pondelok 8. marca 2021

Mroobest - Leezi lip sleeping mask

Ahojte!

V prvom rade, prajem všetkým ženám pekný Deň žien! 

Dnes vám chcem ukázať jednu nočnú masku na pery, ktorú som pred mesiacom objavila. Je od značky Mroobest, čo bola mne úplne neznáma značka. Mala však výborné recenzie a odporúčala mi ju jedna kamarátka, ktorá ju už dlhšie používa. 

Najskôr som bola veľmi skeptická, pretože som značku Mroobest vôbec nepoznala. Rozhodla som sa jej však dať šancu, čo normálne pri neznámych značkách nerobím. 


Podľa krabičky by ma veľmi nezaujala, no samotný obal masky je dobre premyslený. Dá sa jednoducho otvárať, a po otvorení je maska chránená bielym platovím viečkom, ktoré sa dá taktiež veľmi jednoducho odstrániť. Ja som si ho však nechala a masku takto zatváram. Okrem toho je v obale aj maličké zrkadielko, ktoré na nanesenie masky úplne stačí. 


Okrem zrkadielka sa v balení ukrýva aj malý aplikátor, ktorý som si najskôr vôbec nevšimla. Aplikátor má silikónovú špičku, ktorou sa maska dobre nanáša. Okrem toho sa dá rýchlo umyť teplou vodou alebo len utrieť do vatového tampóniku a je opäť čistý a pripravený na ďalšie použitie. 


Ale poďme už k samotnej maske na pery. Tá je najdôležitejšia. Je ružovej farby s jemnou perleťou. Preto ju nepoužívam len ako nočnú masku, ale niekedy aj namiesto balzamu na pery. Má hustejšiu konzistenciu, no po nanesení na pery, akoby sa trošku roztopila a je veľmi príjemná. Dôvodom, prečo som si ju kúpila bolo to, že ma už niekoľko týždňov trápil kútik, ktorého som sa nevedela zbaviť. Kúpila som si mastičku v lekárni, ktorá vôbec nezabrala. Ďalšiu mastičku som si objednala online, pretože mala skvelé hodnotenia, tak som si myselala, že tá zaberie. Po dňoch opakovaného nanášania sa nič nezlepšilo. Veľkú šancu som tejto maske nedávala, ale na moje prekvapenie, pomohla hneď prvú noc. Ráno som sa zobudila, pery som mala dobre hydratované a hebké. Ale to, čo sa stalo s kútikom bol po tých dlhých dňoch trápenia doslova zázrak. Nebol úplne zahojený, no bolo to na dobrej ceste. To tie mastičky nedosiahli ani po vyše týždni používania. Trvalo to presne 5 dní, kým bol kútik zahojený. No po pár dňoch sa mi spravil zase. Neviem prečo, no s touto maskou ho mám aspoň v znesiteľnom stave. 


Aby som to celé zhodnotila. Odhliadnuc od môjho kútika, ktorý mi robí dlhú dobu spoločnosť... je táto maska naozaj skvelá. Nanášam si ju pred spaním. Ráno sa budím s dobrým pocitom. Keby som sa teraz líčila, mohla by som naniesť rovno rúž, pod ktorý normálne dávam balzam na pery. No po tejto maske to nie je potrebné. Často mávam na perách suché šupinky, no od kedy túto masku používam sa mi dlho žiadne nespravili. 

Nočným maskám na pery som do teraz nevenovala žiadnu pozornosť, no po skúsenosti s touto, mám chuť vyskúšať ďalšie. Niekto mi odporúčal masky od značky Laneige, ak ich poznáte, dajte mi prosím vedieť, aké sú. Skúšali ste už nejakú masku na pery?

1 komentár:

  1. Aj tebe pekný mdž! O tejto maske som ešte nepočula, ale vyzerá dobre a prakticky. Mám masku od Laneige, niekomu vyhovuje, niekomu nie. Ja mám vanilkovú a niekedy mám pocit že mi pery skôr vysušila. Skôr keď ju použijem len trikrát do týždňa mám pocit že hydratuje. na každý deň neodporúčam. Ale vyskúšaj, moja sestra na ňu nedá dopustiť

    OdpovedaťOdstrániť