piatok 17. januára 2020

Decembrové beauty boxy - Glossybox a Lookfantastic

Ahojte!
Už máme polku januára za sebou a ja zisťujem, že som opäť pozabudla na článok o decembrových beauty boxoch. Decembrové beauty boxy sú pre mňa vždy výnimočné, pretože mám v decembri narodeniny (a je to pre mňa ako také darček, prekvapenie odo mňa, pre mňa) a navyše sú Vianoce, preto od boxov čakám niečo, čo mi to pripomenie.  

Začnem  Lookfantastic boxom, pretože ten má na prvý pohľad vianočný dizajn. Vyšiel ako The christmas edition, čo ma veľmi potešilo. Takto pre mňa má vyzerať decembrový box. 

Poďme sa však pozrieť, či aj produkty v ňom sedeli k tejto vianočnej téme...


Real chemistry
luminous 3 minute peel 
Tento profesionálny píling má vyčistiť pleť a odstrániť z nej suché miestečká a odumreté bunky. Má sa jednoducho vmasírovať do pleti, nechať dve až tri minúty pôsobiť a potom zmyť vlažnou vodou. 

Ja som ho už skúšala a bol dobrý, naozaj mi zmizli suché miesta na tvári a okrem toho bola pleť jemná a taká zamatová. Skúšal ho aj môj manžel a tiež sa mu páčil. Okrem toho je to skvelá príprava pleti na dokonalé vianočné či silvestrovské líčenie. 
Tento píling stojí 44,95 € za 50 ml, v boxe bolo 20 ml (čo by stálo cca 20 €).


Eyelure
texture 117 lashes
Riasy od Eyelure majú ľahkú textúru, prirodzeným riasam dodávajú objem a dĺžku. Sú znovupoužiteľné a dajú sa ľahučko nalepiť a aj odstrániť. 

Umelé riasy veľmi nenosím, za celý život som ich mala asi trikrát. Ku silvestrovskému líčeniu však môže byť skvelé, no ja som sa tento rok na Silvestra nikam nechystala. Strávila som ho doma s chrápajúcou Chelsea vedľa mňa. Odložím si ich a určite im niekedy nájdem príležitosť.
Ich cena je približne 6 €.



Sleek 
I-divine palette
Oh so special
Táto paletka je ako stvorená na vytvorenie prirodzených, ale aj výraznejších líčení. V paletke je 12 odtieňov v lesklých a matných finišoch. Tiene sú dobre pigmentované a na očiach dlho vydržia. 

Toto je oficiálne moja tretia Sleek paletka (áno, naozaj som mala doteraz len dve). Odtiene sa mi veľmi páčia a určite s nimi budem vedieť niečo vymyslieť, no momentálne používam len moje dve nové Naked paletky, takže táto najskôr spozná tmu v mojich šuplíkoch pri ostatných paletkách. Každopádne, paletka ma vždy poteší a ja sa k nej určite vrátim. 
Cena tejto paletky je 10,45 €.



Revlon
revlon super lustrous lipstick
stormy pink
Tento rúž je zostavený zo super jemných pigmentov. ktoré mu dodávajú intenzívne farby bez toho, aby zaťažili pery. Dá sa bez veľkej námahy naniesť a okrem toho obsahuje aj niekoľko vitamínov. 

Rúž je vo vianočnom boxe vždy dobrý nápad, no v takomto odtieni ani nie. Červený alebo nude by ma potešil viac. Tento žiaľ nevyužijem, takže ho dám do škatuli s pripravovanou súťažou. Od značky Revlon už nejaké rúže mám a nemôžem sa sťažovať, večnosť na perách nevydržia, no ja to od obyčajných rúžov ani neočakávam. 
Cena tohto rúžu je 9,50 €.


Prai
Prai platinum firm & lift creme
Tento pleťový krém obsahuje vyhladzujúcu platinu. Je to hydratačný krém, ktorý pôsobí antioxidačne a hlavne proti stárnutiu pleti. Ochraňuje proti voľnými radikálmi, spevňuje a pleť po ňom vyzerá mladšie a sviežejšie.

Pleťových krémov sa mi doma nazbierala celá hora a ja mám najradšie tie od značky Babor, pretože pri nich mám naozaj pocit, že moju pleť vyživujú a hydratujú tak ako potrebuje. Dám šancu aj tomuto krému, no nejakú dobu to potrvá, pretože na zimu vždy používam len krém od Babor. 
Cena tohto krému je 10,50 € za 10 ml.


Eyeko
black magic liner
Táto tekutá linka je v tej najtmavšej čiernej, aká len je. Je krémovej tekutej konzistencie, preto sa nechá ľahučko nanášať. Vydrží celú noc. 

Čierna linka patrí k Vianociam a aj k Silvestru. Ja ich mám však doma hromadu a päť otvorených, ktoré musím minúť. Divím sa, že mi nevyschli. Túto zatiaľ nechám zatvorenú a keď nejakú miniem (alebo vyschne), tak ju určite vyskúšam. Okrem toho sú Eyeko produkty známe svojou kvalitou. 
Cena tejto linky je 15,00 € za 0,4 ml v boxe bolo 0,3 ml. 


Narozdiel od Lookfantastic boxu Glossybox vôbec nemal vianočný dizajn, no vyzeral veľmi elegantne a hodil sa ku téme Marbellous winter beauty. 

A čo všetko sa v ňom ukrývalo?



Realher
cheek trio
Toto trio obsahuje lícenku, rozjasňovač a bronzer. Dodávajú pleti sviežosť a prirodzené farby. Neobsahujú žiadne parabény a ani mastenec. 

Tak toto som naozaj nečakala! Krásna paletka, vhodná na cestovanie, okrem toho v krásnej mramorovej optike, ktorá sa hodí ku boxu. To bolo pre mňa veľké prekvapenie, že som boxu aj odpustila, že nemá vianočný obal. 
Cena: 25,50 € za 7,5 g 


3INU Makeup
the 24h pen eyeliner
Ultra čierna, extra tenká a dlho držiaca linka. Vďaka jej precíznej špičke sa dajú vytvoriť aj tie najtenšie línie. Linka je vegánska a odolná voči vode.

Ďalšia linka, ako vravím, mám ich doma už nejakú zásobu a nestíham ich míňať. Nejakú zrejme dám do súťaže, no táto to nebude, pretože ma zaujíma ako bude kresliť a okrem toho ešte nemám veľa produktov od tejto značky, preto som aj zvedavá. 
Cena tejto linky je 10,95 € za 1,2 ml. 


Jil Sander
simply jil sander poudrée intense rich body cream
Toto telové mlieko zahalí telo do ženskej, kvetinovo-drevitej a pritom sviežej vône. Pritom pokožku intenzívne vyživuje a hydratuje. Pasuje ku vôni simply jil sander. 

Tento produkt ma trošku sklamal. Nemám rada takto parfemované telové mlieka, radšej mám obyčajné od značiek ako Nivea, Dove alebo Garnier. A keď už voňavé tak Body Shop alebo Rituals. Toto mlieko ja určite nevyužijem, no verím, že nájdem niekoho, komu sa bud páčiť. 
Cena tohto telového mlieka je 22,00 € za 150 ml, v boxe bolo 30 ml. 


Purelei
scrunchie bow
Perfektný doplnok účesu hotový za pár sekúnd? S touto zamatovou gumičkou do vlasov je to veľmi jednoduché. Vďaka svojej jemnej látke vlasy vôbec neničí.

Táto gumička je taká pekná. Neverila by som, že sa tak veľmi poteším gumičke do vlasov. Mám doma niekoľko kusov oblečenia v rovnakej farbe, takže ju určite využijem. Okrem toho viem, že sa tieto gumičky teraz nosia a ja som takú doma nemala. 


Love Me Green
revitalising papaya face peeling
Prvá pomoc pleti je regenerácia, ktorú je možné dosiahnuť pomocou tohto pílingu. Organický olej z pomarančov a púder zo semienok argánu pôsobia upokojujúco a revitalizačne. Povzbudzujú k tomu, aby sa bunky obnovili. Pleť po ňom pôsobí osviežene a žiarivo. Neobsahuje mikroplasty. 

Píling na tvár využijem vždy. Okrem toho, čo ste videli ako prvý, mám otvorený už aj tento a som veľmi spokojná. Pleť je po ňom jemná, vôbec nie vysušená a nie je na ňu drsný, čo je pre mňa veľmi dôležité. 
Cena tohto pílingu je 4,90 € za 30 ml. 


bebe
lip balm
Tento zafarbený balzam na pery vo farbe pretty pink sa postará o pekné, nežné a jemné pery. Je to hydratačký balzam s jemným zafarbením, ktorý pery zvláčňuje a dodáva im hebkosť.

Tento balzam na pery som si zatiaľ odložila, pretože mám nejaké otvorené. Bude skvelý do kabelky, zbožňujem mať jemný zafarbený balzam so sebou a neznášam suché pery. 
Cena tohto balzamu je 2,99 € za 3 g.


Navyše bola do boxu pridaná pleťová maska od značky Luvos. Pleťové masky sa u nás nestratia, pretože ich nepoužívam len ja, ale aj môj manžel. Je to produkt, ktorý by mohol byť aj v každom boxe a vždy by som sa potešila. 



Celkovo sa mi páčili obidva boxy, dizajnom vyhráva Lookfantastic, hoci dizajn Glossyboxu ma tiež oslovil (no nie v decembri, iný mesiac by to vyhral). Čo sa týka produktov, tak ma najviac potešila gumička do vlasov, po nej paletky a pílingy. Obidva boxy ma potešili, ťažko by som povedala, ktorý viac. Čo myslíte vy? Ktorý bol lepší?

3 komentáre:

  1. Mně by se líbily oba. Obsahy jsou super a byla bych nadšená asi z každého produktu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, musím souhlasit, mě by zaujaly oba boxy. Sleek palentka ve mě vyvolala trochu nostalgii, protože jsem si ji pořídili hned na začátku svého blogování, čili v roce 2014. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ten od LF a s obsahem jsem moc spokojená. Dokonce už mám krém od Prai spotrebovaný a peeling rozpouzivaný.
    Na IG ( Siraelxy)mám unboxing i dalšího boxu - videlas? A dokonce jsem natočila svoje první video na YT :-)(O všem? Ovšem!)

    OdpovedaťOdstrániť