nedeľa 15. marca 2020

Poznáte značku MALU WILZ?

Ahojte!
Hlásim sa vám po dlhšej dobe, nejako nič nestíham, napriek tomu, že mám voľno. Vždy si však nájdem niečo na riadenie alebo nejaký seriál, od ktorého sa neviem odtrhnúť. Dnes som si povedala, že je čas dať priestor aj blogu... Hromadia sa mi doma produkty, ktoré som vám ešte neukázala a sú medzi nimi aj zaujímavé značky, o ktorých ste možno ešte nepočuli. Práve takou je aj značka MALU WILZ. O tej som ani ja dlho nevedela, no nazbierala som niekoľko produktov, ktoré vám chcem predstaviť.



Značka MALU WILZ vznikla v roku 1990 ako súčasť značky Artdeco, ktorá je vám určite známejšia. Produkcia značky začala v Nemecku, kde aj dodnes zotrvala. V roku 2007 vyhrala značka prvé miesto v Readers Choice Award v časopise BEAUTY FORUM. Vyhrala hlavne vďaka ich camoflage cream, ktorý sa od roku 1991 stal obľúbencom nejedného profesionálneho maskéra, či make-up artistov. V roku 2013 značka začala expandovať a dobila aj ázijský trh.


Ja som túto značku spoznala vďaka rôznym beauty boxom, inak by som na ňu asi nikdy nenatrafila. Vyskúšala som produkty ako očné tiene, bázu pod očné tiene, rúž, make-up a korektor. A aké tieto produkty boli? Na to sa teraz poďme pozrieť...


Satin finish liquid foundation je tekutý make-up, ktorý má pleti dodávať prirodzený a matný efekt. Na tomto make-upe oceňujem jeho pekné balenie. Príde mi jednoduché, ale veľmi elegantné. A zbožňujem aj tú aplikáciu pomocou pipety.



Mám odtieň 06, čo mi na prvý pohľad prišlo ako hrozne tmavá farba. No keď som ho poriadne rozotrela, vyzeral aj na mojej svetlej pleti dobre. To mu však uberalo na krytí, ktoré bolo o čosi ľahšie ako keď som ho na pleti nechala normálne. Vtedy mal také stredné krytie, avšak na tmavšej pleti by vyzeral prirodzene. Páči sa mi jeho jemný matný efekt, nemám rada príliž matné make-upy, ale tento je naozaj matný tak akurát. Netreba ho ani púdrovať a jeho výdrž je skvelá, no s tým ja nikdy problém nemávam. Som z tohto make-upu veľmi príjemne prekvapená.
Tento make-up stojí 32,00 € a má 30 ml.


Cover stick je krycia tyčinka, ktorá má zakrývať nedokonalosti a začervenania pleti. Nemá upchávať póry.



Opäť oceňujem elegantné prevedenie, no ja som schytala farbu 8, ktorá je veľmi tmavá. Ani po poriadnom portretí to nemôžem použiť ako korektor alebo kryciu tyčinku, pretože farba je stále dosť tmavá. Využívam ju však na jemné kontúrovanie, ktoré fixujem bronzérom. Vtedy mi funguje bezchybne. Zistila som však, že má veľmi dobré krytie a po zafixovaní mi na mieste vydrží až do večera. Som veľmi spokojná aj keď som mu trošku zmenila účel.
Táto krycia tyčinka stojí 12,80 € a má 2 g.


Lip designer je kontúrovacia tužka na pery, ktorá sľubuje dlhú výdrž a sýtu farbu. Ceruzka je vodeodolná.



Praktické na tejto ceruzke je to, že na druhej strane má štetček, ktorým môžete naniesť rúž alebo ceruzku na perách rozmazať, a tak nepotrebujete žiadny ďalší produkt. Ceruzka sa dá zastrúhať, čo je hygienickejšie ako vysúvacie ceruzky. Ja mám odtieň 45, čo je červeno-hnedá farba, akú som vo svojej zbierke ešte nemala.
Čo sa týka výdrže, to je naozaj bomba! Vydrží mi niekoľko hodín, prežije pitie a aj jedenie. Ja ju používam na celé pery, ale občas aj ako kontúrku. Som s ňou veľmi spokojná a pozriem sa aj po iných odtieňoch.
Ceruzka stojí 9,00 € a má 1,2 g.


Hydro color lipstick je hydratačný rúž s 3d jadrom, ktorý má dodávať farbu, hydratáciu a vďaka svojmu jadru s perlovými pigmentami aj multidimenzionálny finiš.



Balenie rúžu vyzerá opäť skvelo a tie kvapôčky na ňom ho robia ešte zaujímavejším. Ja mám farbu 4, čo naozaj nie je môj šálok kávy. Čakala som menšiu pigmentáciu, no toto je naozaj veľmi žiarivá ružová. Keď si však rúž nanesiem len zľahla a trošku ho rozmažem, je ako jemne zafarbený balzam na pery a to je pre mňa nositeľný efekt. Na perách je veľmi príjemný a naozaj mám pocit, že ich hydratuje. Výdrž nie je ktovie čo, ale mne to neprekáža. Navyše má rúž krásnu ovocno-sladkú vôňu, čo som si veľmi obľúbila.
Tento rúž stojí 12,50 € a má 3 g.



Sensitive eyeshadow base je báza pod očné tiene, ktorá je určená aj pre citlivé oči. Má zvýšiť výdrž tieňov a zintenzívniť ich farbu.



Obal tejto bázy je opäť veľmi pekný. Čo sa týka samotnej bázy, tá je krémovej textúry, je pleťovej farby, ktorá trošku prejasňuje. Vytvára hladký jemne lepkavý povrch, na ktorý sa mi tiene nanášajú veľmi dobre. Dá sa s nimi dobre pracovať a na báze dobre držia. Ja nemám problém s tým, že by mi nejaký tieň nedržal celý deň, no s touto bázou vyzerá dlho ako sviežo nanesené. Farby veľmi nezvýrazňuje, možno len trošičku, ale toto ja od bázy ani neočakávam. Som s ňou veľmi spokojná.
Táto báza stojí 12,50 € a má 7 ml.



Quattro eye palette je malá paletka očných tieňov, ktorá obsahuje 4 odtiene, ktoré sú ľahko kombinovateľné ale je ich možné používať aj každý samostatne.



Znovu spomeniem balenie, ktoré je pre mňa dokonalé, tak elegantné a jednoduché. Vo vnútri sa skrývajú 4 odtiene (ja mám farbu la dolce vita), ktoré ma na prvý pohľad zaujali. Takú kombináciu som doma naozaj ešte nemala. Tiene sú tak maslovité, takmer vôbec neprášia, z čoho som bola veľmi prekvapená. Ich pigmentácia je tiež dobrá a ja som si ich doslova zamilovala. Používam ich v kombinácií s nejakou paletkou s matnými odtieňmi, no rada si ju brávam so sebou aj keď niekam cestujem. Na viečku mi dlho vydržia a ja im naozaj nemám, čo vytknúť.
Táto paletka stojí 18,00 € a má 4 g.

Skúšala som už aj krémový očný tieň, bol v krásnom fialovom odtieni. S tým som bola taktiež veľmi spokojná, no málokedy používam krémové očné tiene, a tak som ho podarovala ďalej.


Ja som z tejto značky príjemne prekvapená a určite chcem vyskúšať viac. Ako na vás zapôsobila táto značka? Poznali ste ju? Alebo ste už dokonca niečo skúšali?

9 komentárov:

  1. Ešte som o tejto značke nepočula ale vyzerá zaujímavo. Tie očné tiene sa mi veľmi páčia len škoda že v nich nie je aspoň tá hnedá matná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som dlho o značke nevedela. To máš pravdu, ale mám aj takú malú matnú paletkou a s tou sa skvelo doplňujú.

      Odstrániť
  2. Značku vůbec neznám, ale produkty vypadají skvěle :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju tiež vôbec nepoznala a bola som veľmi prekvapená, keď som ju vyskúšala :)

      Odstrániť
  3. Kosmetiku vůbec neznám, ale líbí se mi rtěnka. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak o tejto značke počujem prvý krát. Ale už je toľko značiek že sa nečudujem že sú tu nové a nové.

    AKO SI ZVOLIŤ SPRÁVNE OBLEČENIE NA CVIČENIE?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak tuto značku vobec nepoznám, ale je pravda, že človek vdaka beauty boxom objavi kadečo. Inak ja by som sa takemuto odtienu ružu velmi tešila. Milujem takuto ružovu a je to moj najoblubenejši odtien na pery.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Artdeco poznám, ale o tejto značke som ešte nepočula :) Skvelý článok, určite by som aj ja rada niečo vyskúšala :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť