utorok 30. októbra 2018

Giveaway time! - kozmetický adventný kalendár

Ahojte!
Dnes tu pre vás mám veľkú súťaž! Tešíte sa?


Pripravila som si pre vás adventný kalendár, ktorý som pre vás sama urobila. Samozrejme je jednoduchší a nevyzerá tak pekne, akoby ste si ho kúpili. Pri balení produktov som sa však snažila, no nie som žiadny profík. Kalendár dostanete v krabičky, ktorú som polepila kvietkovanou fóliou, ktorá nevyzerá vianočne, no po Vianociach si do nej môžete niečo uložiť.


Pinkshaark adventný kalendár obsahuje 24 malých prekvapení - kozmetické, ale aj nekozmetické produkty, ktoré vás dúfam potešia. 


V kalendári nájdete niečo na pery - od balzamu, cez lesk až po rúž, niečo na oči - očné tiene, riasenka, ceruzka, niečo na tvár - maska, make-up, lícenka, ale aj niečo na ruky, na nechty, na telo... 
Nájdete značky ako Manhattan, Rimmel, Astor, Avon, Oriflame, EOS, Bilou, Douglas, ale čaká na vás aj prekvapenie od značky Caudalie, Korres, Ahava, či Khiels alebo Rituals. 


Podmienky súťaže:
Zúčastniť sa môže každý, kto je pravidelným sledovateľom blogu (stať sa ním môžete na pravej strane blogu, keď sa pripojíte k sledovaniu cez GFC). 
A poslednou podmienkou je napísať, čo si prajete tento rok pod stromček.

Nezabudnite pripísať svoj e-mail (pokiaľ nechcete nemusíte), aby som vás v prípade výhry mohla kontaktovať (ak svoj mail nenapíšete, musíte sa do 3 dní ozvať samy). Ak svoj mail napíšete automaticky súhlasíte s jeho spracovaním pre účely tejto súťaže (kvôli ochrane osobných údajov, mail nebude použitý na zasielanie ničoho iného). 

Súťaž trvá od dnes do 25. novembra, aby sa kalendár stihol dostať k výhercovi do 1. decembra... 

Držím vám palce!

Giveaway je ukončená! 
Víťazkou sa stala Lumi! Veľmi gratulujem a dúfam, že ťa výhra poteší!

Ostatné nebuďte smutné, ďalšiu súťaž už plánujem a na budúci rok určite zase vytvorím nejaký adventný kalendár :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára