streda 11. apríla 2018

Glossybox - Insp(i)ring Edition

Ahojte!
Dnes tu pre vás mám obsah najnovšieho Glossyboxu. Pôvodná téma na tento mesiac bola Nude, od ktorej Glossybox popustil, a tak v marci vyšla edícia s názvom Insp(i)ring. Má to byť svieža jarná edícia, ktorá nás má inšpirovať a naladiť na toto ročné obdobie. Mne sa téma tohto boxu veľmi zapáčila a bola som zvedavá, čo v ňom bude. 


Po otvorení na mňa vykukol Glossy Magazin, jeho obálka vyzerá veľmi jarne, čo ma naozaj baví. V magazine sa vždy dočítam nejaké novinky z beauty sveta alebo zo sveta módy, ale hlavne krátke popisky produktov v boxe. A čo som sa dočítala tento mesiac a aké produkty som v boxe našla vám ihneď ukážem...



Bellapierre 
Pro Concealer Palette 
S touto paletkou korektorou ukryješ aj tie najmenšie nedokonalosti pleti. Color correction je technika, ktorú vizážisti používajú už dlhé roky. Pomocou nej zmiznú nečistoti pleti, nedokonalosti, ale aj červené fliačky. 
Cena: 20,00 € za 15 g, v tomto boxe plné balenie tohto produktu

Tento produkt bol vopred odtajnený a ja som sa naň tešila, pretože už mám viacero produktov od značky Bellapierre a som s nimi spokojná. Trio korektorov určite využijem, pretože od kedy som na hormonálnych tabletkách (dôvod prečo ich beriem v článku Môj rok 2017) sa mi veľmi zhoršila pleť. Na brade a okolo spánkov sa mi často robia vyrážky. Dúfam, že sa pleť čoskoro opäť upokojí, no kým sa tak stane môžem si dopomôcť napríklad aj týmito korektormi. 


Barnängen Caring
Nutritive Shower Cream
Kto povedal, že je cesta k hebkej pleti ťažká? Alebo že horúca sprcha nemôže byť osviežujúca? Nechaj sa prekvapiť prírodou a tradícou Švédska. Tento sprchový gél obsahuje ovsené mlieko, ktoré pokožku vyživuje, ale hlavne ochranný cold cream, ktorý rozmaznáva aj suchú pokožku. 
Cena: 4,99 € za 400 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Ani neviem, či som už skúšala nejaké švédske značky, no tento sprchový gél sa mi páči už na prvý pohľad. Má pekný jednoduchý obal. Navyše krásne vonia. Už som ho položila do kúpeľne a teším sa na jeho používanie.


Dr. Scheller 
Argan & Amaranth Sheet Mask
Pleť oddýchnutá ako po krátkej dovolenke! S touto tenučkou plátenou maskou z celulózy dopraje pleti jarnú sviežosť a už po pár minútach ju krásne rozžiari. Komplex účinných látok z extraktov z argánu a zo semien amarantu minimalizuje jemné vrásky a posilňuje elasticitu pleti. Pleť pôsobí žiarivejšie, vyhladenejšie a hlavne sviežejšie - takto nemá jarná unáva žiadnu šancu!
Cena: 3,99 € za 1 ks

Masky mám veľmi rada a nie len ja, ale aj môj drahý. Od značky Dr. Scheller som masky ešte neskúšala, no s krémami tejto značky som bola vždy spokojná. Keď mám voľno vždy si doprajem deň bez make-upu, horúci kúpeľ a masky - na vlasy, na pleť, často aj na pery, či ruky. Táto sa už môže tešiť na najbližší víkend.


Sally Hansen
Complete Salon Manicure Mini - 570 right said red
Tento lak na pripraví na jar aj tvoje nechty. Je to podlak, nadlak, posilňovač rastu nechtov, ochrana pred odlupovaním sa, keratínový komplex, trendová farba a lesklý gélový finiš v jednom. S protišmykovým vrchnáčikom a zaobleným štetčekom pre ideálne nanášanie. 
Cena: 8,99 € za 14,7 ml, v boxe 5 ml balenie

Ja si nechty už dlhú dobu nelakujem (len keď mám dovolenku), takže tento lak na nechty nevyužijem. Plánujem pre vás však súťaž, takže tento lak odložím do nej.



Oryza Beauty
"Arwa" Warm Nude Semi Matte Lipstick 
Tento Arwa rúž na pery má príjemný kávový odtieň s ružovým podtónom. Svojou ľahkou a zamatovou textúrou obalí pery do dlhotrvajúcej farby. Navyše pery vyživuje pomocou hydratačného komplexu z ryžového oleja (oryza sativa), bambuckého masla, papájového extraktu a vitamínu E. 
Cena: 18,00 € za 3,8 g, v boxe plné balenie tohto produktu

Rúž v peknej nude farbe poteší vždy. Tento má navyše veľmi pekný jednoduchý obal so strieborným napísom Oryza. Rúž som skúšala zatiaľ len dvakrát, výdrž je dobrá, pery nevysušuje a je na nich veľmi príjemný. V mojej zbierke sa určite nestratí.


Do boxu pridali navyše vzorku šampónu a kondicionéru od značky Dessange, od ktorej už v minulom boxe bola maska na vlasy. Tieto vzorky určite rada vyskúšam.


Moje hodnotenie tohto boxu:
Z dekoratívnej kozmetiky sa vždy poteším. V tomto boxe som objavila hneď dva kúsky - paletku korektorov a rúž v peknom nude odtieni. Maska a sprchový gél sú produkty, ktoré sa v našej domácnosti vždy využijú. Jediné, čo ma až tak nezaujalo je lak na nechty, ale to je veľmi individuálne, pretože si nechty nelakujem. Avšak ak by som si ich aj lakovala z boxov mám už toľko červených lakov, že by som nimi mohla natrieť celú stenu... :D
Boxu by som dala známku 2, bol veľmi podarený, ale chýbal mi wow efekt.

Ako sa tento box páčil vám? Ktoré produkty by ste využili a ktoré naopak nie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára