streda 24. decembra 2014

Decembrový Glossybox - Winter Moments Edition

Ahojte! Dnes prinášam opäť náhľad do Glossyboxu. Je to decembrový box, ktorý dostal názov Winter Moments Edition. 

Ako už určite viete, tak mi tento mesiac opäť prišli boxy dva. Tento raz sa ale na 100% nezhodovali. Pár produktov bolo rovnakých a dva sa líšili..


Škatuľka tentokrát nebola klasicky ružová, ale taká pekná zimná, vianočná... A keďže mi prišli takéto škatuľky dve, tak do jednej môžem niekomu zabaliť darček :D

Ale teraz už poďme rozobrať tie dva boxy.. začnem tým, čo bolo v boxoch rovnaké. 



Claire Fischer
Nočný krém na ruky
Vonku studený vietor, dnu suchý teplý vzduch z kúrenia, k tomu ešte drsné rukavice - naše ruky dostávajú v zime zabrať viac ako inokedy. Tento nočný krém na ruky ponúka riešenie. Nechá vaše ruky cez noc oddýchnuť a vyživí ich pomocou olejov a Q10. 
Cena: 5,94 € za 60 ml, v boxoch boli plné balenia

Značka mi bola neznáma. Potom som pátrala a v Nemecku sa predáva v niektorých lekárňach a na internete. Krémov na ruky mám ale toľko, že sa začínam obávať, že pár ich budem musieť aj vyhodiť lebo už nebudú dobré. Preto som sa rozhodla obidva darovať. Jeden dostane moja a druhý priateľova mamka. Za tú cenu dúfam, že budú naozaj rukám poriadne pomáhať.



Weleda
Levanduľová aróma do kúpeľa
S touto kúpeľovou arómou si oddýchne vaše telo aj váš duch. Príjemná levanduľová vôňa uvoľní a rozmazná vaše telo. Vďaka levanduľovému oleju upokojí vaše zmysli, čo by malo viesť k zdravšiemu spánku. 
Cena: 1,95 € za 20 ml, plné balenie je však 100 ml

Z tohto produktu som sa ako milovník horúcich kúpeľov veľmi potešila. Musím sa priznať, že som už dvakrát aj skúšala. A som z neho nadšená. Jeden z týchto produktov môžte získať aj vy. Ako? Kliknite SEM a všetko sa dozviete.



Schwarzkopf
Gliss Kur
Million Gloss 10-dňová kúra
Inovatívna technológia obsiahnutá v tejto kúre pomáha obnoviť poškodené bunky vlasov a tým získať ich stratený lesk. Kúra obsahuje dostatok výživových prvkov na to, aby vlasy dostali potrebnú hydratáciu. Vaše vlasy získajú intenzívny lesk a to po dobu 10 dní. Tento produkt napomáha tiež k ľahkému rozčesávaniu vlasov. 
Cena: 5,99 € za 150 ml, oba balenia z boxov sú plné veľkosti

Tento produkt bol vopred známy. Každý mesiac Glossybox odtajní jeden produkt, ktorý bude v každom boxe. A tento mesiac to bola práve táto maska na vlasy. Musím povedať, že ma veľmi zaujala a ak splní všetko, čo sľubuje možno sa stane mojou stálicou. Po spotrebovaní mojej aktuálnej masky od Garnier sa do nej pustím. Druhú darujem kamarátke. 



Bellápierre cosmetics
cosmetic glitter
 Strieborné kozmetické trblietky od amerických make-up špecialistov značky Bellápierre Cosmetics vyčarujú nádherné trblietanie počas sviatkov. Nechajte zažiariť a trblietať sa vaše oči, pleť, nechty, vlasy či dokonca vašu vodu vo vani. Perfektné na vianočné sviatky, či na silvestrovskú párty. 
Cena: 12,99 € za 3,75 g, v boxoch plné balenia tohto produktu

Trblietky sú niečo, čo ja využívam veľmi málo. A keď už, tak väčšinou len na nechty, na oči vôbec a ako mala som si ich párkrát dala do vlasov. Napriek tomu som sa im potešila a nejaké využitie im už nájdem. Za tú cenu by som si tieto trblietky určite nekúpila. 
Jedno balenie trblietok môžte taktiež vyhrať v giveaway. 

A týmto som skončila s produktmi, ktoré boli v boxoch rovnaké a presúvam sa k prvému boxu, ktorého odlišnosti boli tieto dva produkty...




Payot
My payot super base
Táto báza pod make-up zahalí pleť priesvitným rúškom. Pleť vyhladí a opticky zmenší póry. Môže sa používať pod make-up alebo aj samostatne. 
Cena: 29,00 € za 30 ml, v boxe bolo plné balenie

Z tejto bázy som sa veľmi potešila. Značku nepoznám, ešte som z tejto značky nič nemala, neskúšala. Takže opäť niečo nové, mám veľkú radosť.


Figs&Rouge
Mocha orange lip balm
 Rozmaznajte svoje suché pery krémovým balzamom od Figs&Rouge. Obsahuje prírodné zložky, antioxidanty a kondicionér pleti. Neobsahuje žiadne syntetické arómy a farbivá. Okrem toho je tuba tohto produktu tak pekná, že vám vyčarí dobrú náladu aj v škaredých sivých zimných dňoch. 
Cena: 5,90 € za 12,5 ml, v boxe bolo plné balenie produktu.

Jeden tento balzam na pery už mám. A som s ním spokojná. Samozrejme mám aj balzamy, ktoré mám radšej, ale tento je super spoločník do kabelky. 


Teraz sa už dostávam k druhým dvom produktom, ktoré boli odlišné v druhom boxe.




 Jelly Pong Pong
all ower glow
Ľahučký gél, ktorý vašu pleť rozžiari svojimi perlovými pigmentami. Tento rozjasňovač neobsahuje žiadne oleje. 
Cena: 12,50 € za 15 g, v boxe opäť plné balenie produktu

Samozrejme, že ma rozjasňovač potešil, ale za tú cenu by som si ho sama nekúpila, pretože síce chcem jeden drahší, ale na ten sa už dlho chystám... Zatiaľ neprezradím, ktorý myslím, určite ho onedlho uvidíte...
Každopádne ho vyskúšam a uvidím...



 Couvrance
High tolerance mascara black
Táto riasenska má dodať riasam objem, predĺžiť a udržať ich krásne vytočené. Zhrudkovanie alebo zlepenie - takéto slová tejto maskare nie sú známe. Riasenka obsahuje glycerín, inovatívne zloženie riasenky spôsobuje to, že hoci poriadne drží, dá sa aj ľahko odlíčiť. Maskara je hypoalergénna, neobsahuje žiadne parfumy, konzervačné látky, čo znamená, že je vhodná aj pre tie z vás, ktoré nosia kontaktné šošovky. 
Cena: 16,90 € za 7 ml, v boxe bola len miniatúrka

Táto riasenka ma veľmi potešila a teším sa na jej testovanie. Ak bude dobrá, som ochotná do nej investovať a zaobstarať si ju za plnú sumu.

Neviem sa ani rozhodnúť, ktorý z boxov ma potešil viac.. Čo myslíte vy? Ktorý je lepší? Prvý? Druhý?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára