesiac prišiel Glossybox v čiernej krabici s bielymi logami.  


Samotný box bol ale v matnej ružovej krabičke, čo je už u Glossyboxu takou klasikou. Len výnimočne sa stane, že box vyzerá inak (napr. pop art edition).


Prvé, čo uvidíte, keď box otvoríte je kartička, v ktorej sú popísané produkty. Vždy som taká zvedavá, čo sa v boxe skrýva.


Kartička s produktami mala tentokrát viacero strán. Veľa obrázkov. 


Po vybratí kartičky už vidíte produkty. Na prvý pohľad ma nič nezaujalo...
ale potom...


luvos naturkosmetik vital maske
Túto masku pridali do boxu len tak, takže nebola ani v kartičke. Vždy pridávajú nejakú malú vzorku alebo niečo podobné. Z masky som sa potešila a určite ju vyskúšam. Maska obsahuje dulový extrakt a prírodnú liečivú zeminu. Maska má podporovať prirodzenú obnovu buniek. 
Cena: neznáma


original source vanilla and raspberry shower
Jemná aróma malín a sladká vanilka rozmaznajú vaše zmysly. Tento sprchový gél má pokožku hydratovať, príjemne vonia a navyše je vegánsky. 
Cena: 2,25 za 250 ml

 
the body shop frosted cranberry mini body butter
Super krémové telové maslo má pokožke dodávať extra veľa hydratácie. Bambucké a kakaové maslo spravia vašu pokožku hodvábne jemnú a nádherná vôňa brusníc rozmazná váš čuch.
 Cena: 6,00 € za 50 ml

 
nails inc. matte cop coat
Tento matný top coat sa má postarať o štýlový matný efekt na nechtoch. 
Cena: 15,20 € za 10 ml

 
love me green energizing face peeling
Tento pleťový peeling má podporovať prirodzenú obnovu buniek, napomáhať pri správnom prekrvení pleti. Samozrejme odstraňuje odumreté pleťové bunky, čím stimuluje proces regenerácie pleti. Obsahuje organický olej z pomarančov a tiež arganový olej. 
 Cena: 9,99 € za 75 ml

 
model co more brows fibre gel
S týmto inovatívnym gélom na obočie sa vaše obočie nechá veľmi ľahko tvarovať. Má zaručiť dlhú trvácnosť, počas dňa sa nemá mrviť, či drobiť ani vyblednúť.
Cena: 12,00 € za 3,5 ml

Moje hodnotenie tohto boxu: Maska ako prídavný produkt ma veľmi potešila a určite ju vyskúšam. Luvos majú aj v DM, takže keby sa mi zapáčila viem, kde ju zoženiem. 
Čo sa týka sprchového gélu, tak o tejto značke som zatiaľ počula len samé chvály, čo je ale môj problém sú maliny. Neznášam maliny, ich vôňu, chuť... Vanilku zbožňujem, tak to bude veľký boj. Zrejme ho darujem a pôjdem si kúpiť jeden s inou vôňou. Taktiež ho predávajú aj v DM.
Telové maslo od body shopu samozrejme na jeseň a zimu nesmie chýbať, takže to ma veľmi potešilo. Vonia veľmi príjemne.
Matný top coat je na jeseň ako stvorený, no ja si teraz nelakujem nechty a aj keby tak matný už mám od butter london. Zrejme poputuje do giveaway alebo ho niekomu podarujem.
Gél na obočie... prečo som toto neobjavila skôr? Ide to s ním tak jednoducho, vydrží, kým ho neodstránim.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára