pondelok 12. decembra 2016

Glossybox - Winter Wishlist Edition

Ahojte! 
Dnes tu pre vás mám novembrový Glossybox, ktorý už mám nejakú dobu doma. Pretože zase s pridávaním týchto boxov meškám, tak som sa dnes rozhodla ukázať vám ho. A potom sľubujem, že si dáme trošku s boxami pokoj.




Winter wishlist edícia znela veľmi sľubne, bola som dosť napätá, čo v boxe bude...


Box mal tentokrát zimný dizajn s lyžiarkou na horách. Musím priznať, že ja z neho až tak unesená nie som, ale veľa dievčat písalo, že sa im dizajn veľmi páči.


Samotná edícia svojím názvom vyvolala na stránke Glossyboxu vlnu otázok. Niektoré odoberateľky tohto beauty boxu si totiž mysleli, že si budú môcť vybrať produkty, ktoré si potom nájdu vo svojom boxe. Mňa to ani nenapadlo, ale chápem, že si to z toho názvu vyvodili. Tradične však produkty boli dané, a aké to presne boli, uvidíte hneď teraz :)



DE BRUYÉRE Beauté
Jumbo Eye Pencil, Bubble 07
Perfekná ceruzka na oči na sviatočný čas. Vyhľadávaný metalický tón s jemnými odleskami dodáva očiam očarujúci efekt. Krémová, dobre pigmentovaná ceruzka sa nechá ľahko aplikovať a bude žiariť na viečkach počas celého dňa. 
Cena: 15,00 € za 1 ks

Podobných ceruziek na oči mám z beauty boxov už pomerne dosť. Používam ich hlavne ako podklad pod púdrové očné tiene, ale niektoré aj samostatne. Táto ceruzka má odtieň vhodný aj cez celé viečko. Okrem toho značku vôbec nepoznám, ani som o nej ešte nič nepočula, tak sa teším na testovanie.



Cien 
Nail Polish Lucky, Pearls Galore
Nový lak na nechty od značky Cien oslavuje svojimi odtieňmi ženskosť a eleganciu. Majú vysokú pigmentáciu a dodávajú intenzívny lesk. Vďaka širokému štetčeku sa dajú rýchlo a ľahko naniesť. 
Cena: 1,50 € za 11 ml, v boxe plné balenie tohto produktu

Toto bolo pre mňa dosť veľké sklamanie. Lak na nechty z Lidlu podľa mňa do takéhoto beauty boxu nepatrí. Glossybox robí reklamu s tým, že sú v ňom produkty, ktoré sa ťažšie dajú kúpiť, luxusnejšie produkty a produkty, ktoré veľa žien nepozná. Tento lak si predsa môžem kúpiť v každom Lidli a luxusný produkt to taktiež nie je. Nechty si teraz ani lakovať nemôžem, takže ho niekomu podarujem.



René Furterer Paris
Tonucia toning and densifying shampoo
Tento ošetrujúci šampón sa venuje slabým vlasom a napomáha im znovu získať silu. Jeho tajomstvo sa ukrýva v jeho mikrokapsuliach, ktoré obsahujú éterické oleje z pomaranča a levandule. Tieto oleje prekrvujú pokožku hlavy a to pozitívne pôsobí na vlasové korienky. Korienky vlasov sú vyživené, posilnené, viditeľne zdravšie a hlavne zocelené zvnútra vlasu. Výsledok? Hustejšia a zdravšia hriva. 
Cena: 14,90 € za 200 ml, v boxe 50 ml tohto produktu

Nové šampóny skúšam veľmi rada. Hlavne preto, že som si ešte nenašla žiadnu stálicu. Tento šampón vyzerá naozaj zaujímavo a zaujímavé je aj to, čo sľubuje.




Couvrance
Correction Brush
Zamaskuj jemné línie, malé nedokonalosti alebo rozjasni časti pleti pomocou tohto korektoru vo forme fixky so štetčekom. Dokonale ukryje tmavé kruhy pod očami, jazvy. Je v prirodzenom béžovom odtieni. Pomocou svojej jemnej špičky sa nechá ľahko aplikovať. Jeho krémová konzistencia chráni pleť pomocou LSF 15, okrem toho neobsahuje žiadnu parfumáciu. 
Cena: 18,50 € za 1 ks

Značka Couvrance je dekoratívnou radou značky Avéne, ktorú mám veľmi rada. Už som skúšala aj riasenku, ktorá bola skvelá. Tento korektor som ešte nestihla vyskúšať, no veľmi sa naň teším.



Sofri Energy Cosmetics
Color Energy Moisture Mini Set
Štvornásobná sila pre žiarivú pleť. Zelený čistiaci gél obsahuje extrakt z ginka a zeleného čaju. Jemne čistí pleť a neobsahuje mydlo. Bezalkoholové pleťové mlieko hydratuje pleť a pripravuje ju na použitie ošetrujúcich pleťových produktov. Chladivá upokojujúca maska povzbudzuje pleť a dodáva jej hydratáciu. Zamatový krém obsahuje rastlinný kolagén, uv filtre a mikromalizovaný ametyst kameň, ktorý na pleť pôsobí ochranne. 
Cena: 15,00 € za set

Keď som tento set zbadala netušila som, čo to je. Dlho som si myslela, že sú to masky na vlasy. Až po prečítaní popisu som zistila, že je to kompletná sada na pleť. Teraz používam produkty od Clinique, ale keď ich miniem, tak určite vyskúšam.


Celkovo tento box nebol až taký hrozný a až na ten lak na nechty, ktorý nemusí byť zlý, ma nič nesklamalo. Najviac ma potešil korektor a sada starostlivosti o pleť. Celkovo hodnotím box známkou 3. Akú známku by ste mu dali vy? Sklamalo by vás niečo alebo by ste sa potešili z každého produktu?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára