nedeľa 21. septembra 2014

SWAP s Nikkienka.blogspot.sk

SWAP s Nikkienka.blogspot.sk


S Veronikou z blogu nikkienka.blogspot.sk som už dlhý čas v kontakte. Keď som začínala blogovať bola práve ona tou osobou, ktorá mi veľmi pomáhala. 
A práve preto, keď som uvažovala na SWAP-om ma ako prvá napadla Veronika. S Veronikou sme sa dlhší čas dohadovali, už od leta sa nám to ťahalo, ale konečne sú balíčky v tých správnych rukách. Môj prišiel práve v piatok.
Tak vám dneska konečne prinášam výsledok nášho SWAP-u. 

Ale už nebudem zdržovať, poďme teda rovno na to.

Takto vyzerala škatuľka, ktorá mi prišla. Keby mi Veronika hneď na fb nenapísala, že sa nemám báť ju otvoriť, lebo v nej je ešte jedna krabička, tak by som asi nevedela ako na to :D
Poriadne to pobalila, aby sa produktom nič nestalo.


No a ako som už napísala, v škatuľke bola ešte jedna škatuľka. Nie je krásna?


A čo sa v nej skrývalo?

Prvým produktom, čo na mňa vykukol bol make-up od Alverde. 

Veronika píše: Vybrala som ti make-up od  Alverde, ktorý má veľmi dobrú prispôsobivosť. Vonia ako karamel. Dúfam, že ti sadne, mal byť na jemne opálenú pleť. 
Čo ja na to: Super výber, od Alverde som ešte nič neskúšala, preto ma to veľmi potešilo. Odtieň mi nepripadá až taký tmavý, ak nesadne, budem mať zase na leto :)



Ako ďalšie som vzala do rúk tieto dva výrobky od Oriflame.

Nail Buffer Set
Veronika píše: Leštičky na nechty, ktoré spôsobujú efekt nalakovaných nechtov. Samozrejme na priesvitno. Stačí šúchať po povrchu nechtov 1, 2, 3 a hotovo! 
Čo ja na to: Ďakujem! Toto je niečo úžasné! Veľmi sa z toho teším, pretože si nechty lakovať nemôžem (kvôli práci), takže aspoň takto s nimi niečo môžem urobiť. :) Ešte raz vďaka :)


Sun Zone UV Indicator Bracelet (náramok)

Veronika píše: Predstavujem ti "alarm" na nebezpečenstvo slnečného žiarenia. Náramok, ktorý indikuje silu UV žiarenia podľa sfarbenia náramku a smajlíkov poznáš úroveň ohrozenia. Používať ho môžeš samozrejme aj v zime napr. pri lyžovaní. Aj vtedy je slnko nebezpečné.
Čo ja na to: Tak o niečom takom som ešte nepočula, ale je to veľmi zaujímavé. Musím to ešte rýchlo vyskúšať. :)


Sun Dance opaľovací krém
Veronika píše: Opaľovací krém s vôňou kokosu som vybrala preto, pretože jeho vôňa na pokožke je me gusta. Či?
Čo ja na to: Vonia to úžasne, pripomína mi to leto :/ Trvanlivosť má do roku 2016, takže sa nemusíš báť, že by som ho nevyužila. Och, nech už je leto...


Oriflame body mist
Veronika píše: Upokojujúci telový sprej, ktorý používam už roky, pretože na mňa pôsobí relaxačne a uvoľňujúco. Verím, že si ho vďaka vôni levandule a figy zamiluješ veľmi rýchlo aj ty. 
Čo ja na to: Vôňa je naozaj veľmi príjemná a páči sa mi. Už sa teším kedy ho vyskúšam. 


Malé prekvapenia


Prívesok tučniačika a náramok, sú naozaj krásne, vyrobila ich Veronika sama. Veľmi sa z nich teším, asi zo všetkého najviac, ďakujem :)


Vzorky Dermacol a Oriflame. Z tých sa tiež teším, pretože k týmto značkám bežne prístup nemám. 


Catrice mono očný tieň mi tiež urobil radosť, pretože je v nádhernom odtieni. 

A posledným, čo sa v balíčku skrývalo boli vzorky vôní od Oriflame. Z toho sa tiež teším, vyskúšam nové vône :)


Celkovo balíček Veronika zostavila úžasne, všetky produkty sú skvelé a už sa teším na to, kedy ich vyskúšam. Veľmi pekne ďakujem Veronika. 

Link na Veronikin článok a na to, čo bolo v jej SWAP balíčku nájdete TU.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára