utorok 21. septembra 2021

Garnier - Hyaluron shot mask

 Ahojte!

Po ozaj dlhej dobe som si našla čas na blog a hlavne na seba. Predtým som si vždy raz do týždňa dopriala pár hodín len pre seba, s obľúbeným seriálom, čokoládou alebo pukancami a hydratačnou maskou. Momentálne však nemám na nič čas, preto si práve takéto chvíľky o to viac užívam. 

Keď som naposledy prezerala stránku Notino, objavila som novú masku od Garnier, ktorá ma hneď zaujala. Táto maska je iná v tom, že si ju "namiešate" priamo pred aplikáciou. V balení je totiž rozdelená na dve časti - v jednej je plátenková maska, ktorá dokáže skvele absorbovať tekutiny, a v druhej časti je tekutina, ktorá obsahuje sérum s kyselinou hyalurónovou. 


Táto maska má 33 g. Balenie masky je pred použitím potrebné poskladať podľa návodu na druhej strane balenia. Tak sa tekutina dostane ku maske. Potom už treba len približne minútku počkať, kým maska tekutinu vsiakne. Séra je tam však naozaj veľa, takže to maska všetko nevsiakne. Na pleti sa má nechať pôsobiť približne 15 minút, no ja si všetky masky nechávam pôsobiť oveľa dlhšie. Aj túto som na tvári mala takner polhodiny. Plátenkové masky mám najradšej, pretože si ich jednoducho môžem prispôsobiť svojej tvári, čo je pri gélových maskách trošku zložitejšie. Čo sa týka krémových masiek, tie si nanesiem na tvár ako krém, no pri tých som lenivá si ich z tváre umyť. 


Účinky hydratačných masiek cítim vždy ešte niekoľko dní, a tak to bolo aj pri tejto. Moja pleť bola svieža, hebká na dotyk a hlavne poriadne hydratovaná, čo som už veľmi potrebovala. Musím povedať, že použitie tejto masky ma veľmi bavilo, hlavne preto, že som si ju "vyrobila" sama. Už som si objednala ďalšiu a veľmi sa teším, kedy si opäť nájdem čas. 

Masku nájdete na Notine a stojí okolo 3 €. 

Skúšali ste už túto masku? Ak áno, dajte mi vedieť ako sa vám páčila.

Tento článok vznikol v spolupráci s Notino, za čo veľmi pekne ďakujem! 

1 komentár: