sobota 2. júna 2018

Pri šálke čaju - následky choroby, túžba po dieťati, svadba, čo bude ďalej s blogom...

Ahojte!
Dnešný článok nebude žiadna recenzia na kozmetiku, ani o žiadnom beauty boxe, či nejakom nákupe. Bude o vážnejších témach, na ktoré mi od vás chodia e-maily, či správy na facebooku. Túto sériu som nazvala Pri šálke čaju a v tejto sekcii budem odpovedať na vaše otázky, ale vás aj oboznamovať o tom, čo bude ďalej... 


Všimli ste si, že som dlhšiu dobu nebola aktívna, ako na blogu, tak na facebooku a instagrame. Pýtali ste sa, či s blogovaním končím.
Nekončím, len nestíham. Blog sa však trošičku zmení. Nájdete na ňom stále recenzie, beauty boxy, rôzne nákupy. Ale chcela by som, aby bol o čosi osobnejší a nie len zameraný na kozmetiku. Možno budú aj takéto kecacie články o čosi častejšie. 

Zaujímalo vás aj či séria so svadobnými článkami bude pokračovať. 
Môžem vás uistiť, že bude. Momentálne však nestíham pridávať toľko článkov, pretože je to v práci o čosi chaotickejšie, ale plánujem, že v piatok by mohla výjsť druhá časť. Nič však nesľubujem, pretože môj snúbenec má vo štvrtok narodeniny, a tak budem všetok svoj čas tráviť s ním. Ak si však nájdem voľnú chvíľku, článok dopíšem a vydám.

Najčastejšie mi od vás prišli maily, v ktorých ste sa pýtali, ako mi je, či som ešte stále chorá a ako sa to celé odrazilo na mojom živote. 
Okrem spomienok, na ktoré nerada spomínam a veľkej jazvy na bruchu sa v mojom živote nič nezmenilo. Od augusta minulého roka chodím opäť do práce a ani tam mi nikto nepripomína, že som si ešte pred rokom išla oči vyplakať a sedela doma v depresiách. Dnes už po rakovine niet ani stopy. Zdravotne som na tom ako predtým, vládzem ako predtým. Jedinou zmenou je to, že už takmer rok nemám menštruáciu a ani ovuláciu, čo je pri mojej túžbe po dieťati veľký problém. Môj gynekológ to skúšal vyriešiť rôznymi liekmi, no nič nezabralo, a tak to vzdal. Poslal ma za špecialistom a 19. júla som u neho dostala termín. Určite vám potom dám vedieť, čo sa bude ďalej diať a aké lieky mi nasadí. 

Dúfam, že som na nič nezabudla a že vám tieto odpovede stačia. Ak by vás ešte niečo zaujímalo, určite mi napíšte... Prajem pekný deň!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára