nedeľa 25. augusta 2024

Augustové beauty boxy - My little box, Lookfantastic, Glossybox, Mahina Club

 

Ahojte!

Dnes je vonku veľmi škaredo, máme tu 17 stupňov, a hoci mám leto rada, užívam si aj takéto chladnejšie dni, dokonca aj tie upršané. Hlavne preto, že si môžem pokojne sadnúť ku počítaču a nemusím myslieť na to, že ešte treba poliať záhradu... Už sa začínam tešiť aj na jeseň, ako to máte vy? Užívate si ešte leto alebo už máte tých horúčav plné zuby?

Keďže mám všade porozkladané beauty boxy, chcem vám ich ukázať a potom musím všetky produkty potriediť a nájsť im nové miestečko v mojej zbierke. 

štvrtok 22. augusta 2024

Moje kozmetické smeti (apríl, máj, jún)

 Ahojte!

Nazbierala som opäť niekoľko smetí, aby som vám ich mohla ukázať. Samozrejme sa jedná o spotrebovanú kozmetiku, nechcem vám tu však ukazovať len sprchové gély a zubné pasty (ktoré aj tak vždy zabudnem odfotiť než ich hodím do koša). Za posledné mesiace sa mi podarilo spotrebovať aj iné produkty, no nechcem to naťahovať, takže poďme rovno na to...

nedeľa 18. augusta 2024

Júnové a júlové beauty boxy - Glossybox, Lookfantastic, My little box

 

Ahojte!

Pretože som v júny nestíhala, rozhodla som sa vám ukázať júnové a júlové beauty boxy v jednom článku. Napadlo mi to hlavne pretože My little box v lete robieva takéto dvojité boxy, pretože tiež chcú mať počas leta aj dovolenky. Preto spojili júnový a júlový box dokopy a taktiež ten augustový so septembrovým.