pondelok 27. júla 2020

Objavila som ďalšiu značku - Manna Kadar



Ahojte!
Vďaka beauty boxom spoznávam čoraz viac a viac nových značiek, o ktorých som nemala ani tušenia. Dávnejšie som vám predstavila značku Malu Wilz, ktorú som si obľúbila. Dnes vám chcem predstaviť značku Manna Kadar, ktorú vytvorila Manna Kadar. Narodila sa v Paríži, no vo veku 16 rokov odišla do Kalifornie, kde si otvorila sieť butikov. To jej však nestačilo a začala sa koncetrovať na niečo úplne iné. Otvorila vlastné kozmetické salóny a nakoniec vytvorila vlastnú kozmetickú značku. Manna sa v beauty brandži stala ozajstnou ikonou a stále vytvára nové trendy.

Zdroj - google

Mne sa doma nazbieralo už niekoľko produktov tejto značky, preto by som vám ich chcela predstaviť.



Prvým produktom je tento Glo Iluminator, ktorý už doma nemám. Nie preto, že by bol zlý, ale preto, že som mala podobných produktov veľa a keď som doskúšala, darovala som ho na testovanie kamarátke. Ide o tekutý rozjasňovač, ktorý sa dal použiť samostatne alebo primiešať do make-upu, či krému. Mal ľahučkú textúru, dal sa krásne nanášať a roztrieť. Ja však preferujem púdrové rozjasňovače, takže som ho nevyužívala až tak často.

Glo Iluminator stojí 26,00 € a je ho 20 ml.



Renewing body butter je môj najnovší produkt v Manna Kadar rodine. Najskôr som bola nespokojná, lebo to nie je to, čo si pod body butter predstavujem. Je totiž o dosť redší, skôr ako telové mlieko. No dala som mu šancu a neľutujem to. Jeho bázou je morská voda, preto je celkom riedky, no o to ľahšie sa vsiakne. Pokožku zanecháva hydratovanú a pekne prevoňanú (vonia sviežo, jemne kvetinovo a ovocne, tá vôňa je veľmi príjemná). Po dlhom kúpeli je tento krém presne to, čo potrebujem.

Renewing body butter stojí 38,00 € za 520 g, ja mám menšie 100 gramové balenie.




HD perfecting powder mám doma už tri. Jeden je už takmer na dne, tak vám ho nebudem ukazovať. Jedná sa o klasický lisovaný púder. Tento je veľmi jemnučko namletý a má doslova maslovú textúru. Aj keď sa zdá, že má jemnú farbu, na pleti sa prispôsobí. Používam ho dosť často a aj keď je to takéto maličké balenie, dosť dlho vydrží. Make-up dobre zafixuje a dlho na pleti vydrží. Som s ním veľmi spokojná a určite miniem aj toto balenie a potom si zoženiem ďalšie.

HD perfecting powder stojí 26,00 € za 9 g, tieto mini balenia majú 2,6 g.




Runway ready face primer je klasická silikónová báza pod make-up. Predtým som stále používala bázu od značky Nyx, no po odskúšaní tejto som už inú nechcela. Jedno balenie mám už len na dve použitie a tak som si zohnala ďalšie. Báza sa ľahučko nanáša, po roztretí ju na pleti vôbec nie je cítiť. Pleť dokonale vyhladí a make-up mi vydrží o čosi dlhšie a vyzerá dokonalejšie. Bázu nepoužívam každý deň, skôr len výnimočne.

Runway ready face primer stojí 34,00 € za 20 ml.



Lash extending primer je báza pod riasenku. Je bielej farby, čoho som sa najskôr zľakla. No potom mi došlo, že sa to potom aj tak zakryje riasenkou. Čo ma však veľmi prekvapilo bolo to, že vďaka tejto báze sú moje riasy objemnejšie a zamilovala som si ju. S dĺžkou rias to pomôže len minimálne, ale to mi ani netreba, riasy mám prirodzene dlhé. Toto je taktiež už moje druhé balenie a keď sa minie, budem si musieť kúpiť nové. Ak máte na nejaký tip na podobnú bázu, dajte mi vedieť.

Lash extending primer stojí 21,50 € za 8 g, toto balenie má 4 g.




Bloom mascara je riasenka so zvláštnym balením, ktorým ma na prvý pohľad zaujala. Jej kefka je tiež zvláštna, neviem si spomenúť, či som už niekedy mala riasenku s takouto kefkou. Bála som sa, že riasy bude zlepovať, no opak je pravdou. Funguje aj bez bázy aj s ňou. Obsahuje maličké vlákienka, ktoré dopomáhajú vyčarovať dlhé a objemné riasy. Ja som s výsledkom veľmi spokojná.

Bloom mascara stojí 26,00 € a má 10 ml.



Blossom blush & highlighter je mojim najobľúbenejším produktom tejto značky. Je to lícenka a rozjasňovač v jednom. Zbožňujem ten odtieň lícenky so zlatými odleskami, ale aj tú jemnú ružovú. Rozjasňovač má jemnučké odlesky do ružova, čím to ešte doladí. S lícenkou sa dobre pracuje, farby sa dajú medzi sebou kombinovať a navyše ten krásny dizajn...

Blossom blush & highlighter stojí 26,00 € a má 9,5 g.


Ja som ostala z produktov značky Manna Kadar veľmi prekvapená a už teraz sa teším na testovanie ďalších. A preto, aby ste ich mohli taktiež vyskúšať rozhodla som sa urobiť malú súťaž. Vyhrať môžete tieto produkty, stačí zanechať komentár a napísať doň, ktorý produkt vás najviac zaujal a či značku poznáte. Držím vám palce.

3 komentáre:

  1. Značku vůbec neznám.. Ale design řasenky vypadá hodně zajímavě. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku vôbec nepoznám, ale veľmi sa mi páči. Som veľmi prekvapená, o koľkých značkách ani neviem. Najviac ma zaujala lícenka, ale aj riasenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och wau! Táto značka vyzerá dobre. Rada by som niečo vyskúšala, no ako som pozerala, nie je tak ľahko dostupná. Najviac ma zaujala riasenka a lícenka.

    OdpovedaťOdstrániť