piatok 15. decembra 2023

Darčekové sady, darčeky na poslednú chvíľu

 Ahojte!

Predvčerom som vám ukázala moje tipy na darčeky, no a dnes vám chcem ukázať pár tipov len na kozmetické darčeky, ktoré zoženiete ešte aj na poslednú chvíľu. Niekedy sa proste stane, že ste na niekoho pozabudli, alebo sa na návštevu nahlási teta, s ktorou ste sa mali stretnúť až po sviatkoch... 

Zdroj - notino.sk

V takýchto prípadoch je mojím tajným tipom Notino! Tam vždy nájdem to, čo hľadám, dokonca tam teraz nájdete aj darčekového poradcu, kde si ľahko zadáte či hľadáte darček pre maminku, ocka, dedka, babku, sestru, brata alebo aj len kamaráta. 

Ja vám však chcem ukázať pár darčekových balíčkov, po ktorých sa pozerám ja, keď hľadám kozmetiku na darovanie. Pred Vianocami je ich tak veľa a sú tak pekne zabalené, že si s nimi už nemusíte robiť žiadne starosti. 

Tak poďme na to...

Zdroj - notino.sk

Pre (nielen) tú mladšiu generáciu je tu napríklad značka Essence. Je to moderná značka, ktorá sa rýchlo prispôsobuje najnovším trendom. V ponuke majú veľa darčekových sád, takže si vyberie naozaj každý. Cenovo sa tieto balíčky pohybujú v rozmedzí od 6 € do 20 €.

Zdroj - notino.sk

Catrice je taktiež z tých lacnejších značiek, no pokiaľ poznáte niekoho, kto je veľký fanúšik Disney, môžem vám odporúčať jednu z týchto dvoch sád. Nie sú práve vianočné, ale to sa dá vyriešiť jednou červenou mašľou :D. Cenovo okolo 20 € (vyskúšajte použiť kód makeup). 

Zdroj - notino.sk

Značka Sol de Janeiro je poslednú dobu veľmi populárna. Taktiež už mám doma niekoľko produktov a musím uznať, že tomu celkom rozumiem. Ak teda vyberáte darček niekomu, kto sleduje trendy, tak týmto určite nesklamete. Setík stojí okolo 30 €.

Zdroj - notino.sk

Keď sme už pri tých lacnejších značkách, nedá sa mi nespomenúť značka The Ordinary, ktorú už niekoľko rokov používam aj ja sama. Keby mi niekto daroval set práve s touto kozmetikou, veľmi by som sa tešila. Je to účinná značka pleťovej kozmetiky za dostupné ceny. Napríklad ten balíček vľavo kúpite už za 18 €.

Zdroj - notino.sk

Lacným a skvelým darčekom sú podľa mňa aj tieto setíky od značky Kneipp, ktoré som už neraz niekomu darovala. Značka Kneipp to s vôňami vie a ja vždy nedočkavo čakám na ich zimnú limitku, pretože akonáhle začne zima, začína moja sezóna dlhých horúcich kúpeľov. A určite nie som sama... každý ma niekoho takého v rodine a nie je dokonalejší darček pre taktúto osobu ako peny do kúpeľa od Kneipp. Tieto sady stoja niečo okolo 14 € a keď použijete kód promo15 zaplatíte okolo 12 €.

Zdroj - notino.sk

Jednou zo značiek, ktoré ja všetkým odporúčam je značka Banila Co., a hlavne ich odličovací čistiaci balzám. Používam ho už niekoľko mesiacov a chystám naň recenziu, na ktorú sa čoskoro môžete tešiť. Táto sada obsahuje 5 ich čistiacich balzámov v malých veľkostiach na vyskúšanie. Z tejto sady by som sa sama veľmi tešila. Stojí približne 12 €.

Zdroj - notino.sk

Čo sa parfémov týka je mojou najobľúbenejšou značkou Lancôme. Parfém La Vie Est Belle som darovala už niekoľkokrát, naposledy v máji, mojej šéfke k narodeninám. Idôle tiež patrí k parfémom, ktoré by som bez váhania darovala. Ich setíky vždy vyzerajú tak pekne, že ich rovno takto môžete podarovať. Čo sa cien týka, kúpite ich za približne 90 €. Odporúčam taktiež vyskúšať kód makeup.

Zdroj - notino.sk

Ak by ste však chceli radšej podarovať dekoratívnu kozmetiku, siahla by som po značke Mac. Riasenku a rúž tejto značky som tiež už darovala viackrát a nikdy nesklamali. Pri týchto dvoch sadách môžete obdarovať rovno dve osoby, alebo dokonca aj štyri. Sady stoja okolo 40 €, nezabudnite použiť kód makeup, s ktorým ušetríte okolo 8 €.

Zdroj - notino.sk

Ak však máte v pláne darovať kvalitnú pleťovú kozmetiku, dobrou voľbou bude značka Estée Lauder. Viem, že je táto značka drahšia, no naozaj sa oplatí. Mala som už niekoľko miniatúriek a niekoľko som ich práve opäť dostala a veľmi som sa z nich tešila. Myslím, že touto značkou taktiež nič nepokazíte. Tieto sady stoja okolo 75 €.

 
Zdroj - notino.sk

Niečo na vlasy je tiež skvelý nápad na vianočný darček. Na Notine som našla tieto dve sady, ktoré ma zaujali. Turbany na vlasy používam vždy, keď si vlasy umývam, preto by ma to veľmi potešilo. Setík na robenie vĺn bez použitia tepla, som už dlho chcela vyskúšať, preto som si ho hneď uložila do wishlistu. Tieto sady sú od značky BrushArt a nájdete ich už od 10 €.

Zdroj - notino.sk

Niečo na nechty taktiež nesmie chýbať. Ja som sa vám rozhodla ukázať namiesto sady na pilníčkov alebo normálnych lakov, sadu UV lakov na nechty od značky Néonail. Značku používam už viac než rok. Štartovací set som totiž dostala minulý rok k narodeninám a odvtedy na nechty nepoužívam nič iné. Ak by ste o tom chceli článok, dajte mi to vedieť dole v komentároch. 
Značku Semilac z vlastnej skúsenosti nepoznám, ale má to byť ten istý systém a viem, že tie laky veľa žien kombinuje. Je len na vás, ktorú z nich si vyberiete. 

Zdroj - notino.sk

Na pánske osadenstvo som taktiež nezabudla, no nie je toho tak veľa ako pre dámy. Môj manžel má veľmi rád značku Old spice, preto som sa rozhodla vám ukázať tieto dva setíky. Myslím, že tým neurobíte nič zle. Dezodorant a sprchový gél aj páni potrebujú vždy, vo väčšom balíčku je navyše voda po holení a červená kozmetická taštička. Sady nájdete za ceny okolo 10 € a 20 €, s použitím kódu mix15 samozrejme o čosi lacnejšie. 

Zdroj - notino.sk

Ešte jednou pánskou sadou je táto od značky Dermacol, ktorá obsahuje dezodorant, sprchový gél, balzám po holení, zlupovaciu masku a elegantnú kozmetickú taštičku. Tento darčekový set stojí okolo 16 €.

Zdroj - notino.sk

Pokiaľ však chcete investovať o čosi viac a dopriať obdarovanému trošku luxusu, môžem odporúčať tento darčekový boxík s toaletnou vodou a dezodorantom z rady Phantom od značky Paco Rabanne. Ja som tohto robota kúpila manželovi pod stromček minulý rok. Môj brat mu ho tak závidel, že som ho musela kúpiť znovu a dostane ho tento rok. Táto sada stojí na Notine okolo 95 € a často dostanete k nákupu ešte miniatúrku zadarmo. 

Zdroj - notino.sk

Ešte jeden tip na záver - jedným skvelým a hlavne personalizovaným darčekom je gravírovaný parfém. Gravírovať sa dajú ako dámske, tak aj pánske parfémy. Všetky informácie sa dozviete na stránke Notino.sk

Zdroj - notino.sk

Ak by ste na Notine našli produkty, ktoré nie sú vianočne zabalené a vy ste taký istý antitalent na balenie darčekov ako ja... S tým vám tiež dokážu pomôcť. Darčeky vám jednoducho zabalia do krásnych darčekových krabíc, ktoré sú takto pripravené na položenie pod vianočný stromček. 

Našli ste nejaké darčeky pre vašich najmilších? Ak nie, máte ešte dosť času, pretože na Notine môžete objednávať až do 21. decembra a darčeky zaručene dostanete do Vianoc! 

1 komentár:

  1. Ešte nemám všetky darčeky, preto sú toto skvelé tipy! Moja sestra by sa potešila nejakému kozmetickému balíčku.

    OdpovedaťOdstrániť