utorok 29. mája 2018

Eos Crystal

Ahojte!
Hlásim sa vám po dlhšej dobe. Leto je pre mňa vždy o niečo chaotickejšie a mám oveľa menej času na záľuby, ale aj na seba a moju rodinu. Keď náhodou mám voľno snažím sa ho tráviť so snúbencom a našimi štvornohými deťmi :D. 

Pred pár dňami som mala voľný deň a s drahým sme ho trávili spolu. Zabehli sme po pár vecí do DM-ka, kde som si hľadala aj nový balzam na pery, pretože v kabelke som už žiadny nemala. Hneď som si všimla úplne nový Eos. Dlho som teda nepremýšľala a vzala som si ho.


Tento balzam má 7 g a je dostupný v dvoch variantách - vanilla a hibiscus peach. Jeho cena o čosi vyššia ako sme u tejto značky zvyknuté. Stál 6,95 €, čo je na balzam na pery celkom vysoká cena. O to viac som bola zvedavá, čo dokáže. Dizajn je taktiež o čosi iný, nie je to klasické Eos vajíčko, ale naozaj ako nejaký kryštál.


Eos Crystal sľubuje hydratujúcu starostlivosť o pery bez vosku. Nemá zanechávať zaťažujúci pocit na perách. Nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje parabény a minerálne oleje. 


Tento nový Eos neobsahuje vosk, no obsahuje rovno 5 olejov:
kokosový -  preniká do pleti ľahšie ako iné oleje a dostáva sa hlbšie, preto dodáva hĺbkovejšiu hydratáciu
avokádový -  pôsobí upokojujúco bez toho, aby zanechával mastný film 
bambucký -  vyživuje, hydratuje a zároveň ochraňuje
slnečnicový -  napomáha pleti, aby si získanú hydratáciu udržala, je bohatý na vitamín E
 ricínový -  rýchlo sa vstrebáva, viaže vlhkosť, zabraňuje vyschýnaniu pokožky
 Okrem toho obsahuje aj aloe vera, ktoré pôsobí antibakteriálne, obsahuje antioxidanty a pery zvláčňuje. 


Zatiaľ tento Eos používam len pár dní, no môžem povedať, že sa mi jeho dizajn veľmi páči. Je malou ozdôbkou môjho kozmetického stolíka, ale zmestí sa mi aj do každej kabelky. 
Po jeho otvorení je cítiť jemnú sladkú vanilkovú vôňu. Na perách je veľmi príjemný, nezanecháva hrubú mastnú ani voskovú vrstvu, preto si myslím, že to, že pery vôbec nezaťažuje, je veľmi výstižné. Chutí jemne sladko. 
Mám pocit, že hydratuje lepšie ako predchádzajúce balzamy tejto značky. Na perách je mi oveľa príjemnejší a ja som si zrejme našla nového obľúbenca. 


Čo hovoríte vy na Eos Crystal? Máte ho už tiež?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára