štvrtok 22. februára 2024

Januárové (nielen) beauty boxy

 Ahojte!

Tento týždeň sa snažím dohnať moje blogové resty, takže nás ešte čakajú moje vianočné darčeky a už aj februárové beauty boxy. Keď som o nich začala písať článok, tak mi napadlo, že som úplne zabudla na boxíky z januára, ktoré sa mi ešte váľajú po izbe a už by som si ich rada odložila. 

Pretože som v januári dostala len dva beauty boxy, rozhodla som sa vám ukázať aj box na pečenie, ktorý taktiež odoberám. Možno to pre niektorú z vás tiež bude zaujímavé. 


Prvým boxom, ktorý vám chcem ukázať jej My little box. V januári prišiel v obyčajnej krabici, ktorá bola tak zničená poštou, že som ju ani nechcela fotiť. Okrem toho boli samotné produkty zabalené v horčicovo žltej taške, ktorá má byť vraj taškou na laptop. Doma mám 3 laptopy, no ani jeden sa mi do nej nezmestil, preto som tú tašku posunula ďalej. 

V My little boxe bývajú vždy dva produkty, ktoré nepatria do kozmetickej kategórie a tentokrát to okrem tašky bola krásna zlatá retiazka s dvomi príveskami. Na jednom je biela perlička a na druhom mesiac a slnko. Veľmi sa mi páči a v lete ju určite vynosím. 
Kozmetické produkty boli v boxe 4. Prvým z nich je Shampoo priamo od značky tohto boxu - My little beauty. Tento šampón obsahuje ľanový a ricínový olej. Ešte som ho neskúšala, no produkty od My little beauty ma nikdy nesklamali. Tento šampón má 100 ml a kúpiť sa dá za 13 €.
Ďalším produktom je Matt Pro Ink non-transfer liquid lipstick od značky Catrice v odtieni Trust in me. Je to veľmi pekný nositeľný odtieň. Avšak matné produkty nie sú pre každého a ja sa im tiež dosť vyhýbam. Mám suchý pleť a aj dosť suché pery. A aj tento produkt mi ich trošku vysušuje. Plusom je však, že má dobrú výdrž a kým na perách nezaschne, vonia veľmi pekne, tak jemnučko sladko, akoby trošku po vanilke. Tento matný tekutý rúž má 5 ml a stojí 4,99 €.
Dewtopia 20% acid Night treatment od značky Ole Henriksen je nočné sérum, ktoré obsahuje mix kyselín AHA a PHA. Má vyhladzovať pleť, napomáhať proti pigmentovým škvrnám a taktiež proti vráskam. Som zvedavá, určite ho vyskúšam. Toto sérum má 7 ml, 30 ml stojí okolo 54 €.
A posledným produktom je Natural deep cleansing oil od značky Und Gretel. Jedná sa o značku, ktorá sa vyrába v Berlíne. Je čisto prírodná a vegánska. Už som skúšala niekoľko produktov tejto značky, takže uvažujem nad článkom, kde by som vám to zhrnula. Toto je čistiaci olej, ktorý má dobre odstrániť make-up a zároveň aj nečistoty pleti. Som zvedavá, veľmi rada ho vyskúšam. Olejček má 100 ml a stojí 28 €.

Celkovo ma tento box potešil, teda až na tú tašku, ktorú by som taktiež využila, keby bola o niečo väčšia. Ostatné produkty ma potešili a všetky ich chcem vyskúšať. Za My little box platím mesačne 17,95 €.


Druhým boxom, ktorý dorazil v januári je Glossybox s témou Wellbeing. Glossybox odoberám už od roku 2012, čo je už dlhých 12 rokov a stal sa mojím najobľúbenejším boxom. Chodí každý mesiac v ružovej krabičke, niekedy bývajú extra edície v inej škatuľke, ale táto je ich klasická. Vždy obsahuje minimálne 5 kozmetických produktov, väčšinou je to mix pleťovky a dekoratívky. 3 produkty sú vo všetkých boxoch rovnaké a ostatné sa môžu odlišovať.

Začnem tými produktami, ktoré boli vo všetkých boxoch rovnaké. Prvým z nich je Daily hair wrap towel od značky Daily concepts. Je to biely turban na vlasy z mikrovlákna. Ja takýchto turbanov mám už niekoľko a nový sa vždy zíde. Používam ich vždy, keď si umývam vlasy a týmto pomocníkom mi schnú oveľa rýchlejšie. Hneď prvý produkt ma veľmi potešil! V balení je jeden kus a stojí 17,95 €.
Druhým produktom je Lip scrub od značky Basic skin. Je to cukrový píling na pery, ktorý obsahuje vyživujúce oleje. Píling na pery sa vždy hodí, hlavne na moje suché pery, ktoré sú v zime ešte horšie ako inokedy. Ja som sa mu potešila. Má 7 g a stojí 18,40 €.
A tretím produktom, ktorý si v boxoch našli všetci odoberatelia je Matt Pro Ink non-transfer liquid lipstick od značky Catrice. Áno, rovnaký produkt ako v prvom boxe. Avšak v inom odtieni, tento je v odtieni Choose passion. Taktiež pekný odtieň, o čosi tmavší. Ešte som ho neskúšala. Má taktiež 5 ml a stojí 4,99 €.
Prvým produktom, ktorý som si objavila v boxe ja je Cucumber gel mask extreme de-tox hydrator od značky Peter Thomas Roth. Je to gélová maska na pleť, ktorá obsahuje extrakt z uhorky a čučoriedy a aloe vera. Má pleť hydratovať, upokojovať a detoxikovať. Jednu masku od tejto značky som už skúšala a bola skvelá, preto sa už teším aj na túto. Má 14 ml a stojí 11 €.
Sleep salt soak od značky Aroma active je soľ do kúpeľa, ktorá má pred spaním upokojiť vďaka éterickým olejom, levanduli a ylang-ylang. Zimné obdobie je pre mňa obdobie dlhých horúcich kúpeľov, takže ma táto soľ veľmi potešila. Má 50 g a stojí 1,70 €.
Feuchtigkeits Maske od značky Schaebens je posledným produktom januárového Glossyboxu. Jedná sa o hydratačnú pleťovú masku, ktorá obbsahuje panthenol a bisabolol. Masky tejto značky mám rada, aj keď dávam prednosť pláteným maskám, sem tam siahnem aj po krémovej maske. Má 2x 5 ml a stojí 1 €.

Myslím si, že sa Glossybox v januári veľmi podaril. Najviac ma potešil ten turban na vlasy, no všetky produkty sa k téme hodili a ja som spokojná. Za Glossybox platím mesačne 12,50 €.


Posledný box, ktorý vám chcem ukázať je Happy Backbox od Happy Sprinkles. Nejedná sa o kozmetický box, no začala som ho odoberať, a tak vám ho chcem v krátkosti ukázať. Chodieva každé dva až tri mesiace, preto sa nemusíte obávať, že ho sem budem pridávať každý mesiac. 
Box vždy príde krásne zabalený v bielej škatuľke, v ktorej sa dajú darovať cupcaky, muffiny, či tortička. Pribalený je vždy zošítok, v ktorom sú recepty, ku ktorým sú priložené aj potrebné vykrajovátka, či formičky. Tento mesiac v boxe boli tri malé vykrajovátka v tvare srdca, silikónová forma vo forme obláčiku, paličky, sáčky na krém, špička na krém, ružová potravinárska farba, nejaké vystrihovačky, Haribo srdiečka na dekoráciu a samozrejme to, čím sa firma Happy Sprinkles vyznačuje cukrové posýpky na koláče a torty. 
Ja som s týmito boxami vždy veľmi spokojná a určite vyskúšam recepty, ktoré v zošítku nájdem. 


Čo hovoríte vy na januárové boxy? Ktorý by vás potešil najviac?






2 komentáre:

  1. každém boxu je něco co bych brala. Já odebírám LF beauty box a měla jsem v něm masku od Peter Thomas Roth jako ty :-), i když ne okurkovou, ale s růží. A box na pečení se mi líbí, budu ráda, když ho do blogu taky zařadíš.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež mala LF box, ale bolo v ňom hrozne veľa krémov a ja som to už nestíhala spotrebovať. Ale opäť nad ním uvažujem...
      Dobre, rada zaradím aj ten boxík na pečenie :)

      Odstrániť