streda 24. decembra 2014

Glossybox - The Christmas Edition

Ahojte! Dnes vám prinášam prvý článok o tom, čo som dostala pod stromček. Bol to darček, ktorý som si kúpila sama, no aj tak som nevedela, čo v ňom bude...


Reč je o vianočnej edícií Glossyboxu. Tento box sa objednával extra a v predpredaji stál 29,00 €. Kto predpredaj nestihol musel zaplatiť 39,00 €.  Ja som našťastie patrila k tým, čo predpredaj stihli :). 


Najskôr som nevedela, či si box objednám lebo cena ma trošku odrádzala. Ale Vianoce sú len raz do roka, tak som si povedala, že si ho objednám. Minulý rok som vianočný box mala tiež a urobil mi veľkú radosť... (minuloročný obsah môžete vidieť na prvom obrázku TU.)


Na boxe ma už aj na prvý pohľad potešila krabička, ktorá je červená, semišová a zatváranie funguje na magnetky. Dokonalé úložisko pre šperky alebo pre mňa na vzorky.



Samozrejme prvou vecou, čo na vás vyskočí po otvorení boxu nie sú samotné produkty, ale magazín, ktorý je v každom Glossyboxe. Môžete sa tam dočítať nejaké trendy, o nových produktoch, či nových kozmetických značkách, ale hlavne o produktoch, ktoré sa v boxe ukrývajú.


A toto už sú samotné produkty. Hneď ako som ich zbadala som sa tešila. Ešte som ani nevedela čo to je, ale boli to pre mňa naozaj malé Vianoce...


Toni&Guy
Glamour 3D Volumiser
Objemné vlasy môžete ľahko docieliť pomocou tohto produktu, ktorý už nie je tajomstvom vlasových stylistov. Dodáva vlasom objem a lesk a to od korienkov až po končeky. Používa sa na uterákom osušené alebo suché vlasy, predtým než s vlasmi začnete niečo robiť. 
Cena: 12,99 € za 150 ml, v boxe plné balenie




 MARSK
Mineral Eyeshadow Duo Pack - Tinsel
Tieto minerálne očné tiene môžete používať nasucho alebo mokré. Odtiene sú dokonalé na vianočné sviatky, či silvestrovskú párty.
Cena: 35,00 € za 2,40 g, v boxe bolo plné balenie


 -417
Energizing Cleansing Gel
Prírodné, aktívne zložky a mineráli, ktoré tento gél obsahujú pochádzajú z mŕtveho mora. Majú podporovať zdravie vašej pleti, zanechávať ju čistú a hodvábnu.
Cena: 18,00 € za 200 ml, v boxe opäť plné balenie



 uslu airlines
Lak na nechty XMS
Táto značka vytvorila exkluzívne na Vianoce tmavočervený lak. Lak obsahuje tie najlepšie farebné pigmenty pre ešte dlhšiu výdrž a vďaka novému dvojitému štetčeku sa nechá skvelo nanášať. 
Cena: 19,00 € za 11 ml, plné balenie



 Bottega Verde
Pearlescent Make-up Base with Peach Nut Oil and Vitamin E
Trblietavá báza pod make-up obsahuje svetlo odrážajúce čiastočky. Navyše obsahuje aj olej z jadier broskýň a vitamín E, ktoré dodávajú produktu nádhernú vôňu, ale aj spevňujú pleť. Použite túto bázu samostatne alebo ju zmiešajte s vašim make-upom. 
Cena: 15,49 € za 30 ml, opäť plné balenie





Royal Apothic
Tinties
Už samotné luxusné balenie vo vintage dizajne je sviatkom pre oči. Vysokokvalitné zloženie ako arganový olej a olej z jadier viniča dodávajú perám potrebnú hydratáciu, zatiaľ čo bambucké maslo pôsobí na pery upokojujúco. 
Cena: 13,40 € za 3,40 g, znovu plné balenie produktu


Moje hodnotenie boxu:
Okrem Toni&Guy som nepoznala ani jednu z týchto značiek, no pár vecí som sa o nich dočítala v Glossybox magazíne, ale pátrala som aj na internete. Väčšina z nich má prírodné zložky.

Sprej na vlasy od Toni&Guy ma potešil, určite ho využijem, no sama by som si ho zrejme nekúpila. 
Gél na čistenie pleti od značky -417 ma veľmi zaujal. Som naň veľmi zvedavá. Hneď ako dopoužívam môj aktuálny od Neutrogeny, tak sa doňho pustím.
Báza pod make-up od Bottega Verde sa mi tiež veľmi zapáčila. A veľmi ma potešila. 
Očné tiene od MARSK sú veľmi pekné, sypké tiene ale veľmi nevyhľadávam, ale tieto určite vyskúšam.
Lak na nechty nie je pre mňa ničím výnimočným. Podobných odtieňov mám najmenej 5. Ale značku nepoznám a preto mu dám šancu.
Najväčším prekvapením bol pre mňa balzam na pery od Royal Apotic. Z toho mám najväčšiu radosť a je mi ho až ľúto použiť, keď vidím aký je nádherný.

Celkovo hodnotím box ako veľmi podarený. Niečo na nechty, vlasy, oči, pery, tvár... Skvelé produkty, ktoré ma veľmi potešili a aj cenovo sa box veľmi oplatil. 
Čo myslíte vy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára