pondelok 15. marca 2021

SVR - Hydraliane legere - ľahký pleťový krém

Ahojte!

Nedávno som na eshope Notino objavila značku SVR, ktorá mi padla do oka. Má také čisté pekné obaly, že mi pripadala ako kozmetika z lekárne. Značka pochádza z Francúzka a zamerieva sa na kvalitné produkty, ktoré sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pleť. A presne to vystihujú aj ich obaly. 

Na skúšku som si vybrala Hydraliane legere krém, čo je ľahký pleťový krém pre intenzívnu hydratáciu. 

Na tomto kréme naozaj oceňujem výzor balenia, ale aj samotné prevedenie. Mám radšej krémy, ktoré sú balené takto v tube, príde mi to hygienickejšie ako kalíšok. Krém vonia veľmi pekne, jemne a nenásilno. Vonia mi trošičku kvetinovo a sviežo, podľa mňa je to veľmi príjemná vôňa, ktorú však na pleti nie je cítiť, čo nie je negatívom tohto krému. 

Krém je naozaj veľmi ľahučký, pre moju rannú rutinu ako stvorený. Už ho používam na striedačku s Neutrogena krémom, ktorý ste mohli vidieť v článku Moja skincare rutina. Ten mi však už dochádza a ja som hľadala krém, ktorý by ho nielen nahradil, ale sa mu aj čo najviac priblížil. Tento krémik dobre hydratuje a počas dňa sa mi pleť nevysuší, no na večer je mi to málo. Na večer potrebujem niečo hustejšie. 

Na kréme je skvelé to, že je ľahký, rýchlo sa vsiakne a je vhodný aj pod make-up, čo je pre mňa veľmi dôležité, hoci sa teraz veľmi nelíčim. Ale keď už, tak je hydratovaná pleť pre mňa veľmi dôležitá. Len s dobrým krémom je moja pleť dobre pripravená na make-up. A na takto pripravenej pleti mi make-up dobre drzí a hlavne dobre vyzerá. 

Krémy som si kúpila dva a hoci sa na kréme píše, že je vhodný pre citlivú, normálnu a zmiešanú pleť, na mastnejšiu pleť so sklonom k akné by som ju neodporúčala. Druhý krém testoval môj brat, ktorý má takú pleť a tento krém mu vôbec nevyhoval. Posunul ho mamine a tá je spokojná, má podobnú pleť ako ja, takú suchšiu. 

SVR Haydraliane legere krém má 40 ml a na Notine stojí okolo 16 €. Rada skúšam nové krémy, no viem, že k tomuto sa určite ešte vrátim. A rada vyskúšam aj iné produkty tejto značky. 

Poznáte túto značku? Skúšali ste už niečo od značky SVR?

Tento článok vznikol v spolupráci s Notino, za čo veľmi pekne ďakujem. 

3 komentáre: