štvrtok 4. septembra 2014

Glossybox august - len pár slovami :)

Glossybox august - len pár slovami :)


Ahojte! Stále som sa vyhýbala článku o augustovom Glossyboxe, ale chcela by som vám tie produkty aspoň ukázať. písať o nich ale veľa nebudem... Dnes to bude len taký rýchločlánok :D

Glossybox v auguste oslávil 3 roky, takže aj táto edícia sa mala niesť v tomto duchu.


V najnovšom Glossyboxe boli produkty, ktoré ma veľmi potešili, ale aj jeden, z ktorého som až taká nadšená nebola...


Prvým produktom bol krém na ruky od značky Rituals s názvom Happy Hands. Je s vôňou mandarínky a mäty a ja som si ho zamilovala. 
Ďalším produktom bol píling na telo od značky The Body Shop s vôňou medu. Vonia naozaj krásne, vôbec nie chemicky, ale tak čisto po mede. Pokožku nevysušuje a je veľmi príjemná na dotyk. 
Lícenka od So Susan ma potešila asi so všetkého najviac. Má krásnu ružovú farbu, dá sa krásne zapracovať do stratena, ale je až príliš pigmentovaná, preto je niekedy menej viac. 
Rozjasňovač, ktorý vyrobila značka Kryolan pre Glossybox je krásnej svetlučko ružovej farby a naozaj vyzerá na pleti nádherne. Taktiež môj favorit z tohto boxu. 
Ceruzka na oči od značky Lavera ma veľmi nepotešila, ceruzky tohto typu vôbec nepoužívam, takže nič pre mňa, ale to je individuálne. Sama o sebe nie je zlá, práve naopak, ale u mňa pár mesiacov postojí v šuplíku alebo ju podarujem.
 Ako darček bola k tomuto boxu vzorka voňavky od DKNY.

Čo hovoríte na tento box vy? Podľa mňa sa veľmi vydaril. 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára