streda 6. apríla 2016

Dove Quench Absolute Giveaway

Ahojte!
Dnes mám pre vás jednu giveaway, ktorú som si pre vás pripravila v spolupráci so značkou Dove.  Vyhrať môžete produkty na vlnité a kučeravé vlasy, o ktorých sa hneď dozviete viac.


Kučeravé a vlnité vlasy majú odlišnú štruktúru a vyžadujú špecifickú starostlivosť aj prípravky. Preto prišla značka Dove na trh s novou radou Quench Absolute, v ktorej nájdete šampón, kondicionér a masku. Tieto produkty majú zloženie so vzácnym olejom z palmy Bariti, jedinečnú kombináciu vyživujúcich látok a proteínov, ktoré neposedné kučery hĺbkovo vyživujú, vďaka čomu získajú väčšiu pevnosť a budú sa dať ľahšie upravovať. 


Dove chce ženám s kučeravými a vlnitými vlasmi pomôcť so zdravým a lesklým vzhľadom vlasov. Tieto vlasy si totiž vyžadujú vyššiu úroveň výživy ako rovné vlasy. 


Šampón Dove Advanced Hair Series Quench Absolute
Krémová formula šampónu čistí a vyživuje vlasy, prispieva k ich ľahšej úprave a hladšiemu vzhľadu. Aplikujte na vlhké vlasy, jemne premasírujte a opláchnite. Šampón je možné používať denne. 
 Cena: 4,49 € / 250 ml (dostupný je výhradne v Dm)


Kondicionér Dove Advanced Hair Series Quench Absolute
Kondicionér intenzívne vyživuje a posilňuje kučeravé vlasy. Naneste na umyté vlasy, zamerajte sa na končeky a opláchnite. Kondicionér možno používať denne. 
Cena: 4,49 € / 250 ml (dostupný výhradne v Dm)


Maska Dove Advanced Hair Series Quench Absolute 
Obsahuje živiny, vďaka ktorým sa vlasy stávajú hladšie a poddajnejšie. Masku aplikujte dvakrát týždenne, nechajte pôsobiť päť minút a opláchnite. 
Cena: 5,29 € / 200 ml (dostupná výhradne v Dm)




Ako sa môžete zapojiť do súťaže o tieto skvelé produkty od Dove?
Musíte byť čitateľom tohto blogu (ak nie ste, tak sa môžete pripojiť do mojej vitrínky odberateľov napravo), napíšte pod akým menom.
V komentári napíšte, aké produkty máte od značky Dove najradšej, aké by ste mi mohli odporúčať. 
Napíšte mi mail, aby som vás v prípade výhry mohla kontaktovať. 

Ak by ste chceli svoju šancu na výhru zvýšiť, tak túto súťaž zdieľajte. Môžete potom pridať ešte jeden komentár s linkom, kde ste súťaž zdieľali.

Súťaž potrvá do 6. mája 2016, 7. mája sa dozvieme víťaza.

Držím palce! A ďakujem značke Dove za tieto produkty.

Ukončené! Víťazkou sa stala Katarína Výmolová, víťazku budem kontaktovať prostredníctvom mailu!
Ostatné nemusíte byť smutné,  onedlho bude nová súťaž. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára