piatok 21. novembra 2014

Glossybox - Elegant Classics Edition + malé prekvapenie

Glossybox - Elegant Classics Edition

Novembrový glossybox dostal názov elegant classics edition. Veľmi som sa na tento box tešila...



V tejto edícií majú byť šarmantní spoločníci, tak ako najnovšie must-haves. 


Kartička už taktiež vyzerala veľmi elegantne.


A takto už vyzerá box zvnútra, hneď ako prvé som si všimla je baby skin od Maybelline. Ten som si pred pár dňami kúpila, ale povedala som si, že nevadí... Budem mať do zásoby. 


Prvé som však vytiahla tie veci, ktoré som na kartičke nenašla. Toto je vzorka (môžem to tak nazvať?) knihy. Určite skúsim prečítať, či ma to zaujme.


Ďalšou vzorkou je vôňa od Hugo Boss - Ma Vie, ktorá vonia veľmi žensky, príjemná... Môj priateľ sa vyjadril, že vonia vzrušujúco. 
Hlavou parfému je kvet kaktusu, srdcom je ružová frézia, jazmín a ruža. A základom céder, drevité tóny. 


Goldwell Style Sign glamour whip
Táto stylingová pena dodáva vlasom objem bez zbytočného zaťaženia. Má vraj aj redukovať lámanie vlasov a dodávať vlasom lesk. Ani horúci vzduch, či vlhkosť nemajú vašej frizúre uškodiť.
Cena: 17,35 € za 300 ml, táto vzorka 50 ml


Maybelline baby skin
Vďaka svetelným reflektorom sa póry vyhladia. Osobitá ľahká textúra necháva pleť dýchať, bez toho, aby sa póry upchali. Tento produkt môže byť použitý samostatne alebo ako báza pod make-up.
Cena: 8,95 € za 22 ml




Nicka K New York colorluxe powder blush
Táto lícenka vyčaruje ružové svieže líčka. Extra jemná púdrová textúra sa postará o perfektný finiš a líčka jemne rozžiari. Mäkký jemný aplikátor zaručuje príjemný pocit pri líčení, čo je skvelé, pretože nepotrebujete mať so sebou štetec. 


 
Lollipops Paris eye pencil
Táto ceruzka na oči priam kĺže po očnom viečku a zahalí vaše viečka do tej najtmavšej čiernej. Textúra ceruzky je krémová a dlhotrvajúca. Navyše obsahuje vitamín E a látky účinné proti starnutiu pleti. A to praktické na tejto ceruzke je, že je vysúvacia, a teda nepotrebujete žiadne strúhadlo. Odtieň 701 Goodbye Moon. 
Cena: 14,00 € 





 
Teeez head over heels nail lacquer
Na nechtoch necháva lesklý a hladký finiš. Má dlho vydržať. Je v odtieni vintage taupe, čo je krásna farba vhodná na jeseň.
Cena: 13,00 € za 7 ml. 

Moje hodnotenie boxu:
Čo sa týka tej peny na vlasy, určite ju vyskúšam, ale veľmi také veci nepoužívam. Baby skin od Maybelline som si kúpila pred pár dňami a páči sa mi, používam to ako bázu a tak sa mi to osvedčilo.
Líceniek mám dosť a aj tak ich nepoužívam. Ale táto mi príde praktická na cestovanie.
Ceruzka na oči od Lollipops Paris sa mi zapáčila. A to veľmi.
Lak na nechty sa mi veľmi páči, len podobné odtiene už mám. Ale určite vyskúšam.

Keďže som tento mesiac dostala Glossyboxy dva, tak som vybrala nejaké produkty aj pre vás. Samozrejme je to len predčasné, pretože o mesiac do tohto balíčku pre vás pribudnú aj ďalšie produkty (taktiež mi prídu dva boxy).
A aby som už nenaťahovala, tak to bude Maybelline - baby skin, Goldwell - style sign glamour whip a Nicka K - colorluxe powder blush.

Podmienky sú úplne jednoduché: Odoberať blog cez GFC.
Do komentára napíšte pod akým menom odoberáte. Ak ste dali like aj na fb stránku blogu, môžete pridať ďalší komentár s menom, pod ktorým ste tak urobili. Ak dáte zdieľať môžete pridať aj tretí komentár s linkom, kde ste zdieľali.
Vaše maily mi písať nemusíte, výherkyňa sa musí ozvať sama.
Súťaž trvá od dnes (21.11.2014) do 21.01.2015, a to z toho dôvodu, že sa do súťaže ešte postupne budú pridávať aj iné produkty.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára