pondelok 22. decembra 2014

Swap s Anetkou zo swaplace.com

Swap s Anetkou zo swaplace.com

Ahojte! Dnes mám pre vás už druhý Swap... Prvý si môžete pozrieť TU.
Ale späť k tomuto. Ak nepoznáte stránku swaplace.com, tak tam určite kliknite. Môžete si tam vytvoriť Swap s kozmetikou, oblečením, doplnkami, cd-čkami, s vecami na diy, nejakými pomôckami z papiernictva, čajmi, potravinami, receptami... Fantázií sa medze nekladú a videla som tam naozaj už hocičo. 


Jedného dňa som sa rozhodla sa zaregistrovať a vytvoriť vlastný Swap. Na ten sa mi prihlásilo pár dievčat. Najhoršie na tom, že z tých všetkých som si musela vybrať jednu. A tou sa stala Anetka.


 Anetka ma hneď po výbere kontaktovala cez fb, kde sme si vymenili pár viet s tým, čo by sme chceli, čo sa nám páči a podobne. Je to veľmi milá slečna a písalo sa s ňou naozaj skvelo.
 Balíček od Anetky dorazil veľmi rýchlo, až tak, že môj ešte nebol ani skompletizovaný, čakala som totiž ešte na čokoládový peeling od Body Shop (článok s objednávkou TU).

A čo mi Anetka poslala?

Anetka miluje Vianoce, takže prvou vecou, čo som s jej balíčku vytiahla boli servítky s vianočným motívom. Sú veľmi milé a určite si na Vianoce urobíme prestieranie aj s tými servítkami.


Hviezdička na vianočný stromček sa tiež nachádzala v balíčku a veľmi ma potešila.



Guľa do kúpeľa. Tak týmto sa Anetka trafila! Takéto srandy ja milujem. Už sa teším kedy si napustím horúci kúpeľ a tú guľu hodím do vane :).


V profile som mala vyplnené, že by som rada niečo od značiek, ku ktorým sa ja tak ľahko nedostanem a k tým patrí aj značka Ryor. Anetka vybrala dvojfázovú odličovaciu emulziu a ja ju teda už nejaký čas používam a musím povedať, že je úžasná a keď budem na Slovensku určite si ešte jednu alebo dve zaobstarám.


Lesk na pery a očný tieň od značky Dermacol bol tiež skvelý výber. Na lesky na pery až tak moc nie som, ale páči sa mi. Na perách je príjemný. Očný tieň v tomto odtieni je úžasný do vnútorného kútiku oka a hneď som si ho obľúbila...


Sviečka, ktorá vyzerá akoby bola v kmeni stromu. Je dokonalá. A veľká. Už teraz si predstavujem ako horí dlhé večery na stole v obývačke. :)


Anetka mi poslala aj rôzne vzorky. Tie tiež všetky vyskúšam. :)

A čo som poslala Anetke ja?




Ak by ste mali záujem o Swap so mnou, môžete ma kontaktovať prostredníctvom mailu (pinkshaaark@gmail.com) alebo si nájsť na swaplace môj profil (Sany). Budem len rada, ak sa ozve niekto z vás...


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára