utorok 13. októbra 2020

Glossybox - THE BEAUTY TALES Edition

 Ahojte!


Dala som si záväzok, že to na blogu zase o čosi ožije. V mojom živote nastane pár zmien, ktoré mi umožnia mať viac voľného času a voľné víkendy (až od novembra), a tak sa budem snažiť vydať aspoň jeden alebo dva články za týždeň. 



Dnes som sa rozhodla vám ukázať októbrový Glossybox, ktorý vyšiel s témou The beauty tales. A už len ten boxík je rozprávkový. Veľmi sa mi páči ten dizajn. 


Pre tie z vás, čo o Glossyboxe ešte nepočuli... Glossybox je beauty box, ktorý je dostupný v niekoľkých krajinách (presne jedenástich). Ja žijem v Nemecku, takže vám vždy ukazujem nemecký Glossybox. V boxe je vždy 5 produktov v plných alebo cestovných veľkostiach, občas aj 6, občas pridajú navyše vzorku alebo dve. Cena tohto boxu je 15 € mesačne a odosielajú ho okolo polky mesiaca. 

Čo je však zaujímavejšie ako tieto fakty o boxe, je jeho samotný obsah a ten vám teraz ukážem. 



Beautaniq Beauty - Bloom blush

Táto lícenka má krásny dizajn krabičky, presne ako dizajn boxu. Obal je však z čierneho plastu, ktorý nepôsobí veľmi kvalitne, no samotná lícenka je v tvare ružičky, čo jej dodalo čaro. Lícenka má mať jemnú zamatovú textúru, čo môžem potvrdiť a má obsahovať extrakt z ruží. To potvrdiť neviem, no vonia po ružiach, a to na môj vkus celkom silno. Lícenka je v odtieni fantasy bloom, čo je krásny staro-ružový odtieň s ružovo-zlatými odleskami. 

Cena tejto lícenky je 10,50 € za 4 g a v boxe bolo plné balenie. 


Essie - gel setter, top coat

Značku Essie som pred pár rokmi zbožňovala. Už si ale niekoľko rokov nechty nelakujem (robím v gastronómií a moja šéfka si to neželá). Avšak od novembra si nechty lakovať môžem, tak aj tento lak využijem. Jedná sa o priehľadný top coat (nadlak), ktorý má predĺžiť výdrž laku a dodať im gélový efekt. 

Cena tohto laku je 7,95 € za 13,5 ml a v boxe bolo plné balenie.



Steve Laurant - lip oil

Priehľadný olejček na pery chráni pery pred UV žiarením a dodáva hydratáciu. Ja momentálne zbožňujem olejčeky na pery, mám jeden od Avonu, ktorý používam každý deň a keď ho miniem, pustím sa do tohto. Balenie má veľmi pekné, a to pri takýchto produktoch veľmi oceňujem, pretože ich nepoužívam len doma, ale ťahám všade so sebou. Vyzerá veľmi elegantne a zaradila by som ho do vyššej cenovej kategórie. 

Cena tohto oleja na pery je 16,75 € za 3,2 g, v boxe bolo plné balenie.


Luxie - 524 small duo fibre brush dreamcatcher

Štetec s dvojitými štetinami je určený na nanášanie krémových a tekutých produktov. Jeho štetiny sú syntetické a veľmi jemné, čím docieli prirodený efekt. To je oficiálny popis od Glossyboxu. Ja mám štetce od Luxie veľmi rada a mám ich doma už niekoľko. Všetky mi slúžia už dlhú dobu a som spokojná. Tomuto určite tiež nájdem využitie, aj keď zrejme nie na krémové a tekuté produkty, skôr na lícenku alebo bronzer. 

Cena tohto štetca je 16,75 € za jeden kus.


Jil Sander - Softly serene, relaxing shower gel

Musím priznať, že ja nie som veľký fanúšik takto parfumovaných sprchových gélov. A vôní od Jil Sander taktiež nie. Tento gél som ani neotvárala, pretože ho posuniem ďalej. Určite sa mu niekto poteší. 

Cena tohto sprchového gélu je 25,00 € za 200 ml, v boxe bolo 30 ml. 

V boxe bola navyše vzorka krému na ruky od Essie a vzorka parfému, ktorú som však podarovala skôr ako som ju stihla odfotiť. 


Celkovo sa mi tento box celkom páčil, keby som mu mala dať známku bola by to trojka. Veľmi ma potešil olejček na pery a štetec. Lícenku a lak určite vyskúšam, no a sprchový gél poputuje ďalej. K téme sa produkty veľmi nehodili, ale k dizajnu boxu boli veľmi pekne zladené. 

Čo hovoríte vy na tento box?

2 komentáre:

  1. Obsah by mě tentokrát moc neuspokojil, ale taky se mi líbí ten design. Jinak se těším na další články.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Design boxu se líbí i mně, ale z produktů bych zas až takovou radost neměla ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť