utorok 18. decembra 2018

Vianočný MyLittleBox

Ahojte!


Dnes by som vám chcela ukázať, čo sa ukrývalo vo vianočnom MyLittleBox-e, ktorý bol v spolupráci so značkou Rituals a vyšiel s názvom Christmas magic. 


Pretože značku Rituals zbožňujem, veľmi som sa na tento box tešila. Prišiel v nádhernej krabičke, do ktorej som si potom uložila všetky dekorácie (mašle, hviezdičky, či sušené ovocie...) na darčeky. 



Po otvorení boxu na mňa najskôr vykukli papierová kartička so zimným motívom, popis produktov a malá knížočka, v ktorej boli tipy na skrášlenie zimného obdobia. 



Ako druhú som vytiahla škatuľku, v ktorej sa ukrývala malá sviečka v plechovom obale. Vonia sviežo a po vanilke. Vystavila som si ju v kúpeľni a zapálim si ju pri najbližšom horúcom kúpeli.




Potom som z boxu vytiahla akýsi domček. Ten domček mal zo spodnej strany šuplíček, v ktorom sa ukrývali dva strieborné náramky. Ja mám obrúčku a náušnice z ružového zlata, preto sa mi nehodia, ale ešte si ich nechám, určite im niekedy nájdem príležitosť na prevetranie. 


Prvým produktom, ktorý som našla bola utierka, ktorou sa kúpu bábätká. To mi už bolo trošičku čudné, ale povedala som si, že si ju odložíme.



No a potom prišlo to prekvapenie. V tmavo modrom vrecúšku sa ukrývali ostatné produkty od Rituals. Tým prekvapením však neboli samotné produkty, ale to, že boli určené pre bábätká. Potom som si pozerala názory iných dievčat a žien na internete. Tie, čo mali doma malé deti sa potešili, no iné písali, že prečo sú produkty pre deti v boxe pre dospelých.
Ja tiež nemám bábätko, ale myslím si, že produkty, ktoré sú určené pre tú najcitlivejšiu pokožku, neublížia ani mne. Dokonca sa mi veľmi páči ich vôňa. Tieto produkty voňajú po ryžovom mlieku a oleji zo sladkých mandlí.


Jedným z týchto produktov bolo telové mlieko, ktoré určite využijem. V januári idem na 3 týždne do kúpeľov, tak si ho vezmem so sebou.


Tento sprej je určený do detskej izby, na detské oblečenie a na obliečky. Ja takéto spreje používam do obývačky a spálni. Trošku nastriekam na záclony a krásne to izbu prevonia. A presne tak využijem aj tento sprej.


Posledným produktom bol sprchový gél na vlasy a telo. Ten si tiež vezmem so sebou do kúpeľov alebo ho ešte miniem doma. Uvidíme... Každopádne sa z neho veľmi teším a určite ho využijem.


Čo hovoríte vy na tento box? Mne sa napriek produktom pre bábätká veľmi páčil a využijem každý jeden produkt. Využili by ste taktiež všetko alebo by ste niekomu podarovali?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára