streda 24. marca 2021

Marcové beauty boxy - Glossybox, Lookfantastic, Goodiebox, My little box

Ahojte!

Ani neviem ako to ušlo a blížime sa koncu marca. Marec bol pre mňa zvláštny mesiac, plný pekných aj nie veľmi pekných chvíľ. No každý mesiac mám malý dôvod na úsmev, a tým sú beauty boxy, ktoré odoberám. Momentálne sú to 4 boxíky, a to Glossybox, Lookfantastic, Goodiebox a My little box. Tieto boxy už odoberám dlhšiu dobu (najdlhšie Glossybox, už skoro 7 rokov) a som celkom spokojná (samozrejme niektoré mesiace sú slabšie ako iné), preto ich meniť nechcem. Na nemeckom trhu je veľa ďalších boxov, no žiadny mi zatiaľ nepadol tak do oka ako tieto. 

Ceny boxov som vám už písala v jednom z predchádzajúcich článkov o beauty boxoch,  preto to nebudem znovu opakovať. 

Tento mesiac vyšiel Glossybox s témou Pretty pleasures, Lookfantastic s témou Beauty beyond boundaries, Goodiebox má tému Putting myself first a My little box Let´s grow!. Ako sa produkty k témam hodili, môžete posúdiť samy... 


GLOSSYBOX

Glossybox bol tento mesiac v klasickej ružovej krabičke. V nej sa ukrývalo 5 produktov. 

Prvým produktom je Anti-aging serum od značky Feel free, ktorú už poznám z Goodieboxu. Skúšala som už čistiaci gél, ktorý bol dobrý, no nič, čo by som si musela opäť kúpiť. Tomuto séru som dala šancu, obsahuje kyselinu hyalurónovú a na pleti je veľmi príjemný. Čo mi však hrozne vadí je jeho silná vôňa, ktorá mi nie je vôbec príjemná a cítim ju aj na pleti, preto poputuje ďalej. 

Anti-age eye creme od značky Diadermine ma naopak potešil. Očných krémov nemám takú hromadu, preto som rada, že ho môžem vyskúšať. Značku Diadermine dobre poznám, už je tomu dávno, no zbožňovala som ich pleťovú vodu a odličovač. Tento očný krém má napomáhať obnovovaniu buniek a stimulovať k tvorbe elastínu a kolagénu. 

Fibre clinix fortify shampoo od značky Schwarzkopf ma taktiež potešil. Už dlho som neskúšala nič od značky Schwarzkopf a ich šampóny som mala veľmi rada, preto chcem aj tento vyskúšať. Je to síce len malé balenie (50 ml), čo mi vyjde tak na dve umytia vlasov. 

Firm shadow brush od značky Lottie. Štetcov nie je nikdy dosť a rada skúšam a objavujem nové. Značku Lottie poznám, no ešte som nič neskúšala. Na štetec sosm veľmi zvedavá. Štetinky má syntetické. 

Posledným produktom z Glossyboxu je Limited edition palette od značky Doucce. Paletka ma z celého boxu potešila najviac. Je maličká, no obsahuje lícenku, rozjasňovač, dva očné tiene a dva tiene na obočie. Všetky tieto produkty je však možné použiť aj ako očné tiene, preto je paletka veľmi praktická na cestovanie. Pigmentácia tieňov je veľmi dobrá. Ja som proste nadšená! 


LOOKFANTASTIC

Krabička Lookfantastic boxu je tentokrát s tvárami žien. V boxe som tento mesiac objavila 7 produktov, no krabička bola taká ľahká, že som sa najskôr bála, že v nej nič nie je. 

Prvým produktom je Mineral mud soap od značky Ahava. Je to minerálne mydlo na telo, ktoré nemá veľmi príjemnú voňu. Teda aspoň mne vonia ako mydlo, aké sme používali keď som bola malá. Teraz by som si ním telo neumývala, ale vyskúšam ho. Možno ma prekvapí. 

Coconut water cream od First aid beauty je krém na tvár, ktorý obsahuje kokosovú vodu. Značku už poznám, mala som telové mlieko, ktoré bolo skvelé. Skúsim aj tento krémik, je maličký má len 15 ml, takže len na pár použití. 

Créme hydratante od značky Poláar je hydratačný pleťový krém. Od tejto značky som už skúšala niekoľko krémov - na ruky, na telo a nočný krém. So všetkými som bola spokojná, no nie až natoľko, aby som si ich kúpila. 

Wonder worker multi-tasking balm od značky Bloom&blossom je balzam, ktorý sa dá použiť na všetky časti tela, ktoré to potrebujú. Ja mám najviac suché lakte, pery a občas sa mi tvoria suché šupinky na čele a pod nosom. Tento balzam určite vyskúšam, podobné produkty mám veľmi rada. 

Regenerating mask with rare prickly pear seed oil od značky Chrisophe Robin je maska na vlasy, ktorá sa má nechať pôsobiť 2 až 3 minúty. Ja masky na vlasy používam vždy keď si umývam vlasy, takže určite využijem aj túto. Škoda je len to, že maska má len 50 ml, čo mi vystačí tak na jedno použitie. 

Double ended brow brush od značky Brushworks je obojstranný štetček na obočie. Na jednej strane je štetček na nanášanie pomády alebo púdru a na druhej strane je kefka. Ja používam ceruzku na obočie a gél, takže ho zrejme nevyužijem, ale nechám si ho, pretože sa to môže opäť zmeniť a potom ho budem potrebovať. 

A posledným produktom a jediným produktom z dekoratívnej kozmetiky je Am to pm eyeliner od značky Lottie. Je to čierna očná linka. Ja mám z boxov takú zásobu liniek, že túto posuniem niekomu inému. Okrem toho ak by som ju niekedy chcela vyskúšať, značka Lottie sa dá v Nemecku kúpiť v drogérií Rossmann. 


GOODIEBOX

V Goodieboxe bolo tento mesiac 5 produktov a krabička bola taktiež dosť ľahká. Krabička je klasická, vo forme šuplíku a ten je tentokrát zelený. 

Hand sanitizer od značky Moshi moshi mind je dezinfekčný gél na ruky, ktorý ruky zároveň hydratuje, pretože obsahuje aj bambucké maslo a mandľový olej. Neverila som tomu, tak som ho hneď musela vyskúšať a naozaj. Som veľmi prekvapená!

Lip balm od značky Marie-Stella-Maris je balzam na pery, ktorý obsahuje bambucké maslo, mandľový a jojobový olej. Na perách nemá lepiť. Má jemnučkú mentolovú vôňu. Balzamov na pery mám veľa otvorených, takže tento si nechám na neskôr, no zaujal ma, pretože značku vôbec nepoznám. 

VIP 7 second luxury all day mask od značky Starskin je maska na tvár vo forme tampóniku, má za úlohu nahradiť až 7-krokovú skincare v jednom použití. Či to naozaj tak je, to ešte neviem. No masky od značky Skincare sú moje najobľúbenejšie, takže dúfam, že ani táto nesklame. 

Flick stick od značky Beautaniq je čierna linka na oči, ktorá zreme tiež poputuje ďalej. Mám ich naozaj veľa v zásobe. 4 mám otvorené a ďalších minimálne 10 mám v zásobe. Nemám šancu to minúť za 100 rokov, pretože linku používam len veľmi zriedkavo. 

A posledným produktom z tohto boxu je Bare necessities eyeshadow palette od značka Phase zero. Táto paletka ma z boxu zaujala najviac. Obsahuje 6 očných tieňov - 4 trblietavé a 2 matné a dve lícenky. Viac ani nepotrebujem a myslím si, že bude paletka skvelá na cestovanie. Aj z tejto paletky som veľmi nadšená!


MY LITTLE BOX

My little box nie je klasický beauty box. Vždy sú v ňom aj iné produkty - niekedy taštička na make-up, niekedy malá kabelka, niekedy vrecúško, niekedy bižutéria alebo malé dekorácie. A samozrejme aj nejaká tá kozmetika. Na boxe je zaujímavé aj to, že to niekedy vôbec nie je box. Tentokrát je to košíček, z ktorého som nadšená a už som mu urobila miesto na kozmetickom stolíku. Schovám si v ňom niektoré väčšie produkty ako pleťovú vodu a micelárku. 

V košíčku bolo plátené vrecko s motívom kvetov, v ktorom sa ukrývali samotné produkty. Začnem tými kozmetickými. Tento mesiac vyšiel My little box v spolupráci so značkou Caudalie, ktorá je mi už známa. Mala som niekoľko produktov, ale poznám ju aj z lekární, kde som si ju všimla prvýkrát. V boxe sú tri produkty od tejto značky, a to Moisturizing sorbet, ktorý určite vyskúšam, Nourishing body lotion tiež rada vyskúšam, no momentálne používam iné telové mlieko a na krémovanie tela som veľmi lenivá, preto mi jedno balenie vydrží večnosť. A posledným produktom od Caudalie je Vinoclean instant foaming cleanser, na ktorý sa veľmi teším. Vždy mávam nejaký čistič pleti v kúpeľni a tento sa tam čoskoro nasťahuje. 

V boxe som našla ešte dva prstienky v zlatej farbe, ktoré sa mi síce páčia, ale nosiť ich nebudem, pretože už nechcem nosiť bižutériu. Niekomu ich podarujem. A úple posledným produktom tohto boxu je uterák na vlasy, z ktorého som sa veľmi potešila. Doma ich mám 4 a jeden už je v zlom stave, tak ho tento môže nahradiť. Je v krásnej mätovej farbe, ktorá je momentálne moja obľúbená. 


Marec bol dobrý mesiac, čo sa boxov týka. Páčili sa mi všetky, no pre mňa bol tento mesiac najslabší Lookfantastic box. Pre najlepší sa mi rozhodovalo ťažko, no o chlp to vyhral My little box. Ktorý z boxov by sa vám páčil najviac? Odoberáte nejaké boxy?

1 komentár:

  1. Tento mesiac sa boxy podarili, mne by sa najviac páčil Goodiebox. Lookfantastic som kvôli tebe začala odoberať :D

    OdpovedaťOdstrániť