nedeľa 24. novembra 2013

Výhra v súťaži


MOJA VÝHRA

Najskôr som chcela napísať moja prvá výhra, ale potom ma napadlo, že prvá nie je. Pred možno tak dvomi mesiacmi som už v Rossmane vyhrala Alterra kompaktný púder. Teraz to bola súťaž so značkou DR.SCHELLER, ktorú taktiež organizoval Rossman


Nejakým zázrakom sa mi to podarilo vyhrať, takže mi včera prišiel balíček. Na škatuli bolo napísané Váš darček, tak som vôbec netušila o čo ide. Nikto ma nekontaktoval telefonicky ani mailom, preto som nemala ani zdania, že som niečo vyhrala. 


list priložený k výhre

Zo samotnej výhry som sa veľmi tešila, ešte aj keď som tie krémy vytiahla z krabice. No, ale potom, keď som si prečítala trošku viac, zistila som, že krémy sú určené pre ženy vo veku od 45 rokov.
Maminka sa znovu môže tešiť, pretože krém jej určite darujem.

denný a nočný krém DR.SCHELLER

O týchto krémoch sa píše, že minimalizuje vrásky, intenzívne účinkuje, chráni pleť pred voľnými radikálmi. Je 100% bez silikónov, minerálnych olejov a syntetických farbív.


krémy proti vráskam DR. SCHELLER

Tieto krémy obsahujú výťažky z bio granátového jablka.



Poznáte značku DR. SCHELLER? Táto značka pochádza z Nemecka, ja tu žijem, ale s touto značkou ešte nemám skúsenosť. Jeden krém som raz mala v Glossyboxe, ale taktiež bol proti vráskam. 



1 komentár: