pondelok 24. februára 2020

Februárové beauty boxy - Lookfantastic a Glossybox

Ahojte! Pretože som vám januárové boxíky neukázala (pretože som bola chorá a nemala som síl písať článok), nechcela som už vynechať ďalší mesiac. Mesiac február si spájam hlavne s Valentínom, preto som od februárových boxov čakala aspoň dizajn boxov s touto tématikou...


Prvé, čo som si všimla je, že sú obe krabičky ružové, čo sa naozaj k Valentínu hodí, no o čosi viac sa mi páči Glossybox. Témy boxov boli LF - the amour edition a GB - love crosses borders edition. Znelo to sľubne, a tak som sa tešila na obsahy boxov.


Najskôr si rozoberieme Glossybox, pretože ten mi vždy chodí o pár dní skôr.



FIGS & ROUGE
wonder love charm glow elixir
42,00 € za 30 ml
Jedná sa o elixír, ktorý ma pleť rozjasniť, osviežiť a jemne hydratovať. Obsahuje minerálne látky, ružovú vodu, kyselinu hyalurónovú, vitamíny A, C a E. Má sa na pleť naniesť, nechať vsiaknuť a potom si urobiť make-up ako vždy. Značku taktiež už poznám a som zvedavá aj na tento produkt. 


STARSKIN
dramkiss lip mask
10,20 € za 2 kusy
Masky na pery mám veľmi rada, táto má dodávať hydratáciu a potrebnú výživu. Obsahuje kokosovú vodu. Má sa nechať pôsobiť 15 minút. Značku Starskin už taktiež poznám, doma už mám niekoľko masiek tejto značky a túto taktiež využijem. 



FLOSS BEAUTY
my new favorite lipgloss
14,50 € za 15 g
Tento lesk na pery má dodávať peknú ružovú farbu a to bez lepivého pocitu na perách. Má taktiež hydratovať. O tejto značke som ešte nepočula, no lesk som už skúšala a naozaj je na perách veľmi príjemný. Určite ho budem používať aj naďalej. 


THE HUMBLE CO.
humble brush
3,95 € za 1 kus
Túto bambusovú zubnú kefku som už v boxe mala a bola som s ňou spokojná, no nie až natoľko, aby som si ju sama kúpila. Aj tak ju využijem, no ostávam verná Curaprox kefkám. 


PURE97
encián a pramenitá voda, kondicionér
2,95 € za 200 ml
Vďaka svojej sile z enciánu a pramenitej vody dodáva tento kondicionér vlasom lesk a zdravé vyžarovanie. Neobsahuje parabény, silikóny a pôsobí aj ako ochrana pred teplom pri úprave vlasov. 
O značke počujem teraz prvýkrát a som na tento kondicionér veľmi zvedavá, už som ho položila do kúpeľne a pustím sa do jeho testovania. 

A teraz si pozrime, čo sa ukrývalo v Lookfantastic boxe...


ESPA
detoxifying body oil 
49,00 € za 100 ml, v boxe 15 ml
Vyživujúci a hydratujúci telový olej s borievkou, grepom a mandľami. Rozmaznáva pokožku, svaly, ale aj zmysly. Značku Espa poznám, pár produktov som už v boxoch mala, no nikdy som si nič sama nekúpila. Olejček určite miniem a už sa naň teším.


BRUSHWORKS
hd wonder complexion sponge
6,95 € za 1 kus
Táto špongia na make-up má špeciálny tvar, aby sa ňou dal nanášať make-up, korektor, ale aj perfektné kontúry. Neobsahuje latex, je vegánska a nebola testovaná na zvieratách. O značke som ešte nepočula, no hubka je veľmi príjemná a ja sa z nej veľmi teším, pretože špongie na make-up používam takmer stále, ale len na make-up, zbytok nanášam štetcami. 


ILLAMASQUA
mini antimatter lipstick
bang
11,49 € za 2 g
Semi matný efekt, dlhá výdrž, krémová textúra a intenzívna pigmentácia, to je to, čo sľubuje tento maličký rúž. Ja mini rúže zbožňujem hlavne na cestovanie a vždy si ich balím niekoľko. Od tejto značky mám rozjasňovač, ktorý som si zamilovala a dúfam, že to tak bude aj s týmto rúžom. 


FILORGA
meso mask
52,45 € za 50 ml, v boxe 15 ml
Táto pleťová maska má zoslabiť známky stárnutia pleti. Je krémovej textúry, dodáva pleti hydratáciu, nechá ju vyzerať mladšie, hladšie sviežejšie a oddýchnutejšie. Ja som už od tejto značky niečo mala, tuším nejaký krém, ale niekomu som ho darovala. Masku určite neposuniem ďalej a sama ju vyskúšam.


PROJECT
lip mask 
4,95 € za 1 kus
Hydrogélová maska na pery je obohatená kolagénom. Dodáva perám hydratáciu a vyhladzuje ich. O značke som taktiež ešte nepočula, no ako vidím, sú masky na pery vo februári veľmi populárne. Hlavne v beauty boxoch. Ja sa z nej teším, určite ju čoskoro použijem. 


NAOBAY
gentle face toner
14,95 € za 125 ml
Tento pleťový toner dodáva pleti hydratáciu, osviežuje ju a upokojuje. Obsahuje prírodné zložky ako ryžové proteíny, ibištek, nechtík, vodu z pomarančových kvetov, levanduľu a mätovú vodu. Toner mi práve došiel, takže ma tento veľmi potešil. Okrem toho značku Naobay už poznám, mala som už dva krémy, teraz používam ich telové mlieko.



Tento mesiac sa mi páčia obidva boxy a som veľmi spokojná. Dizajn boxu sa mi viac páči u Glossyboxu, no obsah ma o čosi viac zaujal u Lookfantastic boxu. Využijem všetky produkty a naozaj sa z nich teším. 
Čo hovoríte vy na tieto boxíky? Ktorý by sa vám páčil viac? Ktoré produkty by ste vy nevyužili?

2 komentáre: